Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

birçok arkadaş kızacaktır ama
    the prestige ve 12 angry man tamamen zaman kaybı geldi bana özellikle the prestige' i hiç sevmedim :)

Cidden sevmedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATMAN BEGINS

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

birçok arkadaş kızacaktır ama
    the prestige ve 12 angry man tamamen zaman kaybı geldi bana özellikle the prestige' i hiç sevmedim :)

Cidden sevmedin mi?

abi ciddi ciddi tüm sayfaları okudun mu yav kaç yıl önce yaptığımı unuttum o yorumu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi

alice creed kayboldu.. tam bir felaket

Bu film kendi türünün nadide örneklerindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Into the Wild.Herkese güzel gelmesinden ziyade bana berbat sıkıcı gelen ve yarısında bıraktığım film.

abartıldığı kadar bulmasam da gerçekten güzel filmdir. Keşke devamını da izleseydiniz
  • Oha burda yazan filmlerden iyi bir film arşivi çıkar
  • Blair Witch
  • American History X kadar overrated bir film görmedim.
    Ne bir derinliği var ne bir şey. Adam hayatını adadığı ideolojiden sırf banyoda sıkıştırdılar ve siyah çocuk iyi davrandı diye vazgeçiyor sonra kardeşini hikayesini anlatıyor kardeşi de 3 dkda normal bir birey oluyor. En sonunda da filmle ve anlattığı şeylerle hiçbir alakası olmayan acıtasyon olsun diye yapılmış bir final.

• 8 yaşımdayken sinemada çocuktuk ne yapalım o yaşımda bile sevmemiştim

Bi ara turnuva filmlerine merak sarmıştım sadece yarım saat dayanabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 23 Kasım 2013; 20:51:28 >
  • Matrix, Green Mile, Titanic, Pulp-Fiction, Forrest Gump.
  • hort

sicario, kurtlar vadisi filmleri, maskeli beşler serisi, dünyayı kurtaran adamın oğlu vs. vs. diye sıralama yapabilirim. sıralamanın %80'i türk filmlerinden çıkar orası ayrı. her şeyde olduğu gibi film konusunda da geriyiz.
  • Konu iyi başlamış, sonra dikkat çekmeye çalışan ergenler taş gibi filmleri yazmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl önceki yorumumu gördüm çok güldüm :))

yeni yorum : kesinlikle ve kesinlikle "Donnie Darko"
  • emmesen kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sövdüğünüz filmin ne olduğunu çok merak ettim ne yazık ki error vermiş. Filmin ismini söyleyebilir misiniz

En kötü film tabiri çok kaba bir tabir ama şöyle düşününce "Allah'ım resmen 2 saatim çalındı." diye düşündüğüm film olarak aklıma Groundhog Day geldi. Theo Angelopoulos'a katılıyorum buraya bakıp da bu filmi izlemeyeyim diye düşünmesin kimse. Çok sağlam filmler de yazılmış çünkü. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama sırf sizi sarmadı diye bir filme çok kötü demek mantıklı bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 30 Ağustos 2016; 0:21:25 >
  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    @emmesen'in bahsettiği film 1998 yapımı TV filmi Men in White.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Bu kadar sövdüğünüz filmin ne olduğunu çok merak ettim ne yazık ki error vermiş. Filmin ismini söyleyebilir misiniz

En kötü film tabiri çok kaba bir tabir ama şöyle düşününce "Allah'ım resmen 2 saatim çalındı." diye düşündüğüm film olarak aklıma Groundhog Day geldi. Theo Angelopoulos'a katılıyorum buraya bakıp da bu filmi izlemeyeyim diye düşünmesin kimse. Çok sağlam filmler de yazılmış çünkü. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama sırf sizi sarmadı diye bir filme çok kötü demek mantıklı bir şey değil.

Hangi filmi yazdığımı cidden hatırlamıyorum ben de merak ettim şimdi nasıl bulacağız o filmi

edit: tamam Man in White'mış yukarıdaki mesajda yardımcı olunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 3 Eylül 2016; 2:05:43 >

• neon demon en az holy motors kadar iğrençti ve kötüydü
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.