İyzico Salı gününe özel % 50 iade sağlıyor. İade için ödeme "İyzico ile öde" üzerinden yapılması gerekiyor. İade Limiti 500 TL'dir. Kampanyaya uygulamadan katılmak gerekiyor ardından alışveriş yapılıyor. Geçerli siteler; Bunun haricinde Migros whatsapp hesabından kod alımı işlemine ilişkin detaylar konu içerisinde yer alıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muytech -- 8 Ekim 2024; 13:18:13 > |
İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti)
-
-
fatura ödemenin mümkün olduğu bir yol var mıdır acaba?
daha önce migros sanal market dijital kodu almıştım anladığım kadarıyla alınabilir ve iade gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 8 Ekim 2024; 10:4:1 > -
ilk defa bi kampanyada varım, amazondan ürün arıyorum.
-
Amazonda iyzico ile öde seçeneği var mı hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese açık ve her salı yapılacak kampanyada 1000/500 TL indirim vermek her firmanın harcı değil.
En mantıklısı Decatlon ve Migros mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi sitelerde var acaba, bilindik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ödeme adımında "iyzico ile öde" seçeneği olan mağazalarda geçerli.
örneğin; nike, bkmkitap, suwen, adore, çilek, kaft, sarar, camper, markapark, columbia, decathlon, philips, samsung, tefal, karaca vb. online mağazalarda.
-
-
Hocam kayıtlı istediğimiz kart ile ödeyebilir miyiz yoksa iyzico uygulamasına bakiye yüklemek zorundamıyız ?
Kayıtlı kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz hocam ben o şekilde yaptım sorun olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
ben de yararlandım, teşekkürler
-
Merhaba migrosun ödeme ekranında iyzico ile öde yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bilmeyenler icin bi kac ssle acıklar mısın bende migros kod alayım yağ vs alınacaktı iyi olur.
-
Hocam cevapladığınız mesajı düzenledim detaylıca açıklayarak, oradan bakabilirsiniz
İlgili mesajı düzenleyerek açıklamaya çalıştım hocam
Uygulamayı indirip kampanya katılmak gerekiyor sanırım
500+200 iyzico geldi, 1000 migros ödemesine
parafla ödedim, market kampanyasına da saydı..
ekleme: iyzico uygulaması ana sayfa tüm kampanyalara katılın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 8 Ekim 2024; 10:45:0 >
Kod gelmeyenler artılayın, sayımızı bilelim..
|
Az önce Migros müşteri hizmetleri ile görüştüm. Teknik ekibin kendilerini ben aramadan hemen önce bilgilendirdiklerini, konuyla ilgili çok sayıda telefon aldıklarını, bununla ilgili sorunun farkında olduklarını ve gün içerisinde herkesin kodlarını sms olarak göndereceklerini bildirdiler. Mağdur olanların bilgisine :) |
BOKUNU Çıkartma istersen ? Ayıptır !!! |
Saatlerden beri Migros dijital kodu gelmeyen var mı benim gibi?
|
13.00 / 13.30 arası kod alan kaderdaşlar
Paratoner gibiyiz Her türlü i.nelik bizi bulur |
Sayfasında kampanya var bakmıyor musunuz hiç. Hala bitti diyorsunuz. Sadece migros sayilmiyor bu hafta |
Kodları aldığınız dakikalardaki kayıtlar kayıp olmasa yüz kere yollarlardı kodlarınızı. Ömürlerinde ilk kez bu kadar kişinin aynı anda kod aldığını görünce sistemleri çökmüş muhtemelen ve o acemilikle işlerin sarpa sardığı açık.
|
Saat 19:23 gibi başlatma ihtimali olabilir mi
|
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- qnb maaş kampanyası
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kazanan akbanklı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X