< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İYZİCO ile % 50 iade (500 TL iade limiti) (89. sayfa)
-
-
Anladım çok teşekkür ederim. Alış verişleri ard arda yapsam sıkıntı olur mu? Yaymak gerekir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz diye düşünüyorum. Detaylarda öyle bir şart yok.
Yeni müşteriyseniz bir defaya mahsus 750/150₺ iade de alabilirsiniz. Kampanyalara katılmayı unutmayın
iyzico.comiyzico ile Avantajlı Kampanyaları Keşfet! - iyzicohttps://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=544
Yardımlarınız için teşekkür ederim
olan kodlardan alın hiç beklemeyin. ben carrefour aldım sorunsuz çalışıyor. kardeşim de mavi jeans aldı. sorun yaşamadık
-
Bu sazakzeytımyagında Salı kampaasından yararlanan oldumu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Panikle Hemen almaya gerek yok hocam. Ben hediyenkartı uzun süredir kullanırım. Hediyen kart hesabıma parayı yüklerim daha sonra alışveriş yapacağım zaman hangi koda ihtiyacım varsa onu alırım. Migros kod bitince herkeste bir panik hali oluştu gereksiz kodlar aldılar malesef
Hocam ben ilk defa yapacağım perdijital e bakiye yükleyip sonra oradan hediyem kart lira alıyoruz değil mi?
Bir de 500 tl lik perdijital bakiyesi yüklemek istedim karttan 515 çekmek istiyor. komisyon normal herhalde
Önce perdigitale 500 yüklüyoruz(515 çekiyor)
Sonra o bakiye ile hediyenkart alıyoruz
Hediyenkart kodunu hediyenkart sitesinde cüzdanımıza yüklüyoruz
Hediyenkart sitesinde cüzdandaki bakiye ile istediğimiz zaman sitedeki alışveriş kodlarından birini alıyoruz.
Ama iyzico üzerinden kampanyalara katıl demeyi unutmayın. Ayrıca kampanyalar gelecek mi gelmeyecek mi belli değil bilginiz olsun
iyzico Link Yöntemi ile ödeme alan mağazalarda geçerli değildir de ne demek?
-
migros çeki alırken verilen linkten iyzico ile ödeme yapılıyordu onu kastediyor
Dostlar Amazon.com.tr'de bu %50 geçerli midir? Önemli olan IYZICO kart kullanmak mı IYZICO ile ödeme yöntemi mi? Yani Amazon.com.tr için 2200-2300 TL bir alışveriş olacak ona uygun bir kampanya arıyorum.
-
şu anda kampanya olup olmadığı belli mi?
-
bun da zaten 500 TL limiti var.
o yüzden hediyemkart alıp ordan hediye çeki alıyoruz tam 500 liralık falan.
-
anladım hocam. şimdi fark ettim 1 kere katılma hakkımız varmış benden geçti kullanmayanlara bol şans.
-
o zaman benden de geçti.. 10-15 dk online olucam. bişey soran olursa hakkı olan arkadaşlara yardımımız dokunur belki.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 12 Kasım 2024; 13:3:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu salı kampanyası saat kaç gibi aktif oluyor?
-
Geçen hafta 10 da başladı
Beklıyoz ya yıne gelmıycek herhalde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X