Şimdi Ara

İzle ve Kazan Görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://watch.tr.lolesports.com/ buraya giriş yapmama rağmen görev tamamlanmamış gözüküyor. Canlı yayın mı izlemem gerekiyor?

• Ben de tamamlayamdım bir türlü. Panolarda canlı yayın izlemek gerekiyor diyorlar 15 dakika filan.
  • görevin ödülü ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30tane şampiyona sembolü veriyormuş bende tamamlandı o görev ama semboller gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giugiarro -- 3 Ekim 2018; 16:56:0 >
  • giriş yaptıktan sonra canlı yayın izle.
  • izle ve kazan görevi anında oldu chromdan girdim
    izle ve kazan 2 görevi hala olmadı chromdan,yandexten,mozilladan ve explolerden girdim giriş yaptım kayıttan izledim ama görev olmadı ?

edit:chromdan çerezleri temizleyip reklam engelleyiciyi adblok kapadım videoyu actım asagıda hesabınız için görev... falan yazdı 5-10dk izledim görev oldu
    görev üzerindeki ''izle'' ye basıp ''EN'' yazan yerden TR yapın sonra giriş yapın yada googleden lolespor a girin, beni hatırla diyerek giriş yapın,oyundan gorevdeki ''izle'' ye basın gelen sayfada EN 'i TR yapın, video izleyin aşağıda dogrulandı yazısı çıksın 5-10dk acık kalsın video yine olmassa hatayı bildirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 6 Ekim 2018; 19:8:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.