Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitler capsler dizeler gülmekten öldüm :)

bizi ne hale getirdilerse maçı bile izlemiyorum. :(
  • Bu yorum güldürdü

-Herif 1.10luk emre moru sabah kahvaltıda köpekbalığı yiyen adamların arasına attı ben böyle bir rezillik gormedim-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Milli takıma artık sístemlí savunma yaptıracak hoca şart,bu ne bôyle ya?her atak mı tehlike olur?

hocam sence sıstem hocası varmı türkiyede ? ben sanmıyorum oldugu

Hocam illa türk olmasına gerek yok,son zamanlarda türkiye'de calısmıs bir yabancı da olabílir

Cok uzaklarda aramaya gerek yok aslında sistemli savunma yapan,takım savunmasına önem veren,bizi turnuva takımı haline getirebilecek vizyonlu biri şart

• Hadi Hakan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şu ömeri kendine getirsin kaçırdığı top net gol pozisyonu 3'ü yiyiorduk

• Birisi su emre mor denen bencil herife pas vermeyi hatirlarsin

• Fatih terim lpg si artık bitti. Gazla gazla bi yere kadar, sen barçada ilk 11 oynayan adamı çağırma, ömer toprak gibi ne idüğü belli olmayan tipleri ilk 11 e al, futbolcu devşir, sistemsiz oyna. Allah Allah Allah naralarıyla maç kazanacağını sanıyor bu herif...haa kazanır kazanır ama papaz hep pilav yemez. Milli takım eğer uzun seneler ADALETLİ birinin eline teslim edilecekse bu aykut kocaman veya ersun yanal olabilir. Egolu heriflerden gına geldi ya, suratını görmek istemiyor artık kimse.
  • Ulan izlanda şunları kaçırmasa da hezimete uğrasak. Gerçi 7 tane yesek bile istifa etmez bu yüzsüz...

• Arkadaşlar birisi bana şunu açıklasın lütfen. Bu Ömer Toprak'ın Ersan Gülüm veya Yalçın Ayhan'dan ne fazlası var?

Her milli maçta hata yapan, takımın kaderiyle oynayan Ömer Toprak sürekli çağırılıyor da Ersan veya Yalçın niye denenmiyor?

Ömer'in oynadığı her maçta 3 puanı unutun.

Suç Ömer'de değil ama. Suç onu çağırıp diğerlerini çağırmayan Fatih Terim'de.
  • Emre overrated oyuncu dediğimde kızmıştınız ama topu öldürüp durma huyunu yine konuşturuyo pas atmamaya inat ediyor

Ayrıca bu Ömer toprak adlı şahısa ne desem az...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim Kaan , Topaldan daha çok stoper tecrübesi var. Emre Can tarzı. Bari Kaani arkaya koy sığır. Bu kadar kör olunmaz.

• 5 yersek Terim belki kendisi istifa eder olmadı Federasyona en tepeden bir telefonla kovulur.

Milli takım enkaz oldu sayesinde. 3 yiyeceğiz geliyorlar.

Volkan Şen zaten çok yetersiz o boyla aralarda eziliyor.
  • BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ TAAMMII
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

quote:

Milli takıma artık sístemlí savunma yaptıracak hoca şart,bu ne bôyle ya?her atak mı tehlike olur?

hocam sence sıstem hocası varmı türkiyede ? ben sanmıyorum oldugu

Hocam illa türk olmasına gerek yok,son zamanlarda türkiye'de calısmıs bir yabancı da olabílir

Cok uzaklarda aramaya gerek yok aslında sistemli savunma yapan,takım savunmasına önem veren,bizi turnuva takımı haline getirebilecek vizyonlu biri şart

hocam sıstemlı savunma takım hocası arıyorsun oda mancini olabılır :D hem türkleri cok sever bızden tazmınat bıle almadı yani para'cı degıl

• izlanda-türkiye maçları kadıköyde ki fb-gs maçlarına benzemeye başladı..
  • Terimn 1 aylık maaşı izlanda halkına tavuk döner ayran ısmarlamaya yeter diye yorum gördüm.

• Şu ömerin yerine ben olsam daha fazla katkım olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU

• asdfdaffagags orta sahadan şut denedi la

• melih gümüşbıçakcı karaktersizi de buldu ergen futbolcuyu saydırıp duruyor 2 oldu .Madem bu kadar objektifsin neden diğer futbolculara ağzını açmadı bu adam hiç ?

Tabii emre mor küçük daha savunmasız istediğin kadar saydır sanki diğerleri bi halt yapıyormuş gibi. Bu adam benim gözümde Türk tarafları eleştirdiği zaman bitmişti zaten , neymiş takımı eleştirmememiz lazımmış .

Aynı şeyleri arda yapsa ağzını açamaz yalaka herif ,emre mora saydır tabii .

Fatih Terime bi kere olsun eleştiride bulunmadı bu karaktersiz o kadar objektif işte,savunmasız adamları eleştirsin anca .Objektif olursa para gelmez ya ondan böyle , yalakalık lazım illa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 9 Ekim 2016; 22:57:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.