Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde bu parator istifa edip Galatasaray'a salça olmasın şimdi. Taraftar olarak JOR'u desteklemeliyiz. Gelmesin artık düşsün yakamızdan sistemsiz bodoslama parator.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 10 Ekim 2016; 1:39:11 >
  • Terim aldığı para yerine 5 bin tl yılmaz vuralı çalıştırsak kalan parayı fakir fukara dağıtsak milli takım daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer toprağı tam defansın merkezine almak nedir ya izahı yok bunun adamın zamanlama problemi var.

• Viktor Pereira olaydı 0-0 berabere kalırdık en azından

• Avcı milli takımı çalıştırmıyor olsaydı kesin getirilsin diyeceklerdi :) Bu iş böyle. Her zaman olmayan oynamayan değerli bulunur.Öyle olmasaydı herkes dünyanın en iyi teknik direktörü olurdu çünkü herkesin bir fikri var :) Ama adım gibi eminim kim gelirse gelsin sonucu aynı olacak. Bu Terim'i savunduğum anlamına gelmesin. Maalesef bir arkadaşın dediği gibi ülke futbolu bu. Şenol hoca içinde demediklerini bırakmadılar. Başarılı olunca futbolcular iyi, başarısızlıkta td kötü oluyor bizim ülkemizde. Alınan paralar yüksek orası kesin. Teknik taktik zar zurt herkes atıp tutuyor açıkçası ben o kadar bilgili değilim.

Lakin Terim Canere epey bilenmiş gibiydi :) sanki canere sakın ileriye çıkma demiş gibi ha bire çıkmadan şişiriyordu ve hep yanlış yerlere atıyordu. O arada Terim'e dönen kamerada pek yüzü iyi bakmıyordu :)
  • Ben artık huzur İslamda diyemiyorum. Huzur İzlanda.

• 2-0 iyi skor. İzlanda istese 5'lik yapardı. Yattılar 2'nin üstüne. Ucuz yırttı Milli Takım.

Ayrıca; Emre Mor'u eleştiren arkadaşlar, Emre'nin 190 cm'lik 2 İzlandalı stoper arasında 168 cm boyuyla oynamaya çalıştığını biliyor musunuz?

• Sıradan bir anadolu takımı çıksa şu milli takımdan daha iyi futbol oynar. Fatih terim teknik taktik katkısı 0

• İşte yenildiğimiz senelerdir yenemediğimiz İzlanda takımı
    İzlanda Fifa sıralamasında 133.sıradan 27.sıraya yükseldi. İzlanda ligi iklimden dolayı Türkiye'ye göre 4 ay önce bitiyor. Buna rağmen milli takımın yükselişi dikkat çekici.

Son yıllarda, uluslararası organizasyonlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken İzlanda Milli Takımı, 4 yıl önce FIFA Dünya Sıralaması’nda 133. sıradayken, şu anda aynı sıralamada 27. sıraya yükseldi. 2012 yılından itibaren çıkışa geçen İzlanda’nın resmi maç bilançosu:

İzlanda 2 – 0 Norveç
    İzlanda 2 – 0 Norveç
    Güney Kıbrıs 1 – 0 İzlanda
    Arnavutluk 1 – 2 İzlanda
    İzlanda 0 – 2 İsviçre
    Slovenya 1 – 2 İzlanda
    İzlanda 2 – 4 Slovenya
    İsviçre 4 – 4 İzlanda
    İzlanda 2 – 1 Arnavutluk
    İzlanda 2 – 0 Güney Kıbrıs
    Norveç 1 – 1 İzlanda
    Fransa 5 – 2 İzlanda
    İngiltere 1 – 2 İzlanda
    Portekiz 1 – 1 İzlanda
    İzlanda 1 – 1 Macaristan
    İzlanda 2 – 1 Avusturya
    İzlanda 3 – 0 Türkiye
    Letonya 0 – 3 İzlanda
    İzlanda 2 – 0 Hollanda
    Çek Cumhuriyeti 2 – 1 İzlanda
    Kazakistan 0 – 3 İzlanda
    İzlanda 2 – 1 Çek Cumhuriyeti
    Hollanda 0 - 1 İzlanda
    İzlanda 0 – 0 Kazakistan
    İzlanda 2 – 2 Letonya
    Türkiye 1 – 0 İzlanda
    Ukrayna 1 - 1 İzlanda
    İzlanda 3 - 2 Finlandiya
    İzlanda 2 - 0 Türkiye

İzlanda 30 resmi karşılamada 15 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyet elde etti.

• Ardanın dün kü konuşmalarını dinledim bir lafına takıldım dediği kelime şu oldu.Milli takıma uefa,fifa her turnuvaya katıldığında 60-70 milyon dolar katılım ücreti veriyor bize verilen primler bu paradan oluyor maaşlar burdan ödeniyor dedi.Eğer doğruysa burdaki adamların vergisinden ödenmiyormuş rahat olabilirler.Ancak terim iki maçtır orta sahasız çıkıyor maçlara bugünde hem orta saha yoktu hemde forvet adam ciddi medyayla dalga geçiyor ancak olan seyirciye oluyor.Oyuncular arda yüzünden koşmuyorsa oynayacak oyuncu alacaksın.Başakşehirden,Konyadan,kayseriden bir zamanlar nasıl gs de çete varsa şuan tek tek bir yerlere şutlandılarsa fatih hoca neşteri vuracak kadroya.Anadoludan topçu al kardeşim ardacı olmayan.

• Fatih Tetrm istifa etmez. Ayda 1 trilyon kazanan adam işinden istifa eder mi? Kim terimin ve kızlarının özel yaşamının nasıl geçtiğini biliyor? Benim tahminim bütün dünyayı gezmişlerdir. Birçok kültürü,yemeği,fakirinden zenginine hayatı görmüşlerdir. Onlar için futbol falan hikaye. Sizce dünyadaki onlarca farklı gerçeği,değeri,insanı tanıdıktan sonra futbol onlara paradan ve eğlenceden başka ne ifade eder? Sen burada en ihi ihtimalle sabah 9 akşam 5 işine gidip monoton hayatını yaşarken adam belki güney amerika'da belki yeni zelanda'da farklı şeyler yaşayacak. Türkiye'yi falan umursadığı yok. Eğlenirken kazanmaya bakıyor. Burjuva-baron zihniyeti ve bakış açısı. Ölene kadar tadını çıkarıyor kısacası.

• Neo Nesil N kullanıcısına yanıt
    Hayirdir niye gocundun ? Bi sikintin mi var ? Acikla da damgayi vuralim
  • Milli takımın başına ertuğrul sağlam geçmeli.

• Terimi elestirmenin bi mantigini bulamiyorum.Ben terimci falan degilim hatta bizi sahlanmisken satti milli takima gitti de terim gidince nolacak kardesim ? Biri de cevabini versin hiddinkler abdullah avcilar kimler geldi hep ayti terane niye bosa kaybetsin de vuralim diye ugrasiyosunuz ki.Yok daha iyisi yok 1 numara fatih terim daha iyisi yok.Ulke basarilarina bakiyoruz hepsi terimin basarisi istisnasiz hepsi.Terimin genc milli takimda buyuk basarisi vardi yalis hatirlamiyosam sonra o kadroyla eufa kupasini getirdi onun kurdugu genc takimlardan galatasarayda bir araya getirdigi takimla senol gunes dunya 3.su oldu.2008 keza oyle.Kotuyduk motuyduk ama en azindan bitti demisken gittik euro 2016.Ne bekleniyor ki onu anlamiyorum getirdiginiz herhangi biri daha mi iyi olacak.

Bu mevzunun ardayla da alakasini bulamiyrum.Bakiyorum alinmayan oyunculara ben olsam bende almam.V demirel,caner,gokhan,selcuk,yalcin,burak ben olsam bende almam.Bunlar olsa sanki yenecektik.Mevzu bunlar degil bu adamlar kurtarici degil arda da olsa bugun yine bisey degismeyecekti euro 206da arda yokmuydu ?

Birakin bu isleri gercek hayata gelin artik beline beline vuralim diye beklemenin bi mantigi yok.Eldeki malzeme bu sadece abartmayi birakin artik.

• yokyak kullanıcısına yanıt
    Santraforsuz maça çıkılır da ona göre oynayan adamların olacak. Yani 4-6-0 oyununda bloklar arası mesafe 10-15 metreyi geçmeyecek çok zahmetli bir iştir Hadi bu maç bunu deneyelim dersen perişan ederler. Diyelim ki mesafeyi ayarladın bu seferde pas oyununu tercih eden oyuncuların olacak o da yok ne Volkan ne Caner ne de Emre pas oyununda yoklar.
    Diyelim ki onu da yaptın sırada gol vuruşu yapabilen adamlar gelir bizim takımda kim vardı bunu yapabilecek .
    İkinci yarı çift forvet sokuyor hoca da komedi resmen yahu sen bu orta sahayla hangi organizasyonu yapacaksında bu forvetler skora katkı yapacak.

Hakan Çalhanoğlu: Ben milli takıma almam çağırmam. Bu çocuk dortmund liverpool gibi takımlarda iş yapar. Bizde ise sadece frikik bekler o yüzden kalsın gereği yok
    Aynı durum Nuri Şahin içinde geçerli.

Emre Mor : İki maçtır çenesi bir açılmış ki bu çocuğun sorma gitsin. Hakem de hakem vıdı vıdı vıdı bir sus be!

Tolga Ciğerci : Oyuna giriyor adam enerjik olacağı vaziyeti toparlayacağı yerde sahadakilerden daha fazla oyundan kopuk.

Volkan Şen : Biri bana bu adamın ne oynadığını ne yapmak istediğini anlatsın.

Caner : Sana kızamıyorum. Çünkü 4-6-0 oyununda sen olamazsın. Bu tarz oyunda kanatların içe kat etmesi gerek. Ara pas, ince pas ya da şut atması gerek. Senin ortalarının ne anlamı var? Bu ortalara Emre, Hakan, Volkan'mı yükselip kafa vuracak kaldı ki vursalar ne olacak.Allahım kafayı yiyecem ben ya!

Ömer Toprak : İyi değildi de nasıl iyi olsun ki. Stoper de ikili uyum çok önemlidir. Adamın yanına koymuşlar ön libero oynayan stoperle alakası olmayan sürekli yerini kaybeden pozisyon bilgisi olmayan Topal 'ı ne yapsın ki çocuk.

Maç analizi yapmak istemiyorum. Teknik taktik konuşmakta ama yazmadan duramıyor insan. Bu imparator bozuntusu yüzünden yıllardır aynı terane. Ama bu imparator bozuntusu tek suçlu değil ondan daha fazla suçu olan medya,sahtekâr medya ,düzenbaz medya, yalancı üçkağıtçı medya, adamına göre davranan yalaka medya, insanlarımıza bizlere gözlerimizin içine baka baka yalan konuşan medya.
    Ersun Yanal'ı hakan şükür yüzünden yediler.
    Abdullah Avcı'yı Selçuk İnan üzerinden yediler.
    Şenol Hoca ülkeyi terketti bu çakal medya yüzünden.

Bakın size radikal bir görüş sunacağım.
    Arda Turan : Pendiksporda hoca olsam takımıma almam önce bunu söyleyeyim. Hız yok, sürat yok, çabukluk yok, dripling yok, defans arkası koşu yok (bu adam ofansif orta saha oyuncusu bu arada) oyun görüşü zayıf ,pozisyon alma zayıf ,ince pas ara pas ehh işte, etkili şut az buçuk ,..az buçuk ikili mücadele ve top saklama yani olmasa da olur
    Artı İyi de adam Barcelona da oynuyor biraderrr sen ne saçmalıyorsun diyenlere
    Bu adam 35 mil. Euro'ya transfer oldu. Alt. Madrid takımının yedek oyuncusu olarak hem de dahası var üstelik altı ay oynatamayacağınız bir oyuncuya bu bonservis ödendi. Esas açıklanması gereken mevzu bu.
    Siz bu oyuncuya yani kulübünde yedek bir oyuncuya üstelik 6 ay oynatamayacağınız bir oyuncuya 35 mil.euro bonservis verir misiniz?Dünyada bu paralara alınabilecek bir sürü topçu varken Barcelonada oynamak isteyen yüzlerce topçu varken neden
    Atl. Madridte yedek kalan bir oyuncu tercih ediliyor? Hangi klas özelliği var kimsede bulunmayan. Hangi özelliği var? Bu parayı edecek ne yapmış ispanyada?
    Bugün Arsen Wenger birçok Türk oyuncuyu takip ediyorum derken neden Arda Turan ismini zikretmiyor mesela?
    Bugün Mourinho birçok Türk futbolcuyu transfer etmiş bir hoca Barcelona'nın harika çocuğu Arda Turan'ı alsa ya takımına mesela.Hemde sudan ucuz 35 mil. Eurocuk
    Ya bırakın premier ligi bırakın La ligayı playstation'da bile bu paraları vermem ben dahası bedavaya da almam daha daha dahası şimdiye kadar playstationda takımına Ardayı alanı görmedim. Hatta kazara ilk onbirde ise çıkartanı çok gördüm. Sanal futbolda durum bu.
    Peki o zaman nasıl oldu bu iş? Barcelona böyle bir ahmaklığı yapacak bir takım değil. İşte burada kilit nokta İspanyol kulüplerinin uefa ile yaşadığı mali problemler yani transfer yasakları devamında ise ihraç tehlikesi. Bu işin perde arkasında İngilizler ve almanlar var uefa bir maske. İngilizler ve almanlar İspanyolların şampiyonlar ligi gelirlerine çökmesine daha fazla dayanamayacakları için rekabet edemez duruma geldikleri için Uefa sopasıyla işi kurtarmaya çalışıyorlar. Bu malî disiplin zırvalığı boşa çıkmadı. İspanyollar da bu duruma karşı içerde örtülü bir oyun oynuyor. Hani düğünlerde olur ya
    damadın amcasından geline bir bilezik işte o hesap. Bir gün bir baktık hoop arda turan bizim milli yedek hem de 35 mil.euro'ya barcaya uçuvermiş. Bir müddet sonra öğreniyoruz ki Alt. Madrid Uefa tarafından izlemeye alınanlar arasındaymış .Oyuncu satmaz ise ceza kapıdaymış. Kimi satalım kime satalım kaça satalım da bu cezadan yırtalım derken.. ..
    Var mı bu yazdıklarımı görsel ve yazılı medyada anlatabilecek bir babayiğit yok. Peki anlatsa bu adam başına ne iş gelir herkes biliyor. İşin tuhafı bunları anlatsa inanacak kimse de yok etrafta. İnsanları sahte star Arda ile büyülediler. Çok zor imkânsız bu durumu kabullenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 10 Ekim 2016; 4:17:44 >

• Messi olmak çalımdan ziyade zeka mental kapasite işidir,zeka işidir . Bu adam 19 yaşında da böyleydi ,28 yaşında da böyle . Bir taraflarını kaldırarak şımartarak emreye zarar veriyor bu medya haberleri yok .

• o kadar milli maç izledim böyle igrenc oynuyan başka takım var mı görmedim.
    yani malta felan san marino zaten gol yememe üzerine 11 kişi defansta hiç top yapamaz ulan azerilerin bile bir sistemi bişeyler yapmaya çalısıyor aga biz napıyoruz sahada dünya kupasına gitmek için ne yaptık bu maçta aga ? bu takım dünya kupası değil eminönüne bile gidemez ya , sahada ne yaptıklarını kim nereye pas atcam diye debeleniyor lan topu alan hiç riske girmiyor yana veriyor ulan caner o kadar kötü oynadı ama topu ileri oynamaya çalısan bir tek o adam vardı yemin ederim stoperlerden biri topu oyuna sokmayı bilmez mı ileri ? kadro seçinler berbat ötesi bu oyuncular la turnuvaya katılmaz imkansız adamlar da yetenek düşmanı bir kere o kadar pas hatası ve saçma seçimler top kaptırmalar yapıyorlar ki bu kalite ile nasıl kupaya gidiceksin. bu ülkede futbolcu felan yok arkadaşlar o gidiyor o geliyor yine aynı sözde bazı isimler var ama onlarda iyi takımın içinde oynuyabilen adamlar 18 yaşındaki bebeye bel bağlamışız şaka gibi barçada çok iyi başlıyan adam bişey olmuyan nedenden kadroya alınmıyor adamlar 80 milyonun kararını kafasına göre yapıyor ülke başarısı değil ki kendi tatmini sen ne hakla almassın diye bir kişi birşey demiyor..

Düşünün iyi oyuncular iyi takımlardaki oyuncular la euro 2016 mucize ile gitmişken bu oyuncularla , yok şener yok caner yok volkan şen , emre mor cenk tosun ömer bunlarla imkanı yok gidemeyiz izlandaya bile ezilen takım karşısında dünya kupasında işi ne

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Usta müthiş bir yazı olmuş tebrik ediyorum..

• Fatih Terimson daki havalara egolara bak muhabire dudak büküp onlara sor deyip laf sokmaya çalışıyor isterse özgeçmişinde 100 tane şampiyonlar ligi şampiyonluğu olsun karda çamurda zorlukta oraya gelen muhabire laf sokamaz diğerleri zaten soru soramıyor atılacağız meslekten korkusuyla diye yazık tüpçü ile beraber istifa etmeliler bu kadar rezillik olamaz akıllarda iyi hatırlanmak istiyorsa artık gitmeli yönetemiyorsunuz arkadaş işte ayrıca bu çöpe tüm yetkiyi vermişler sokaktaki futboldan dahi bir kişinin sorumlusu nedir ? Gidin artık yeter gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU

Gidin oyunculara sorun biraz havada buz gibi burda iklime baksanıza

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.