Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten dünya kupasına gidemeyiz bu çok net. Fatih terimde kendi ipini çekiyor ( iyi bir tahminle kovulmaya çalışıyor. Şu kadro için daha iyimser bir tahmin yok) terim gönderilmeli yerli bir hoca takımın yeniden yapılandırılması için. Yeni gelecek hocayada kadro oturtması için süre olmuş olur. Zira hiçbir koşulda bu grupta ilk 2 ye giremeyiz( finlandiyaya dikkat tüm takımlara kök söktürüyor. Terim kurduğu fantezi kadrolar ile finlandiya da bizi yener net)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlanda grup lideri olur. Takım gibi takım maşAllah.

• Fatih Terim " Bu akşam şehitlerimiz için oynayacağız, galip gelirsek bu galibiyeti onlara hediye edeceğiz..." demiş. Ay da aldığı 962.000 lirayı bir aylığına o ailelere bağışlasında görelim. Ölüp gitmiş insanların üzerinden siyaset yapmaya kendisi de eklenmiş zaar...
  • f*tih terim istifa etmez çünkü Riekerink kötü sonuçlar almadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim, Galatasaray'a dönecek. Bir adamın Ömer'i oynatması, Topal'ı defansta oynatması ve forvetsiz çıkmasının başka manası yok. Sanki hazırlık maçı oynuyoruz deniyor sürekli.
  • Lan futbolden anlamam ben bile defansa sovdum arkadas fizikleri mi yetersiz kondisyonlari mi yok nedir niye kosmuyor bu herifler

• İzlandanın 2.golü De Sutterin BJK'ye attığı gole benzedi,dejavu oldu bir an valla.
  • Site çöküyor yine! iyice ağırlaştı. Aşağıdaki sayfa çıkıyor.

Microsoft VBScript runtime (0x800A00D)
    Type mismatch
    /upload/postrpo.asp, line 128
  • Emre sende kendine gel olm pas verilcek yerde vereceksin abartma

• 19 yaşında çocuğun afedersiniz kıçını arşa çıkardık. Biri çıkıp olum kendine gel sen kimsin lan? Demiyor mu şu çocuğa? Bu kadar mı bencil top oynanır,bu ne kahraman olmaya çalışma tribi. Tamam hepimiz sevdik ama kendinden soğutuyor yavaş yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Biz kendimizi ülke olarak çok abartıyoruz.Bizim futbolcuların çoğu üçüncü sınıf.İzlandalıların 10 katı para alıyorlar ama.

Altına imzamı attım. Bunlara bu paraları veren de suçlu. Kulüpler toplanıp bir karar almalı. Tavan 500, taban da 50 bin olmalı.
  • Benim adım Terim,
    ilk yarıda 2 gol yerim,
    Bodoslamadır taktiğim,
    Yoktur hiç itiraz edenim

Kendime imparator dedirtirim,
    Eşe dosta milyonları yedirtirim,
    Bana karşı çıkanın hakkından gelirim,
    Yine yenildik olsun hadi villamıza gidelim.
  • Shark Power kullanıcısına yanıt
  • Maçtan sonra istifa eylemi yapacaksanız ft için değil tüpçü için yapın

• Egosu şişkin fatih Terim bir an önce istifa etmesi lazım saha sürdüğü 11 bak forvet yok Mehmet topal stoper oynuyor daha ne kadar ft egosunu tatmin edecek.

• Maç sonu 2ergen över emre moru bu yine gaza gelir messiyim diye aklını kullanan şuna desin messi senin yaşında reali 3luyodu sen daha izlandalı defanssonu çalımlayamıyon diye

• Maç sonu fatih [simage]https://pbs.twimg.com/media/CuG-GuSWYAEpn9w.jpg[simage]

Hava şartları yüzünden yenildik

Beter ol ft.
  • Milli takıma artık sístemlí savunma yaptıracak hoca şart,bu ne bôyle ya?her atak mı tehlike olur?

• Arkadaşlar maç nasıl olsa gitti en azından şu maç anlatımıyla ruh sömüren adamı şikayet edin de tv8 e belki onu değiştirirler. Maç izlerken dert sahibi olduk 2 paket sigara bitirdi babam. Bu linkten şikayet edinhttp://www.tv8.com.tr/sayfa-izleyici-temsilcisi
  • Huzur izlanda diyenler artıya çök

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.