Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.978
Cevap
225
Favori
206.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal bu konudan haberdarlar. Buradaki herkes için asıl mesele gelecek 3-5 kuruş değil haksız şekilde yanıltılmak olmuştu. Geri adım atmaları ve konuyu düzeltmeleri güzel bi gelişme, tebrik ederim.umarım müşleriyi daha fazla dinleyen ve buna göre proje geliştiren bir firma olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 14 Kasım 2024; 2:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnuniyetiniz amaçlı hediye bakiyesi yükleme işleminiz başarıyla tamamlanmıştır, hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

Farklı sorularınız olması durumunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımla,

Böyle yola gelecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbeg44 -- 14 Kasım 2024; 9:21:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende kayıt acmadım iade gelmiş perdigital den de geri iade istedik nolcak bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

Ben de perdigital'den iade istemiştim karta 500+15 iade edildi ama iyzico 250 TL hediyem kaldı. Sağolsunlar güzel bir ikram yaptılar :)

• Şirket ceo suna mail atan bi arkadaşımız vardi bence kesinlikle onların sayesinde oldu bu kazanım. Emeği geçenlere teşekkürler.. Hic şikayet filan oluşturmadığim halde yatmış bana da. Hic umudum da yoktu ondan şikayet de oluşturmamistim zaten, kampanyadan 10 dk sonra şartları değiştiren şirketten beklentim yoktu pek

• Bana da iade gelmiş. Haklı mıydık? Evet. İsteseler yatırmazlar mıydı? O da evet.

Forumdaki arkadaşların ekstra gayreti işin çözülmesini sağladı. "Hak verilmez alınır"ın güzel bir örneği oldu. Emeği geçenlere ve iyzico'ya teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 14 Kasım 2024; 11:57:49 >
  • weSt` kullanıcısına yanıt
    İsteseler yatırmazlar mıydı? Evet dediğin senin dolaylı bir evet oluyor. Gözlerini açmışlar forumu inceliyorlar; daha çok incelesinler.

iyzico’ya teşekkürlük durum da yok. Zaten mağdur edilen kampanya adı altında haksız kazanım sağlayan iyzico kullanıcıları bizlerdik.

Bunlara böyle yazarak bi taraflarını kaldırıyorsunuz.
    Zaten haklıydık, hakkımızı aldık. Ha bu devletin şikayet mekanizması mı yok. Var çatır çatır da yazıyorlar. Öncelikle Reklam Şikayet Kurulu bunlara iyi bir darbe geçircekti ki ne kadar geçirdiğini faaliyet rapolarını, yayımlarına bakmadan anlayamazsınız. Yani kısaca şikayet sahibine şu kadar ceza yazdık diye belirtilmez.

İkinci olarak TÖDEB’de şikayet sürecinde geçici süreli sorun varmış fakat çözümlenecekti. Ordan da heyet kararıyla tekrardan şikayet eden kullanıcılar tahminimce haklı bulunacaktı. Bir tane aklı başında kullanıcı zaten açıklamasıyla heyetin diğer gelen şikayetlerinde de aynı kararı almasını sağlayacaktı.

İlla o da olmazsa TÖDEB bir yargı mercii olmadığından, THH’ye şikayet edilebilirdi ki THH kararı yargı kararı olarak geçmektedir. Yani uygulanmama durumunda mahkeme yolu açıktır.

Demem şu ki bunların bu yazılanları okuyarak bir taraflarını kaldırmayalım. Teşekkürün T harfini bile hak etmiyorlar. Firmanın içinde hala insan gibi karakterli olanlar varmış da iade sürecini uzatmadan çözümlediler. Bu gibi üçkağıtçılar yüzünden ülke ileri değil geri gidiyor.

İşinizi hakkınızda yapıcaksınız arkadaşım. Geçin kampanya biriminize fırça atın durun şimdi. Onların hatası; adam akıllı işleriyle ilgilenselermiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gıda kampanyası bitti mi

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

1kere yararlandıysanız kampanyalar kısmından gidiyor ama 3 hakkınız var toplamda.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam web den baktım
    Orada yok ondan sordum
    Salı balparmak tab yararlandım iptal ettim
    İadesi iyzico hesabına yapıldı
    Tekrar harcama yapayım
    Kampanya devam ediyorsa

• Iyi de şimdi haklarını yemeyelim, kaç haftadır bu kadar adam bir sürü alışveriş yaptı iade aldı, 300 lira 150 lira vs. bu devirde koca koca bankalar bile vermiyor bu paraları, iadeleri bu kampanyaları yapmıyor.

Ben meşguldüm kaç haftadır bu konuyu ve başka bir konu daha vardı gördüm, ama uğraşmadım alınacak bişey de yoktu diye. Yeni hesap oluşturdum, daha 1200 lira alışveriş yaptım derken sonraki 1200 lira için hesap doğrulama istediler, 2750 lira dolmadan. Hesap doğrulama yapmadım, kampanyadan yararlanamadım. Güvenemedim.

Toplamda 2400 liralık gıda alışverişine 150 lira iade aldım ilk alışverişe. Bence bu bile iyi.

300 lira iade süper bir kampanya bence.

Koca Koca bankalar zırnık bile koklatmıyor.

• ntman N kullanıcısına yanıt

Konuyu takip etmediğin belli oluyor. Takip etmediğin ve fikrinin olmadığı şeylerde yorum yapmak zorunda değilsin. Benden naçizane tavsiyedir bu.

• Yaşlandık mazur gör. Adamlar kampanya yapmayı becerememiş olabilir koca koca bankalarda bile oluyor böyle şeyler. Biraz da empati yapın. Yeni şirket toyluğuna verin, hep bana hep bana yerine, benden naçizane tavsiyedir, Genel forum kitlesine. 

• Ben salı günü perdigital den 300 iade gelmeyince sadece perdigital 100 TL iade gelince balparmak dan işlem yapmıştım balparmak dan 300+200 gelmişti sonradan kayıt açmıştım 750/150 ilk işleme özel iade de sonradan gelmişti sonradan gece perdigital için 300 TL daha yatırmışlar sağolsunlar

• ntman N kullanıcısına yanıt
    Kar etmeden baban bile günahını vermez bu devirde. Gazel okumanın anlamı yok. Karı olmasa zaten yapmaz bu işi. Arka planda dönen ticari strateji onların bileceği kısım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yeşil kunduradan alışveriş yaptım iyzico hesabıma toplamda 1450 ₺ cashback oldu. Bu bakiye ile migrostan alışveriş kodu alıyım dedim, bu bakiyeyi kullanmak için sanal kart oluşturmak gerekiyor sanırım. Onu da yaptım ama sanal kartı seçince ödeme onay sayfasına ilerlemiyor. Normal kredi kartımı seçince ilerliyor. Bu bakiyeyi nasıl kullanıcam ben? Destek için iyzicoya mail de attım ama 3 gündür tekrar dener misiniz tarzında saçma saçma dönüşler yapıyolar.

• tarrasque01 T kullanıcısına yanıt
    İyzico kart ile iyzico öde seçeneği bulunan yerlerden alışveriş yapılamıyor.

• Bakiye+kredi kartı şeklinde ödeme yapılabiliyor mu ?

• SquidGame kullanıcısına yanıt

O zaman herhangi bi online siparişte sanal kart numaramı girerek kullanabilir miyim hocam?

• tarrasque01 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Kart Migros kod almak yerine direkt sanal markette veya QR kodu ile ödeme yapabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.