Şuan Tün Dünya Hocam :) |
İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti) (4. sayfa)
-
-
Perdigitalde 100 TL ekstra iade veriyormuş orayada bakabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledigim kart guvenlik denetimini gecemedi yaziyor. 2 tane kart ekledim acaba sorun nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 8 Ekim 2024; 11:31:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende de durum aynı
-
İyzico yemedi kısaca, migrosu kapattı neyse alamadık, sağlık olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Ekim 2024; 11:33:47 >
kampanya bitti mi bilmem
migrosu kapattılar yalnız..
-
Herkes aynı şeye yüklendiği için (migros dijital kod) sistem otomatik olarak dolandırıcılık şüphesiyle ödemeyi kapattı sanırım.
-
++
-
arkadaşlar iyzico ödeme bilgisi güvenlik denetimini geçemedi hatası alıyorum neden olabilir
-
kampanya bitmedi, görüyorsanız kampanyadan iade alırsınız. muhtemelen migrosu kapattılar, 11.33'te işlem yapıp 11.34'te iade aldım ben. ilk alışverişe 150 var ona da katılın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 8 Ekim 2024; 11:45:29 > -
%50 iadeyi alabilmek için iyzico kart ile mi alışveriş yapmak gerekiyor yoksa normal kredi kartı ile ödeme yaparken iyzico ödeme seçeneğini mi seçmemiz gerekiyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyzico ile ödeyi seçiyorsunuz, ondan sonra ister kk ister bakiye size kalmış. ödeme yine eticaret sitelerinden geçtiği için varsa banka giyim kampanyası ile vb kombolanır
-
Migros patlayınca Decatlondan deniyim dedim ödemeyi yaptım ve 500+300 şeklinde iade geldi bilginize
-
300 nasıl geldi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam İşlemi 11:34 de mi yaptınız, iade mi o saatte geldi?
Defactofit te iyzico var.
yine önce alan sonra düşünen kazandı :D
-
Migrosu kapatması saçmalık nihayetinde o da alışveriş
-
Spor alışverişlerinde 2000 TL üzerine 300 TL veriyormuş kampanyalarda var
2455 TL ye çocuğa scooter aldım zaten decatlonun ödeme ekranında iyzico ödeme sekmesinde 300 kazanacağıma dair ibare vardı. Aceleden detayına bakmadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X