Az önce bir hesaptan migros kodu aldım..İyzico 500+200+150 iade,paraftan da 150 iade geldi. 1000 liraya 1000 iade almış oldum. |
iyzico [ANA KONU] (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ustam ben çok sık iyzico kullanmıyorum ama 2 hafta öncesine kadar birden fazla hesap değişimi yaptım. Tekrar denerim de bu ban olayı yeni mi çıktı bilmiyorum korkuttu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı cihazda 3 hesap üstte yazdığım gibi security klasör/private zone kullanmadan anında ban yedim ben. Şimdi 2.hesabı değiştir demeye korkuyorum..
-
Kayıt olurken TC kimlik ve yeni telefon istemiyor muydu
Zaten her birey 1 kere yararlanabiliyor ne istiyorlar ki
Ek: İllegal yoldan suistimal eden de yoktur diye düşünüyorum o kadar büyük müşteri kitleleri yok zaten
Bir de madem öyle uygulamada hesap değiştir düğmesi niye var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 17 Kasım 2024; 9:19:36 >
bende 5 farklı hat,5 hesap vardı ...Ban yiyince sinirlenip birini iptal ettim. kaldı 4.
Tekrar ban yemeden diğer hesaplardaki şu 1000/1000 'leri kullansam yeter.
-
Ben daha 2 hesaba baktım 2 de 0 ustam 4 tane geldiyse maşallah
Alışveriş yapılmış hesaplara geliyor mu bana gelen yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraftan gelen 150tl nedir? Birisi market kampanyası olsa 50 tl ordan, kalan 100tl için 1000tl limitli bir kampanya göremedim.
Hocam 1000/500 kampanyalar bölümünde görünüyor muydu?
Bende bunu merak ediyorum. Migros kodunu perdigitalden mi alıyoruz. Yoksa migros whatsapp hattından mı?
edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 17 Kasım 2024; 10:16:27 >
Hangi kampanyaki 1000-500? İyzicoda görünmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı kullanıcılara kişiye özel 1000/500 kampanya düşmüş. Onu sormuştum
Hocam selamlar.Yeni hesaplarda kampanyalar kısmında ilk olarak çıkıyor zaten.sonrasında ilk işleme 1000/150
-
100 lira paraf değerlimiz % 10market indirimi, 50 ise paraf market kampanyasından 50 paraf puan
-
Bazıları iyzicoyu tanımamış silme yada çoklu deneyip deneyip numara ve cihazınız kara listeye alınınca burda ağlamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Kasım 2024; 13:0:10 >
Migros WhatsApp hattından olması lazım.
İlk yuklememe 200 verdi 2 kere daha 1000 lik kod alirsam 200 200 gelirmi?
Gelir. Kampanya iptal olmazsa Aralık'ta da 3 kez 200 kazanırsınız
beyler gıda kampanyası ayda 3 kez diyor.Haftada 1 mi olması gerekiyor yoksa bugün-yarın bile yapsak 1000/200 iade geliyor mu?
-
İyzico ya giriş yapabiliyor musunuz? Uygulamaya tıklayınca hiçbir ekran gelmeden kapanıyor kendiliğinden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X