Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut kocaman filan gelsin abi hikmen karaman gelsin riza calimbay gelsin samet aybaba gelsin hoca mi yok ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih baba yedin mi yine paralari

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Bu ulkede "Neden gözünün üstünde kaş var gel bakiyim buraya" diye mevzu cıkan bir memleketim. Bide oyle birseyde neler olacagini bilemiyorum.

• Fatih TERİM pişmanlıktır.

• CebeliTarık 4 yerdi biz 2 yedik yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet balik hafizali yemin ederim.

Euro 2016 da Arda burak gokhan caner primci lanet olsun boyle oyunculara bir daha milli takima gelmesin diyen ayni insanlar simdi Arda burak gokhan yok vay barcali adami almazsan boyle sivarsin iste hebede hobidi diyorlar.Valla bu milleti anlamak çok zor.

• Şimdi Kaya Çilingiroğlunun dediği doğru

Kaya Çilingiroğlu: "Suratlarının hareketlerinden basındaki çocuklar soru soramıyor, korkuyorlar."

Kaya Çilingiroğlu: "Arıyorlar spor müdürlerini, milleti kovduruyorlar. Yapıyorlar bunu. Herkes biliyor."

• themaniak kullanıcısına yanıt
    Kısaca " tabela yorumcusu " diyelim.

• RapperKabus kullanıcısına yanıt
    2 pozisyona girip 2-0 yenileceğimize, 10 pozisyona girelim hocam, ben Fenerbahçede de aynı şeyi diyorum, kaybedelim adam "Adam" gibi kaybedelim, yok hava kötü, yok moraller bozuk falan bunlar ucuz hareketler, ben futbol görmek istiyorum, takımın en çok koşan adamı orta göbekte napıyor. Her şey bir yana, kim garantisini verebilir o saydığım isimler olsa yine 3-0 kaybedeceğimizin? Oldu mu oldu hayır demiyorum ama garantisi yok, ancak 4-6-0'ın kötü bir taktik olduğunun garantisi var, çocuğa sorsan bilir, son dakika şans golüyle olmaz bu işler.
  • Kaç yıldır söylüyoruz tüpçünün ne liginden ne de milli takımından bi halt olmaz, hadi lig düşe kalka yolunu buluyor, milli takımın hali ortada.
    Benim işim futbol uzmanlığı değil ama herife aylık 1 trilyon veriliyor, üstüne hele kaç trilyon masraf yapılıyorsa ve sonuç buysa ben ne oluyor arkadaş diye isyan ederim. Yolsuzluk kervanına federasyon da katılmış diyebiliriz rahatça.

•  İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU
    REİS HAKLI
  • Terim basın toplantısında kötü oynadık kazanmak için bir şey yapamadık çok üzgünüz dese anlarım. Adam yine çıktı utanmadan sıkılmadan saçma sapan bahaneler sıraladı.

İlk 30 dakika planımız tuttu ne demek yahu? Ne planı bu? Sadece gol yememek plan ise biz bitmişiz desenize.
  • Şu adam euro 2016 daki teknik direktörler arasında en fazla maaşı alan adam peki ne yaptık turnuvada, durun ben söyleyeyim "Koca bir hiç". Yıllardır takımın başında daha bir kere rahat nefes alıp maç kazanamadık. Hep 1 gol atıp yememeye gayret ediyoruz. Hiç kimse kızmasın ama bu adam yüzsüz,bugün çıkıp Türkiyeden özür dileyip beceremedim demiyorsa bu adamın bu takımda yeri yok.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Hem de ne yolsuzluk ucu bucağı yok.

• Fatih Terimin aldığı paraya 3 4 tane boşta olan hocayı getirirsin bundan daha iyi olur..

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Federasyonun başında beşiktaşı hortumlayan demirören olduktan sonraa. Terim daha çok yağlı ekmek yer. Bunların hepsi hortumcu. Önce federasyon temizlenecek, herkez cebini doldurmanın peşinde, takımı,taraftarı düşünen kim.

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Bize itelemeseler bari ondan korkuyorum.

• Takimi deneme tahtasina cevirdi be
    4-6-0 nedirya santraforsuz macami cikilir

• Milli takımın ne oynadığını anlamak çok zordu. 4-6-0 yani Barcelona taktiğiyle sahaya çıktık. Yalnız hava yağışlı ve bizim oyuncuların top tekniği hızlı ve tek pas yapacak kadar gelişmemiş. Zaten Ozan Tufan sakatlanınca takım iyice çöktü.
    Bu takımda ya Volkan Şen oynar ya da Yasin. Kaan denilen adam Almanya 2.liginde kadroya zor giren bir adam ama bizde ilk 11 oynuyor. Caner, Volkan ve Emre Mor neden her pozisyonda hakeme itiraz edip,her maçta itirazdan sarı kart görüyor? Hakan Çalhanoğlu neden sorumluluk almıyor? Mehmet Topal neden kendi mevkisinde oynamıyor? Gece gece çok değişik sorular geliyor insanın aklına
  • Ömer toprağı isteyen beyinsizler vardı nerde onlar

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.