Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih Terim, Demirören, Arda Turan, Cumhurbaşkanı, Acun Ilıcalı bunların hepsi kanka... birbirlerini koluyorlar her fırsatta..neyse arda gitti... Tabi para 💰 tatlı gitmek istemezler e bi de ortak gibi hareket ediyorlar. İşimiz zor. Dün forma alacaktım iyi ki almamışım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prim verilecek birileri var ise, üzerinde TÜRK bayrağı ile sahada dolaşan değil, sırtında 40 kg lik çanta ile dağlarda vatanı için dolaşan kahramanlara verilmelidir. Beş yıldızlı otellerde kalıp ferrarilerle gezenlere değil, taşlarda yatıp tanklarla vatan için çarpışanlara verilmelidir. Hergece başka bir hatuna sarılıp yatanlara değil, nöbette silahına sarılıp mevzi alan kardeşlerimize verilmelidir. Rabbim vatanı ve bayrağı için canını feda edenlerin mekanını cennet eylesin, bizleri de cahilliklerimizden dolayı affetsin inşallah....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sits

Fatih Tetrm istifa etmez. Ayda 1 trilyon kazanan adam işinden istifa eder mi? Kim terimin ve kızlarının özel yaşamının nasıl geçtiğini biliyor? Benim tahminim bütün dünyayı gezmişlerdir. Birçok kültürü,yemeği,fakirinden zenginine hayatı görmüşlerdir. Onlar için futbol falan hikaye. Sizce dünyadaki onlarca farklı gerçeği,değeri,insanı tanıdıktan sonra futbol onlara paradan ve eğlenceden başka ne ifade eder? Sen burada en ihi ihtimalle sabah 9 akşam 5 işine gidip monoton hayatını yaşarken adam belki güney amerika'da belki yeni zelanda'da farklı şeyler yaşayacak. Türkiye'yi falan umursadığı yok. Eğlenirken kazanmaya bakıyor. Burjuva-baron zihniyeti ve bakış açısı. Ölene kadar tadını çıkarıyor kısacası.

En doğru mesaj... Çakma imparatore yazılanlara konuşulanlara içinden kıs kıs gülüyordur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Santraforsuz maça çıkılır da ona göre oynayan adamların olacak. Yani 4-6-0 oyununda bloklar arası mesafe 10-15 metreyi geçmeyecek çok zahmetli bir iştir Hadi bu maç bunu deneyelim dersen perişan ederler. Diyelim ki mesafeyi ayarladın bu seferde pas oyununu tercih eden oyuncuların olacak o da yok ne Volkan ne Caner ne de Emre pas oyununda yoklar.
    Diyelim ki onu da yaptın sırada gol vuruşu yapabilen adamlar gelir bizim takımda kim vardı bunu yapabilecek .
    İkinci yarı çift forvet sokuyor hoca da komedi resmen yahu sen bu orta sahayla hangi organizasyonu yapacaksında bu forvetler skora katkı yapacak.

Hakan Çalhanoğlu: Ben milli takıma almam çağırmam. Bu çocuk dortmund liverpool gibi takımlarda iş yapar. Bizde ise sadece frikik bekler o yüzden kalsın gereği yok
    Aynı durum Nuri Şahin içinde geçerli.

Emre Mor : İki maçtır çenesi bir açılmış ki bu çocuğun sorma gitsin. Hakem de hakem vıdı vıdı vıdı bir sus be!

Tolga Ciğerci : Oyuna giriyor adam enerjik olacağı vaziyeti toparlayacağı yerde sahadakilerden daha fazla oyundan kopuk.

Volkan Şen : Biri bana bu adamın ne oynadığını ne yapmak istediğini anlatsın.

Caner : Sana kızamıyorum. Çünkü 4-6-0 oyununda sen olamazsın. Bu tarz oyunda kanatların içe kat etmesi gerek. Ara pas, ince pas ya da şut atması gerek. Senin ortalarının ne anlamı var? Bu ortalara Emre, Hakan, Volkan'mı yükselip kafa vuracak kaldı ki vursalar ne olacak.Allahım kafayı yiyecem ben ya!

Ömer Toprak : İyi değildi de nasıl iyi olsun ki. Stoper de ikili uyum çok önemlidir. Adamın yanına koymuşlar ön libero oynayan stoperle alakası olmayan sürekli yerini kaybeden pozisyon bilgisi olmayan Topal 'ı ne yapsın ki çocuk.

Maç analizi yapmak istemiyorum. Teknik taktik konuşmakta ama yazmadan duramıyor insan. Bu imparator bozuntusu yüzünden yıllardır aynı terane. Ama bu imparator bozuntusu tek suçlu değil ondan daha fazla suçu olan medya,sahtekâr medya ,düzenbaz medya, yalancı üçkağıtçı medya, adamına göre davranan yalaka medya, insanlarımıza bizlere gözlerimizin içine baka baka yalan konuşan medya.
    Ersun Yanal'ı hakan şükür yüzünden yediler.
    Abdullah Avcı'yı Selçuk İnan üzerinden yediler.
    Şenol Hoca ülkeyi terketti bu çakal medya yüzünden.

Bakın size radikal bir görüş sunacağım.
    Arda Turan : Pendiksporda hoca olsam takımıma almam önce bunu söyleyeyim. Hız yok, sürat yok, çabukluk yok, dripling yok, defans arkası koşu yok (bu adam ofansif orta saha oyuncusu bu arada) oyun görüşü zayıf ,pozisyon alma zayıf ,ince pas ara pas ehh işte, etkili şut az buçuk ,..az buçuk ikili mücadele ve top saklama yani olmasa da olur
    Artı İyi de adam Barcelona da oynuyor biraderrr sen ne saçmalıyorsun diyenlere
    Bu adam 35 mil. Euro'ya transfer oldu. Alt. Madrid takımının yedek oyuncusu olarak hem de dahası var üstelik altı ay oynatamayacağınız bir oyuncuya bu bonservis ödendi. Esas açıklanması gereken mevzu bu.
    Siz bu oyuncuya yani kulübünde yedek bir oyuncuya üstelik 6 ay oynatamayacağınız bir oyuncuya 35 mil.euro bonservis verir misiniz?Dünyada bu paralara alınabilecek bir sürü topçu varken Barcelonada oynamak isteyen yüzlerce topçu varken neden
    Atl. Madridte yedek kalan bir oyuncu tercih ediliyor? Hangi klas özelliği var kimsede bulunmayan. Hangi özelliği var? Bu parayı edecek ne yapmış ispanyada?
    Bugün Arsen Wenger birçok Türk oyuncuyu takip ediyorum derken neden Arda Turan ismini zikretmiyor mesela?
    Bugün Mourinho birçok Türk futbolcuyu transfer etmiş bir hoca Barcelona'nın harika çocuğu Arda Turan'ı alsa ya takımına mesela.Hemde sudan ucuz 35 mil. Eurocuk
    Ya bırakın premier ligi bırakın La ligayı playstation'da bile bu paraları vermem ben dahası bedavaya da almam daha daha dahası şimdiye kadar playstationda takımına Ardayı alanı görmedim. Hatta kazara ilk onbirde ise çıkartanı çok gördüm. Sanal futbolda durum bu.
    Peki o zaman nasıl oldu bu iş? Barcelona böyle bir ahmaklığı yapacak bir takım değil. İşte burada kilit nokta İspanyol kulüplerinin uefa ile yaşadığı mali problemler yani transfer yasakları devamında ise ihraç tehlikesi. Bu işin perde arkasında İngilizler ve almanlar var uefa bir maske. İngilizler ve almanlar İspanyolların şampiyonlar ligi gelirlerine çökmesine daha fazla dayanamayacakları için rekabet edemez duruma geldikleri için Uefa sopasıyla işi kurtarmaya çalışıyorlar. Bu malî disiplin zırvalığı boşa çıkmadı. İspanyollar da bu duruma karşı içerde örtülü bir oyun oynuyor. Hani düğünlerde olur ya
    damadın amcasından geline bir bilezik işte o hesap. Bir gün bir baktık hoop arda turan bizim milli yedek hem de 35 mil.euro'ya barcaya uçuvermiş. Bir müddet sonra öğreniyoruz ki Alt. Madrid Uefa tarafından izlemeye alınanlar arasındaymış .Oyuncu satmaz ise ceza kapıdaymış. Kimi satalım kime satalım kaça satalım da bu cezadan yırtalım derken.. ..
    Var mı bu yazdıklarımı görsel ve yazılı medyada anlatabilecek bir babayiğit yok. Peki anlatsa bu adam başına ne iş gelir herkes biliyor. İşin tuhafı bunları anlatsa inanacak kimse de yok etrafta. İnsanları sahte star Arda ile büyülediler. Çok zor imkânsız bu durumu kabullenmek.

atletico da her sene 35-40 maç on bir de başlayan adam atletico nun yedek oyuncusu....

ardayı çekememezliğini zaten barçaya transferi üzerinden kurduğun saçma sapan komplo teorisinden anlıyoruz kardesim...
    türkiyeden 100 yılda bir oyuncu barçaya gidiyor bizim türk milleti de çamur atma derdinde...

• Bu herif son 4 yıldır milli takımların bir numaralı ismi. Otur diyor, millet oturuyor; kalk diyor kalkıyorlar. 4 yıldır ne bir düzen kuruldu, ne bir sistem, ne bir taktık. Taktığı geçtim sahaya dizilişimiş bile belli değil. Bu nasıl is ?

Karakteri bozuk olduğu kadar, yaptığı iş de dahi iyi değil. Dönemin futbolu "gaz" ile çalışmıyor imparatoriçe !

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    ağır saçmalamış arda konusunda kendi uydurduğu masalına bide kendi inanmış:))
  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Arda o kadar bos ise nasil orada ilk 11e girip gol ve asistleri oluyo? Bu da mi numara?

• Beyler bu iş şenol güneşle falan çözülmez ülke futbolu budur daha da değişmez.

• Terim sıktınartıkson

• Neden şu yurtdışında bu işin okulunu okumuş bütün belgelerini almış yılmaz vural hocaya 3 büyüklerde ve milli takımda şans vermezler, elin gavurları tecrübesizleri karaktersizleri mafyavarileri hep malı götürdü ve var sanki yılmaz morgüle de şans verseler fatih terim sadece hava gazıdır teknik yoktur gittiği her takımdaki büyük oyuncular onu eleştirmiştir a-b-c planı taktiği oyun anlayışı zekası yoktur ama küfürü kibiri gururlu benlik duygusu çoktur topluma zarar vermekten başka bir işi de yoktur ben ders almam ders veririrm diyen adamdan bir cacık olmaz hatta hoşaf ve aşure de olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tancatanca -- 10 Ekim 2016; 11:04:28 >
  • Yine Turkiye Yine Terim.

Bu adam anca ergen gbi trip atsin.Basin mensuplarina artislik yapsin.Dudagini buzusturerek karizma yaptigini sansin.Bos tenekenin teki.Hoş futbolcularindan terimden farki yok.

Bence milli takimi komple laav etsinler.Gereksiz heyecan.Hic degilse bosa masraf etmemis oluruz.O harcanan paralara umumi tuvalet yapsinlar.Milletin macdan daha cok zevk alacagina eminim

• bitirdiniz lan futbolu..milli maç bile izleyesim gelmiyor..millet gelenek dahi olsa bi yerde taraftarıyla bütünleşiyor..bizde olsa kavga çıkar adam pıçaklanır
  • fatih terim denen paragöz adam bu takımdan gitmediği sürece milli takım hezimetlere alışkın olmalıdır. bu adam futbolun f sinden anlamıyor. zamanında hagi'nin ekmeğini yemiştir. kazandığı para HARAM'dır...
  • Kısa ve öz ; Fatih Terim 'in yönettiği bir milli takımı izlemek istemiyorum ki izlemiyorum da bi bakıyorum he yenmiş iyi bi bakıyorum yenilmiş o daha iyi.

Çünkü ; Milli takım kazanırsa kral FT ama yenilirse futbolcular. Çıkıp bir kere bile ben hatalıyım şöyle böyle yaptım dediğini görmedim. Kibir ve ego almış başını gidiyor.

Yılda 3 M€ üzerinde para kazanacaksınız, kaleye şut atmayı başarı sayacaksınız.

Yılda 3 M€ üzerinde para kazanacaksınız, hava kötü zemin kötü yok 10-15 dk istediğimiz oldu sonra olmadı. Yok x y futbolcu şöyle böyle deyip sıyrılacaksın. Aslında suç sende değil. Seni oraya oturup tonlarca para verenlerde.

Şenol güneş - Dünya kupasını alamadığımız için özür dileyip af dilerken yerden yere vuran bu medya imparator denilen şahsa tek bir soru soramıyorlar. Suç fatih terim 'de değil beyler.

Suç ; Çıkıp bu ne rezillik, bu nasıl futbol, Türkiye Milli takımı ne hallere geldi sizin şurda burda hatanız var demeyende.

Suç ; Dünya kupası kazanan Almanya Milli takımın yılda FT 'den daha az kazanıp ama TFF 'nin gruptan çıkmak için verdiği primin Almanya takımın dünya kupası kazanma primi kadar verendedir.

Bir maçta 3 gol yedi diye onuru yerden yere vuran o medya acaba her milli takımda ordan burdan top kaçırıp gol yiyen volkan için neden suskun? Hakan çalhanoğlu bir duran top dışında ne artısı var? Ki ona da artı denmez. 90dk'da 2-3 serbest vuruş olacakta Hakan gol atacak.

Hollanda ligini kasıp kavuran enes milli takımda forma şansı bulamıyor nedense.

Bu iş bizim gördüğümüz gibi olmadığı apaçık ortada.

O yüzden gününüzü gecenizi moralinizi bunlar için heba etmeyin. Lakin milli takımda olanda o formayı haketmeyen insanları gördükçe keyfim kaçıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih terim tam türk spor kamuoyuna göre aslında bilimden uzak gazla iş gördüğümüz için bizim hakettiğimiz teknik direktör bu maalesef gerçek bu. Futbolcuykende çok kalitesizdi teknikdirektörkende çok kalitesiz.

hala okumayanlar vardır okuyun şu pirlo ne demiş bununla ilgili bunu beğenen topçuların hepsi buraya YATMAYA GELMİŞ topçular adamlar zaten emekiliklerinde geliyorlar buraya fatih terimde varsa ooooh gel keyfim gel.

http://www.goal.com/tr/news/454/t%C3%BCrkiye-haberleri/2016/06/19/24791172/andrea-pirlodan-fatih-terim-i%C3%A7in-%C5%9Fok-yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Beyler bu iş şenol güneşle falan çözülmez ülke futbolu budur daha da değişmez.

İzlanda gibi sistem takımlarıyla baş etmemiz zor ama şenol güneş en azından doğru kadro ve bir oyun planıyla sahaya çıkar. Kaç maçtır ne doğru kadro kuruyoruz ne de bir oyun planımız var. Hakanın frikikleri, emrenin driplinglerinden başka hiç bir planımız yok.
  • fatih terim yavaş yavaş vitor pereiraya benzemeye başladı garip kadro tercihleri ve taktikleriyle bizim takımımızda santrfor sıkıntısı var burak yılmazın ölüsü bile olsa oynamalı şu takımda
  • En acı durum da mobilde konu 35 sayfa olmus tum ulke futbolla yatip kalkiyo , sokaktaki en boş işsiz gucsuz adami cevirseniz bile futbol hakkinda size saatlerce bilgi ve akil verir ama 76 milyon ulkede 10 tane top oynayabilrn adam cikmiyor. Adamlarin nufusu bizim tek bir ilimiz kadar bile degil. Utanmasi gereken sadece fatih terim degil bu vasifsiz halktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 10 Ekim 2016; 12:07:38 >
  • gene bir dünya kupasına egoistler yüzünden gidemiyoruz
  • Nice team

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.