Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness smile

american history x
    acaba böyle yaparak istediğini mi vermiş oldum

Yok istediğimi vermiş olmadınız. Film görüşlerime aykırı. Ben ırkçı biri değilim ve ırkçılığı nasıl anlatacağını bilmeyen bir filmi beğenemem. Tiksindiğim bir film. Teknik açıdan da ahım şahım değil zaten.
  • Zombilerin Düğünü iğrenç ötesi
  • Açık ara ''Bay E''.
  • Godfather, esaretin bedeli falan diyenlere şu filmi diyorum eminim tüm fikirleriniz değişecektir. Hayır yani ben ciddi ciddi bunun film olduğunu bile düşünmüyorum kamerayla çekilmiş aptal saçma bir şey bu filmi beğenen harbiden var mıdır bilmiyorum ama varsa da şu ana dek renkler zevkler tartışılmaz derdim ama bu noktada tartışırım hatta tartışmam hayatta izlediği tek film buymuş herhalde ondandır diye düşünür he der geçer yorumlarına saygı duymam.

IMDB'de aldığı puanda hakkettiğinden çoook fazla bu film 0,2 falan almalı o da film sonrasında çöpleri toplayan görevlilerin hatrına

• Twilight Serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Yasak Bölge 9

aynen. hayayimda izledigim en sacma filmler arasinda ilk5 e rahatlikla girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ve üzülerek Türk seinemasındaki hemen hemen her film.
  • Into the Wild.Herkese güzel gelmesinden ziyade bana berbat sıkıcı gelen ve yarısında bıraktığım film.
  • Çanakkale 1915

Aklı olan gitmesin. Hele bir Seyit Onbaşı sahnesi var ki... 2-3 arkadaşınızla birleşip çekseniz o sahneyi inanın çok daha güzel yaparsınız. 10 üzerinden 6 almış imdb de ama benim gözümde 10 üzerinden 2 lik bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Maalesef ve üzülerek Türk seinemasındaki hemen hemen her film.

Kaç tane yerli film izledin de bunları söyleyebiliyorsun? Ben Şafak Sezer filmlerini kastetmiyorum.

@CyBeRBoY
    Berbat sıkıcı gelmek diye bir tabir yok dostum. Sana sıkıcı gelmesi filmi kötü yapmaz.

District 9
    American History X
    Mystic River
    Watchmen
    Hokkabaz
    Inglourious Basterds
    Ip Man
    Blade Runner
    Requiem For A Dream
    Dr. Strangelove
    A Clockwork Orange
    Donnie Darko
    Seven
    Dogtooth
    La Pianiste
    The Good, the Bad and the Ugly
    Goodfellas
    The Prestige
    12 Angry Men
    Rec
    One Flew Over the Cuckoo's Nest
    Oldboy
    Lock, Stock and two smoking barrels
    Reservoir Dogs
    Snatch
    The Godfather
    The Sixth Sense
    Sin City
    Butterfly on a Wheel
    Nefes
    The Shawshank Redemption
    There Will be Blood
    The Tree of Life

vb.

Bu konuya yazılmış filmlerden bazıları bunlar. Ve hepsi de kaliteli filmlerdir. İzlemeyenler varsa dikkate almasınlar derim.

Edit: Konuyu baştan aşağı taradım. Ve kanaatim şu ki, bu konudan izlemek için iyi film seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 26 Ekim 2012; 13:55:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulos

quote:

Maalesef ve üzülerek Türk seinemasındaki hemen hemen her film.

Kaç tane yerli film izledin de bunları söyleyebiliyorsun? Ben Şafak Sezer filmlerini kastetmiyorum.

@CyBeRBoY
    Berbat sıkıcı gelmek diye bir tabir yok dostum. Sana sıkıcı gelmesi filmi kötü yapmaz.

District 9
    American History X
    Mystic River
    Watchmen
    Hokkabaz
    Inglourious Basterds
    Ip Man
    Blade Runner
    Requiem For A Dream
    Dr. Strangelove
    A Clockwork Orange
    Donnie Darko
    Seven
    Dogtooth
    La Pianiste
    The Good, the Bad and the Ugly
    Goodfellas
    The Prestige
    12 Angry Men
    Rec
    One Flew Over the Cuckoo's Nest
    Oldboy
    Lock, Stock and two smoking barrels
    Reservoir Dogs
    Snatch
    The Godfather
    The Sixth Sense
    Sin City
    Butterfly on a Wheel
    Nefes
    The Shawshank Redemption
    There Will be Blood
    The Tree of Life

vb.

Bu konuya yazılmış filmlerden bazıları bunlar. Ve hepsi de kaliteli filmlerdir. İzlemeyenler varsa dikkate almasınlar derim.

Edit: Konuyu baştan aşağı taradım. Ve kanaatim şu ki, bu konudan izlemek için iyi film seçilir.

Sizin gibiler yüzünden sinema bölümüne fazla takılmadığımız içindir galiba bu kaç film izledin sorusu seni sinema bölümünde çok görmedik fazla film izlememişsindirin
    değişik bir versiyonu.
    Geçiyordum ugradım sadece arkadaşım ve son 10 yılda kalite Türk yapımı kaç film var 2?3?5???? hadi olsun 10 kaç yazar 10 yılda 10 film.

• quote:

Sizin gibiler yüzünden sinema bölümüne fazla takılmadığımız içindir galiba bu kaç film izledin sorusu seni sinema bölümünde çok görmedik fazla film izlememişsindirin
    değişik bir versiyonu.
    Geçiyordum ugradım sadece arkadaşım ve son 10 yılda kalite Türk yapımı kaç film var 2?3?5???? hadi olsun 10 kaç yazar 10 yılda 10 film.

Senin kaç film izlediğin beni ilgilendirmez. Benim gibiler demekle ne kastediyorsun bilmiyorum, sana ya da bir başkasına garezim yok. Tüm yerli filmler kötüdür diyorsun, ben de sana haksızlık ettiğini söylemeye çalışıyorum. Son yıllarda kaliteli yerli film sayısı düştü fakat bu tüm sinema tarihimizin kötü olduğu anlamına gelmez. Bu söylediklerin bir Yılmaz Güney'e, Nuri Bilge Ceylan'a ya da ne bileyim Ömer Lütfi Akad'a haksızlık olmaz mı? Kendi sinemamızı eleştirmeliyiz ama tamamen de yerin dibine de sokmamalıyız.

Son on yılda yapılmış çok iyi filmlerimiz mevcut. Kaç tane yerli film izledin sorusunu bu yüzden sordum.

• quote:

quote:

değişik bir versiyonu.

Senin kaç film izlediğin beni ilgilendirmez. Benim gibiler demekle ne kastediyorsun bilmiyorum, sana ya da bir başkasına garezim yok. Tüm yerli filmler kötüdür diyorsun, ben de sana haksızlık ettiğini söylemeye çalışıyorum. Son yıllarda kaliteli yerli film sayısı düştü fakat bu tüm sinema tarihimizin kötü olduğu anlamına gelmez. Bu söylediklerin bir Yılmaz Güney'e, Nuri Bilge Ceylan'a ya da ne bileyim Ömer Lütfi Akad'a haksızlık olmaz mı? Kendi sinemamızı eleştirmeliyiz ama tamamen de yerin dibine de sokmamalıyız.

Son on yılda yapılmış çok iyi filmlerimiz mevcut. Kaç tane yerli film izledin sorusunu bu yüzden sordum.

Oralara gitme üstadım oralara bizimde lafımız yok ama seninde dediğin gibi Şafak Sezer, Recep İvedik vs vs vs gibi son yıllardaki filmlerle kalitemiz ortada.
    Dikkat ettiysen bende son 10 yıl dedim.Yoksa eski üstadlara lafımız yok sanırım eksik cümle hata bende kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

değişik bir versiyonu.

Oralara gitme üstadım oralara bizimde lafımız yok ama seninde dediğin gibi Şafak Sezer, Recep İvedik vs vs vs gibi son yıllardaki filmlerle kalitemiz ortada.
    Dikkat ettiysen bende son 10 yıl dedim.Yoksa eski üstadlara lafımız yok sanırım eksik cümle hata bende kusura bakma

Son 10 yılda çıkmış çok iyi filmlerimiz var.
    Sen sadece kötü olanlarını izlemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadSnow

quote:

quote:

quote:

değişik bir versiyonu.

Son 10 yılda çıkmış çok iyi filmlerimiz var.
    Sen sadece kötü olanlarını izlemişsin.

Adamın üstüne boşuna gitmişsiniz. Sadece mübalağa yapmış. Son 10 yılda elbet çok iyi filmler var ama 2 si iyiyse 8 i dandik.

• Sümela'nın Şifresi
  • sümelanın şifresi , recep ivedik 1,2,3 ve soysuzlar çetesi
  • Gizemli ada
    Destere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

şimdi nerden bulayım eski mesajları , özet gecersen memnun olurum geçmezsen de sikıntı yok , iyi günler

American History X için;http://forum.donanimhaber.com/m_15124645/tm.htm

The Usual Suspect için de diyebileceğim şey, izlerken sıkıntıdan kriz geçirdim. Bana göre filmde akış yoktu ve tamamen film sonunda öğrenilecek gerçeğe odaklıydı. Filmin sonu da son yarım saatte çözülüyordu, bu yüzden filmi çözdükten sonrası daha da sıkıcı geldi. Senaryo da ilgimi çekmemişti.

film üzerine verdigin spoiler:
    Filmin sonunda da sırf vurucu olsun diye
    garip bir şekilde düşüncelerinde değişim geçiren başkahramanın kardeşi öldürülüyor. Nedeni ne? Çocuk diğerinin suratına ‘artist artist’ baktı diye mi? O kadar gün içerde tutulan öfkenin sebebi böyle bir bakış olabilir mi? Bu tamamen seyircinin duygusunu sömürmeye yönelik bir durum.

Gözden kacirdigin:
    baskahramanin kardesinin zenci bir cocuk tarafindan öldürülmesinin sebebi, zenci cocugun abisinin baskahraman tarafindan öldürülmesinden dolayidir. ayrica film basindan sonuna kadar irkcilik konusu üzerine kurulu; mahallelerindeki yabanci göcmenlerin is yerlerini zarar vermeleri, hapishane icerisindeki bloklasmalar, basketbol sahasi icin yapilan mac, filmin basinda bas karakterin evine soymaya yeltenen adamin sirf siyah olmasindan dolayi öldürülmesi...

Hapishane sürecinden sonra esas oglan yaptiklarindan pisman olur. kardesine irkcilik üzerine dogru ile yanlisi ayirt ettigi bir dönemde kardesi intikam ugruna öldürülür ki intikam duygusunu tetikleyen kavram irkciliktir. Neticede cocugun öldürülmesisi filmin en can alici noktasi...

Uzun lafin kisasi tekrar izlemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütesekkir -- 29 Ekim 2012; 21:55:28 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.