Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
224
Favori
204.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hediyenkart yazılmış,oradan migros kodu nasıl alınıyor. Riski var mı? günlerce uğraşmayalım da

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Hocam hediyenkart almak için Perdigital'e yükleme yapmanız lazım. Bu hafta iyzico ile bu konu üzerinde sıkıntı oluştu. Önce kampanyadan sayıldı. Kampanya bitmeden şartların içeriği değiştirildi. Eğer kampanya dışı sayılmaz ise şöyle;

@b0Ni'den mükemmel bir kombo tavsiyesi:

Migros kodu almak isteyenler perdigital sitesine 500 TL bakiyeyi iyzico ile öde seçerek 515 TL'ye yükleyebilir. Perdigital kampanyasından 100 TL, %50 kampanyasından 257,5 TL iade geliyor.

Perdigital sitesinden 500 TL "Hediyen Kart" bakiyesi alıp, hediyenkart.com sitesi üzerinden de migros kodu (2*250 TL) alabilirsiniz.

Kodlar 20-30dk sonra maile geliyor, 157.5 TL'ye 500 TL kod almış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 15 Kasım 2024; 21:15:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Dipnot düşelim kampanya şartlarına dikkat edin sayılmıyor gözüküyor şuanlık bitene çekmişler kampanyayı aynısı migros whatsappdan alınan kodlar içinde olmuştu link ile ödemeyi dahil etmemişlerdi bunuda kaldıracaklarını sanmıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt
    Dipnot düşülmüştü. Bir daha düşmekte de fayda var :)

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Okusalar sıkıntı yokta ondan tekrar ediyoruz gidip yapıyorlar sonra bana iade gelmedi derler :) soranada cevap atamıyorum engellenmiş herhalde neyse bakalım salı ne olucak görücez

• Selamlar. 1000 TL ye 200 TL. Gıda kampanyası iadesinde migros kod oluyormu acaba. O kampnydadamı link üzerinden ödeme iade olmuyor. Yüzde 50 iade değil sadece gıda kampanysı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trustuer T kullanıcısına yanıt

En son 1 hafta 10 gün önce yaptım olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurriro -- 16 Kasım 2024; 8:47:23 >
  • 1000 tl 500 cashback kampanyasına katılıp da cashback alamayan var mi?

• Trustuer T kullanıcısına yanıt

dün aldım oluyor

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Bizde gözükmüyor nasıl alıcaz

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Alamazsın benim hesaplarda da yok, kişiye özel sadece gözükenler yararlanabiliyor.

• redali kullanıcısına yanıt
    Bende görünüyordu alışveriş yaptım ama gelmedi, talep açtık bakalim

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Şartlarda alışveriş yaptığınız yerle ilgili kısıt yok ise vermeleri gerekir iadeyi

• Gelen hediye paralarla ilgili kurumun web sitesinde fatura ödemek mümkün mü? Yoksa ilke iyzico ile öde şartı mı var?

• Net bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.Zaten bu yüzden ban yemiştik,nihayet kalkmış. MT'e de sordum,2 farklı cevap geldi.

Biri tek cihazda tek iyzico hesabı diğeri max 2 hesap kullanabilirsin dedi.

Tek cihazda 2 hesap SORUNSUZ kullanan var mı?

• nier kullanıcısına yanıt
    İyzico ile öde şartı yok, harcama yapabilirsin sanal kart ile olmazsa dm at yardımcı olayım

• net deneyim olarak her telefonda tek hesap açılıyor uygulama silip yuklesenizde ban yersiniz yine başka hesap actimi ikiside kitleniyor her numara ya tek hesap onuda denedim telefona has bir ayar veriyorlar sanırım başka telefonda hesabı açmaya çalışınca sonra giriş yapamıyorsun

• b0Ni kullanıcısına yanıt

migros kodunu nerden aldin hocam

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.