Şimdi Ara

iyzico [ANA KONU] (81. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
1.650
Cevap
141
Favori
88.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet geliyor.
  • Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

100. defa bu başlık altında, 10. defa ise sadece bugün sorulduğu için eli kulağındadır burayı okuyan yetkililerin kampanya dışı bırakması...

• redali kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle biliyordum zaten bir şüpheye düştüm
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Ben pazar günü katılmış 1000/200 almıştım şu an kaybolmuş şartlar falan hiçbir şey görünmüyor Ayda 3 defa veriyorsa 2 hakkımız daha olması lazım değil mi 2 defa daha alabilir miyiz acaba bir de kampanya hala geçerliyse aynı gün 2000/400 alabilir miyiz yoksa aynı gün tek işlem mi yazıyordu
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Alırsınız. İlk kullanımdan sonra iyzico da kampanya görünmüyor
  • Bi kaç gün ònce Teb Troy ile digital kod almıştım 1000 tl lik ne market ne de Troy a özel E ticaret işlememiş.
  • Arkadaşlar dün Migros dijital kod aldım ama kodlar gelmedi. Araya bileceğimiz bir numara var mı? Migros çağrı merkezini aradım buradan yardımcı olamıyoruz dediler.
  • Balparmaktan gelecek olan pluxee hediye bakiye ne işe yarıyor arkadaşlar sitede ayrıntılı bir bilgi yok.
  • başar123 B kullanıcısına yanıt
    Çok işe yarıyor da en işe yaşayanı migros veya CarrefourSa hediye kodu alabiliyorsunuz pluxxe bakiyeniz ile
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    Kim yardımcı olacakmış a101 mi ? İlk haftada insanların kodu sıkıntılı gelmişti baya
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt

geç olsa da gelir

• Parolapara dışında giyim cashbacki veren var mı alt limiti düşük olan.
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Nays 100 tl
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    1500e 100 nays bitti artık
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    1-30 Kasım. Henüz bitmedi iyzico [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 27 Kasım 2024; 13:58:3 >
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Yok nays’ın eskisi gibi olmadığını düşündüğüm için bitti dedim. Limitler arttı hediye paralar azaldı.
  • Pluxee kuponu yatan var mı?
  • Sleepwake33 S kullanıcısına yanıt

Şimdi sms geldi, uygulamaya baktım yatmış. Balparmaktan alışveriş yapan varsa pluxee hesabını kontrol etsin.

• Sıklıkla Migros dijital kod nasıl alınır diye soruluyor
    0530 300 13 00 Bu numarayı kaydedip WhatsApp üzerinden şu adımları uygulayınız;

iyzico [ANA KONU]
  • Bu migros kod dedğiniz şey sanal markette mi kullanılıyor yoksa hediyem karta falan yükleme yapılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 27 Kasım 2024; 14:40:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.