|
iyzico [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
Sanal kart veya fiziki mağazalardan QR ile kullanabilirsiniz. -
Kayıtlı kartıma göndermez demı hocam -
Sanal kart ile ödeme yaparken kart numarası, tarih ve cvv girmeniz gerekiyor zaten. İyzico ile öde seçeneğini değil de kart ile ödemeye devam edeceksiniz -
Selam decathlon un kendi sitesinden iyizomile ödeneğini tıklıyorum iyizodan hesabıma giriş yapıyorum ama iyizo ile öde seçeğini bulamıyorum kredi kartımda kayıtlı bu hesabı doğrulayı yapmadım ondan olabilirmi acaba
-
500 tl kazanmak icin, iyzico ile ödeme seçeneği olmayan sitelerde iyzico sanal kart numaramı girerek alışveriş yapsam, (hepsiburada'da mesela) 500 TL yatırır mı acaba bilginiz var mı? -
Sorunun cevabı şartlarda hocam “iyzico ile öde” üzerinden yapılacak diyorsa öyle yapılacak başka yolu yok -
Hocam anladım da bir çıkar yol arıyorum. Yani Migros'tan1000 TL'lik cek, Decathlon var. Başka da dişe dokunur bir şey yok. Iyzico'nun en kötü tarafı da bu
-
Migros çeki nasıl alıyoruz ?
-
Ben bayadır takip ediyorum hocam konuyu ama başka çıkar yol görmedim seçenekler sınırlı malesef kimi kitap alıyor kimi zeytinyağı kimi bal 😀 -
+90 530 300 13 00 bu whatsapp hattından Dijital kod almak istiyorum yazıyorsunuz sonra kaç tl'lik kaç adet sorularını soruyor.En sonuna link veriyor ordan al diyor.
Ben aldım az önce geldi.ilk alışveriş 150.kişiye özel 500.gıda 200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 22 Kasım 2024; 14:6:17 > -
Bu kişiye özel 'i almanın bir yöntemi mi var hocam?? Bize niye gelmedi bu namyssuz? -
Yeni hesap açıp hiç kullanmayanlara gelmiş olabilir.Bizim ailede birkaç hafta önce açılmış ama hiç kullanılmamış olanlara geldi sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 22 Kasım 2024; 14:24:1 > -
bu aldığımız 500lük migros kodlarının skt varmı? bölerek kullanır mı? bilen yazarsa sevinirim.
-
2 yıl boyunca geçerli MoneyPay uygulamasına ekleyerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz -
Doğrulama ile ilgili değil. İyzico ile öde dedikten sonra giriş yapıp yukarıdan kart seçip altta ödemeyi tamamla butonuna basmanız yeterli. -
Kitap sepeti için yüzde 10 indir kodu bilen var mı dostlar salı günü kullanmak istiyorum -
-
Migrostan kod alabilirsiniz yada rossman gibi markalar dan iyizo ile ödeme yapabilirsiniz
Sanal kart sakın denemeyin ben im bin TL girmişti geçen hafta
-
Hocam migrost'tan kod kasalardan mı alıyoruz online oluyor mu? Ne diyeceğiz alırken?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X