Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NewsTR Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.275
Cevap
117
Favori
67.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hesabımızdakı ıadeyı nasıl kullanabılıyoruz acaba kayıtlı kartımla yaptığım ıcın hesaba gondermıypr sanal kartmı oluşturmam gerekıyor acaba
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Sanal kart veya fiziki mağazalardan QR ile kullanabilirsiniz.
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı kartıma göndermez demı hocam
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Sanal kart ile ödeme yaparken kart numarası, tarih ve cvv girmeniz gerekiyor zaten. İyzico ile öde seçeneğini değil de kart ile ödemeye devam edeceksiniz
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

Selam decathlon un kendi sitesinden iyizomile ödeneğini tıklıyorum iyizodan hesabıma giriş yapıyorum ama iyizo ile öde seçeğini bulamıyorum kredi kartımda kayıtlı bu hesabı doğrulayı yapmadım ondan olabilirmi acaba

• 500 tl kazanmak icin, iyzico ile ödeme seçeneği olmayan sitelerde iyzico sanal kart numaramı girerek alışveriş yapsam, (hepsiburada'da mesela) 500 TL yatırır mı acaba bilginiz var mı?
  • tonymontana44 kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı şartlarda hocam “iyzico ile öde” üzerinden yapılacak diyorsa öyle yapılacak başka yolu yok
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Hocam anladım da bir çıkar yol arıyorum. Yani Migros'tan1000 TL'lik cek, Decathlon var. Başka da dişe dokunur bir şey yok. Iyzico'nun en kötü tarafı da bu

Migros çeki nasıl alıyoruz ?

Ben bayadır takip ediyorum hocam konuyu ama başka çıkar yol görmedim seçenekler sınırlı malesef kimi kitap alıyor kimi zeytinyağı kimi bal 😀
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

+90 530 300 13 00 bu whatsapp hattından Dijital kod almak istiyorum yazıyorsunuz sonra kaç tl'lik kaç adet sorularını soruyor.En sonuna link veriyor ordan al diyor.

Ben aldım az önce geldi.ilk alışveriş 150.kişiye özel 500.gıda 200

iyzico [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 22 Kasım 2024; 14:6:17 >
  • alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Bu kişiye özel 'i almanın bir yöntemi mi var hocam?? Bize niye gelmedi bu namyssuz?
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Yeni hesap açıp hiç kullanmayanlara gelmiş olabilir.Bizim ailede birkaç hafta önce açılmış ama hiç kullanılmamış olanlara geldi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 22 Kasım 2024; 14:24:1 >
  • bu aldığımız 500lük migros kodlarının skt varmı? bölerek kullanır mı? bilen yazarsa sevinirim.

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    2 yıl boyunca geçerli MoneyPay uygulamasına ekleyerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Doğrulama ile ilgili değil. İyzico ile öde dedikten sonra giriş yapıp yukarıdan kart seçip altta ödemeyi tamamla butonuna basmanız yeterli.
  • Kitap sepeti için yüzde 10 indir kodu bilen var mı dostlar salı günü kullanmak istiyorum
  • Bu kampanya için alışveriş yapmak yeterli mi? İyzico sanal karttan ödesek oluyor mu mesela? İyzico ile Öde seçeneği diyorda o seçenek hangi markalarda var, örneğin market alanında nerede kullanabilirim bu kampanyayı?
    iyzico [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 22 Kasım 2024; 17:34:39 >
  • waybe kullanıcısına yanıt

Migrostan kod alabilirsiniz yada rossman gibi markalar dan iyizo ile ödeme yapabilirsiniz

Sanal kart sakın denemeyin ben im bin TL girmişti geçen hafta

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Hocam migrost'tan kod kasalardan mı alıyoruz online oluyor mu? Ne diyeceğiz alırken?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.