https://www.youtube.com/watch?v=Wb1FNT9PwnA su videonun acıklamasında yazıyor, dogrudan paylasmam dogru olur mu basıma is gelir mi bilmiyorum o yuzden videodan bakın |
iyzico [ANA KONU] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün gece yazdım mesaj gitti mi gitmedi mi belli olmuyor, siteleri bir değişik. Birkaç kere gitmiş de olabilir. Müsait zamanda bir daha deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona da kapsamlı bir mail atayım. Kampanya departmanı uyanıklık yapıyor. Bir halt yediler kıvırıyorlar. Mesele para değil, enayi yerine koyulmaktan hoşlanmam.
54 dakikalık video hocam bari dakikasını soyleseydin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye iş gelsin başına hocam, vidyo 7 senedir oradaymış videoyu atan yazmış. :)
-
Geçtiğimiz hafta iyzico ile ilk 750 harcamaya 150 tl kampanyasına katılım sağlamadan perdigitalden 515 tl alışveriş yapmıştım.
Şimdi ben kampanya hakkımı kullanmışmı oluyorum zira kampanya banneri uygulamada halen aktif olarak görünüyor.750 üzeri işlem yapsam 150 iade gelirmi sizce.
Birde uygulamaya eklediğim garanti bonus kredi kartının bonus puanları görünüp cüzdana yüklebebiliyor ama akbank kredi kartındaki chipparalar görünmüyor.Eskidende böylemiydi.
-
hicbir şeyi ipledikleri yok. alışverişi yapiyoruz ne verirse alip gidiyoruz vermezse de sormuyoruz. iyzico da musteri hak hukuk hak getire.
Sazaktan cashback aldım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perdigital meselesinde geri adım attılar. Mail göndermiştim dün. Olumsuz geri dönüş yapmışlardı. Az önce yeni bir mail göndermişler ve iadeyi hesaba yatırmışlar. Aynı durumda olan, saat 12de perdigitalden alışveriş yapanlar mail ile başvuru yapsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben akşamüstü mail attım daha cevap gelmedi ama iadem 1 saat önce yatmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelen mail içeriği nedir?
-
iade gelmiş evet
İçeriği nedir acaba mailin henüz gelmedi bana
"talebinizi ilgili birimimize ilettik. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harcama yapıldıktan sonra kampanyanın değiştirildiğine dair mail atın görseller paylaşmıştık arka sayfalarda, onları da ekleyin. Harcamayı kampanya değiştirilmeden önce yaptıysanız tabi.
Gelen mailde bir şey yok, ilgili birime ilettik diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 14 Kasım 2024; 0:22:15 >
-
ceoya mail atmak ise yaradı heralde :d
-
olabilir kampanyayı aktiften bitene almışlar herhalde bu ay başka yapmazlar eğer salı günü kota dolmadıysa insafa gelip bizlerede ödediler sanırım yada şikayet sonucu iyi azar yediler öyle yatırdılar
-
Valla ben ceoya konunun ss lerini paylastım. Kampanyaya sonradan eklenen perdigital ibaresinin hangi dakikada eklendiğini açıkladım ss'ler ile. Konuyu incelemesi için konuyu falan da paylaştım adamla.
-
Bana yatırmadılar, yok şöyle yok böyle ağladılar, hesap onaysız dediler, hesap onayı istediler, ben de hesabı kapattım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X