beyler izleme-izlettirme sayfamızı katılımlarla daha da genişledi herkes ilk üç filmi yazarsa daha faydalı olabiliriz benimkiler 1-the hide(sır) 2-bug(böcek) 3-katliam
resident Evil xxxxxx son filmi o kadar kötüydü ki ismini tam olarak hatırlamıyorum.
1- 13 hayalet 2- reign of fire 3- 9. kapı 4- 3 silahşörler
Organize işler + tüm yılmaz erdoğan yapımları
Destere Penthouse
100 million bc cehennem goal 3 cube 1-2 paranormal activity mortal kombat 2 green street holigans 2(ilki güzeldi ama ikincinin ilkiyle alakası yok) war of the worlds the color purple(acayip sıkıcı bir film) the day the earth stood still the last airbander death proof(tarantinonun izlediğim en kötü filmi)
çoğu türk filmi birde alacakaranlık serisinin filmleri. Bunların yakınından bile geçmenizi tavsiye etmiyorum. Aklıma geldikçe eklerim
lost highway
hala da izlediğime pişmanım, keşke haberdar bile olmasaydım bu filmden
hiç tarzım olmadığı için en kötü diyebilirim buna. sevenler elbetteki vardır bu filmi, çok duydum çünkü, harika, kült diyenleri...
çok sağlam filmlere kötü diyerek cool olmuyorsunuz arkadaşlar kasmayın yani
quote:
Orijinalden alıntı: psikopak
lost highway
hala da izlediğime pişmanım, keşke haberdar bile olmasaydım bu filmden
hiç tarzım olmadığı için en kötü diyebilirim buna. sevenler elbetteki vardır bu filmi, çok duydum çünkü, harika, kült diyenleri...
Hayatında izledigin en kötü film buysa o zaman sürekli Esaretin Bedeli,Fight Club,Forrest Gump gibi filmleri basa sarıp sarıp izliyosun.
Hiç mi Türk filmi izlemedin ? Bizimkilerin yaptıgı 5 filmden 3'ü fos çıkıyo.
Bi alemsiniz ha.
Güzelim konuyu baltalamışssınız yani bravo. Kült olmuş filmler bizim forumda insanların hayatlarında izlediği en kötü filmlermiş oysa ki. Ya konuyu anlamadınız ya da saçmalıyorsunuz yani. Konu silinsin bence insanlar yanlış yönlenecek yada mesajlar silinsin
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Türk filmlerinin çoğu. Kadrinin Götürdüğü Yere Git, Recep İvedik serisi, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Türkler Çıldırmış Olmalı, Emret Komutanım, Destere, Romantik Komedi .... Böyle gider.
Yabancı filmlerden ise;
District 9, 2012. Aklıma gelenler bunlar.
District 9 kötü mü???? Yanlış okumadım değil mi District 9'a kötü dedin?
Hayalet Sürücü Kutu Garez District 9 Rec El Orfanato
ilk aklıma gelenler.
Kesinlikle ilk sırada Pi ( π ) ikinci sırada ise son izlediğim film 13 ( thirteen ) gerçekten harcanan zamana yazık beee
Ada:Zombilerin düğünü
District 9 gibi filme kötü diyenler var inanamıyorum. Hakikatten yuh diyorum sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: san lorenzo
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Türk filmlerinin çoğu. Kadrinin Götürdüğü Yere Git, Recep İvedik serisi, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Türkler Çıldırmış Olmalı, Emret Komutanım, Destere, Romantik Komedi .... Böyle gider.
Yabancı filmlerden ise;
District 9, 2012. Aklıma gelenler bunlar.
District 9 kötü mü???? Yanlış okumadım değil mi District 9'a kötü dedin?
Evet kötü. Çünkü acayip sıkıyor ve hikaye olarak pek çekici değil. Ben zar zor izledim yani benim görüşüm bu.
Şu anda aklıma gelen Wicker Man 2006
Guguk Kuşu
Hayatınızda izlediginiz en kötü filmler olamaz bunlar,inanamıyorum çünkü hala.
Burada kötü degil,en kötü filmleri degerlendiriyoruz. Ve forumun %99'u Recep İvedik'i izledi. Ve Tv'de çogu zaman dandik Türk yapımlarını izledi. Öyle bir durumda kalsanız bu yabancı yapımları yazmazdınız.
Bu yazıyı yazmazdım,umrumda da olmazdınız ama yukarda birisi Pi demis. İnanamadım,sayfayı yeniledim harbiden de adam Pi demis.