işlem saati hocam anında geliyor iade. hata alanlar migrosta hala alıyor, onu kapattı ya iyzico ya migros. kampanyayı görüyorsanız katılıp alışveriş yapın ama çok dayanmaz bu belli. katılıp iade alanlarda kampanya kayboluyor |
İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti) (5. sayfa)
-
-
Iyzico uygulamasını indirmek gerekiyor mu? Direkt decatlondan alışveriş yapmak yeterli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence artık migrosla vakit kaybetmeyin ihtiyacınıza göre başka şeylere yönelin çok uzun gitmez bu kampanya
-
kampanyaya katılmak için uygulama gerekli ödeme kısmında gerekmiyor
-
başka banka kredi kartı ekleyerek mi alışveriş yaptınız yoksa, iyzico ya para yükleyerek mi ?
-
Uygulamayı indirip kampanyaya katılım sağlamanız gerekiyor. Ondan sonra ödeme işlemi sırasında ilgili site iyzico ile öde seçeneği veriyor. Oradan ödeyince iade geliyor.
-
Amazon dahil mi?
kaşla göz arasında gitti mi la migros tüh yağ alacaktım
-
Konu sahibine teşekkürler faydalandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar önce iyzicoya paramı yatırmak gerekli yoksa oraya kredi kartımızı kaydedip alabiliyormuyuz
-
yine müthiş sorular gelmeye başladı :D olm ilk sayfayı okuyun en azından
-
para yüklemen şart değil hatta paa yüklemeye 20 TL alıyor. Kartı kaydederek ödemeyi yapabilirsin
-
Kendi kredi kartımı ekkedim hocam
Millet panik halinde
-
Bakiyeniz yetersiz olduğu için iyizco kartın ile ödeme yapılamıyor deyip banka kartımı seçiyor migros çek alımında
-
Amazonda geçmiyor keşke geçse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme bilgisi güvenlikten denetiminden geçmedi diyor
-
ben de decathlon alışverişi yaptım.
950 TL iade geldi. (500+300+150)
bu iade gelen paraları nasıl kullanabilirim?
-
İstediğiniz sitede kullanabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X