|
iyzico [ANA KONU] (80. sayfa)
-
-
-
Hocam dümenden alışveriş yapmışlardır demiyorum ama bir yere yükleniyorlar sonra bir kişi multi hesaplardan 8-10 kere yararlanınca dikkat çekiyor.
Bunu daha önce forumda yazdım. Çok büyük iş başarmış gibi forumda yazıyorlardı şimdi gruplarda yazıyorlar. Sonra kampanya dışı kalınca sızlanıyorlar.
Bir yere doğru hacim artınca dikkat çeker ve adam demek ki 'bir şekilde kampanyayı suiistimal eden var' diye düşünerek orayı kapsam dışı bırakır.
-
1000'e 500 her hafta salı günü oluyor mu ? Şu anda bitti galiba Decathlondan bi ürün almayı düşünüyorum
-
ben bunu ingnin troy 1000/500 kampanyasıyla kombolayacaktım. feneriumda formayı stoğa koymadılar ya
-
600'e 300
1000'e 500 kişiye özel. Salı ile alakası yok.
Evet her salı geliyor ve ilk 1500 kişi faydalanabiliyor. Bugün kampanya 12.00'da başladı.
-
Katılım sınırı var mı hocam şu anda benim iyzico sayfamda gözüküyor iade alabilir miyim
-
Şuan için kampanyalar bitti mi acaba yardımcı olabilecek varmı.. Yapayım mı yapmayım mı kararsız kaldım
-
amazon’dan hediye kart alımına kesin iade geliyor mu şu an? -
Gelmez iyzico ile öde olması lazım kart ile ödeme değil -
Decathlon’dan 2.090tllik alışveriş yaptım.
300 salı
300 decathlon
150 parolapara ilk işlem cashback
150 parolapara giyim cashback
Toplamda 900tl indirimle 1.190tl ödemiş oldum.
Haftaya salı Tudors için yükleneceğim. -
Bende pazar ilk defa 1000/200 gıda aldım Bu hafta son gün mü neden bugün aldınız daha kaç defa yararlanabiliriz bu 1000/200 sen kod alarak? -
Aynı cihazdan iki hesaba girersen ban yersin.
-
Ben girdim ve işlemi yaptı iadelerde geldi ama yalnızca bir hesaptan yaptım yani.oradan çıkıp tekrar kendi hesabıma girip cashback almadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 26 Kasım 2024; 22:51:36 > -
Gözüküyor ise hala (1000'e 500) iade alırsınız.
-
Yardımcı olamıyorlarmış katılım sağlamam gerektiğini vs. yazmışlar. Bir sonrakine artık. -
Ayda 3 defa faydalanabilirsiniz. Salı gününe özel %50 kampanyası vardı. Bundan yararlanamayınca 1000/200 kampanyasında teselli aradım. -
Digital kod iyizico ödemeye dahil oluyor mu.
Gida dan 200 geliyor mu
-
Gündüz aldınız sanırım çünkü bitti diyorlar %50 icin -
Evet gündüz almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X