Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ağzına yüreğine sağlık ama sende o malum partye zarf atıyorsun sende boşsun hiç kusura bakma a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 63 yaşındaki bir insanın, oğlu yaşındaki insanlarla uğraşması garip gerçekten. Ve bu cefayı da Türkiye Milli Takımının çekmesi de ayrı bir mesele. Rakip takımlar, hem şaşkın hemde sevinmişlerdir bu duruma.

Hayır 1 kişi olsa, dersiniz ki yaramazlık yaptı, sorumsuz çıktı, kimse milli takımın üstünde değildir dersin. Ama Arda, Selçuk, Burak, Caner (Son anda çağrıldı) ve çağırmadığı diğer oyuncular.

Bu oyuncuları çağırmıyorsun açıklamasını yapacaksın. İşte gruplaşma adı altında takıma zarar verdiler, takımı sabote ettiler veya primlerle ilgili problem çıkardılar vs vs ne ise onu çıkıp söyleyeceksin.

Ama sen, hiç bir açıklama yapmayıp, tüm sorumluluk bende, çağırmadım, benim kararım deyip geçiştirirsen insanlar sorar sana.

Ben size olacakları söyleyeyim; Terim başarısız olduktan sonra çıkıp konuşacak, işler iyice sarpa saracak. Hele Kosova'yı da yenemezsek görün cümbüşü.

Bunlar 2 sene boyunca ne izlemişler yahu? Koca ülkenin hiç bir bölgesinde stoper yok neredeyse. 3 pas bir arada yapacak oyuncu yok, hiç biri bir birleri ile uyumlu değil. İrlanda bile bariz vuracağı alanlarda vurmayıp, organize paslar ile görsel goller atmaya çalıştı ceza sahasında. Terim'in bu mesleği bırakma zamanı gelmiş.. TFF'de, yönetici filan ol sen artık..

• Sen ligin liderinin stoperi Yalçın'ı kadroya almazsan Konya'nın en formda adamı olan Ömer'i almazsan takıma haketmeyenleri alırsan bu takım zaten başarılı olamaz..

Yalçın Ayhan 3 yıldır neredeyse maç kaçırmadı taş gibi oyuncu istikrar abidesi , Ömer Ali Şahiner geçen senenin en flaş isimlerinden birisi bu adamlar milli takımı en fazla hakeden oyuncular ve bu adamlar başarıya milli formaya aç adamlar bunlar nasıl alınmaz milli takıma..Ayhan gibi adamı alma oynatma orta sahadan stoper yaratmaya çalış, Mevlüt gibi şuan çok formda gerçek bir forveti oynatma asıl mevkisi kanat olan Emre gibi kısacık bir adamı fizik ve boy üstünlüğü çok iyi olan İzlanda stoperlerinin arasına at ben bu kadro seçimlerine inanamıyorum aklım almıyor milli takıma savaşacak başarıya ve milli formaya aç adamlar alınmalı..Yıllarca Egemen gibi ligin en iyi yerli en formda stoperini en formda olduğu zamanlarda bile almadılar yazık ettiler adama mesela bunun gibi daha bir çok örnek var malesef..Biz daha çok dünya kupaları kaçırırız çok..

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    İsi parti olayina dokersen zararli cikarsin bu tartismadan. Biraya liste yapabilirim kimlerin kimlere destek verdiginden. Ben sadece doğruya doğru yanlisa yanlis derim. Sizin gibi herseye tu kaka demenin luzumu yok. Bu fatih terim konusunda neden bu kadar israrcidir bu hukumet elestiririm. Futbola neden bu kadar bosa harcama yapilir elestiririm. O parayla kac yoksul ailenin hayati kurtulur tamamen bos is. Bosa harcanan her kurus haramdir dinimizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 11 Ekim 2016; 7:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam

Eskiden milli takım maçları olduğunda havalara uçardik sevinirdim maç saatini dort gözle beklerdik.şimdi ise ruh yok ölü bir takım zevksiz

Nerede o avrupa ve dünya kupası maçları Hayat dururdu millet televizyon başına çökerdi şimdi o kadar ruhsuz bi hale getirdilerki çoğu kişinin maç olduğundan haberi bile yok haksızda değiller. Bu ruhsuz yönetim ve futbolcularla...
  • Gruptan çıkamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Benim adım Terim,
    ilk yarıda 2 gol yerim,
    Bodoslamadır taktiğim,
    Yoktur hiç itiraz edenim

Kendime imparator dedirtirim,
    Eşe dosta milyonları yedirtirim,
    Bana karşı çıkanın hakkından gelirim,
    Yine yenildik olsun hadi villamıza gidelim.

Nereden buluyorsunuz böyle şeyleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Sen ligin liderinin stoperi Yalçın'ı kadroya almazsan Konya'nın en formda adamı olan Ömer'i almazsan takıma haketmeyenleri alırsan bu takım zaten başarılı olamaz..

Yalçın Ayhan 3 yıldır neredeyse maç kaçırmadı taş gibi oyuncu istikrar abidesi , Ömer Ali Şahiner geçen senenin en flaş isimlerinden birisi bu adamlar milli takımı en fazla hakeden oyuncular ve bu adamlar başarıya milli formaya aç adamlar bunlar nasıl alınmaz milli takıma..Ayhan gibi adamı alma oynatma orta sahadan stoper yaratmaya çalış, Mevlüt gibi şuan çok formda gerçek bir forveti oynatma asıl mevkisi kanat olan Emre gibi kısacık bir adamı fizik ve boy üstünlüğü çok iyi olan İzlanda stoperlerinin arasına at ben bu kadro seçimlerine inanamıyorum aklım almıyor milli takıma savaşacak başarıya ve milli formaya aç adamlar alınmalı..Yıllarca Egemen gibi ligin en iyi yerli en formda stoperini en formda olduğu zamanlarda bile almadılar yazık ettiler adama mesela bunun gibi daha bir çok örnek var malesef..Biz daha çok dünya kupaları kaçırırız çok..

Bunu diyen mahlukatmı milli takımı hakediyor!!?

http://m.haberturk.com/spor/futbol/haber/205349-sus-seni-de-sakatlarim

• Evet son 3 yıldaki performansi ile sonuna kadar hakediyo herkestende iyi oynar gitse ayrica sadece ayhan değil omerden de bahsettim zamanında Egemenide hic ugruna cikarlar yüzünden milli takima almadilar ligin en formda en iyi yerli stoperiydi daha böyle bir çok oyuncu böyle olduğu halde gidemedi milli takıma..

• Ya bu milli takım 3 büyüklerden ve Avrupa takımlarından mi oluşuyor allah aşkına, ne yapmaya çalışıyor bu adam. Lig'de çok iş yapacak adamlar var ama almıyor kadroya

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.