Şimdi Ara

İzlediğiniz En Kötü Film (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

quote:

Yasak Bölge 9

Yapma dostum bu fim o kadar da kötü değil.İyi bi film hatta.
    Tmm senin zevkindir karışamam ama bunu okuyanları yanlış yönlerdirmeyelim.

Uzaylıları karides e benzetmeleri ilgincime gitmişti...

Hayal gücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Emret Komutanım Şah Mat

+Nefes

Nefes mi

En kötü film demek haksızlık olur.
  • Çok film hareketler bunlar sırf kız arkaşım izlemek istedi diye izledim.Filmin sonunu getirene kadar ölüp ölüp dirildim.Birde dünyayı kurtaran adamın oğlu çok kötü filmlerdi gerçekten.
  • Yeti: Curse of the Snow Demon (Mutlaka ve mutlaka bu filmden uzak durun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Amatör kamera ile çekilen bir zombi filmi vardı rezalet ötesi ya, adamın arkadaşını zombi yerken çekmeye devam ediyor. Bu kadar saçmalık olmaz.

super
  • Mezarlık bekçileri (Orjinal adını bilmiyorum)
  • Legion. Ben melek/şeytan/kıyamet.. konulu çoğu filmi izlerim, severim. Ama bu film o kadar saçmaydı ki.. Neden olduğu belirsiz bir "yaşaması gereken bebek", gereksiz aksiyon sahneleri, gladyatör melekler.. Zamanınıza değer veriyorsanız izlemeyin.

Mutlaka daha kötü filmler vardır ama filmi izlerken o kadar sıkılmıştım ki kötü film dediklerinde aklıma ilk gelen "Legion" oluyor artık.
  • arkadaslar benim izledigim en beter film icin 2 aday sayabilirim birincisi insan lekesi diye bir film hatta kadro da nicole kidman felan var ama yarisinda pes etmistim digeri de natural born killers tamamen anlamsiz hayatimda izledigim belki de en bombos hatta bombos otesi bir filmdi bazilari kult mult derler aman kanmayin zaten kult nult diye diye bizim bir suru 90 dk mizi 2 saatlerimizi caldilar o kadar zaman icinde ne filmler bitirirdik. bir de simdi yazarken hatirladim. the majestic diye bir film vardi. jim carrey oynuyordu. o filmi de yarida birakmistim. sakin ha fazla yaklasmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Amatör kamera ile çekilen bir zombi filmi vardı rezalet ötesi ya, adamın arkadaşını zombi yerken çekmeye devam ediyor. Bu kadar saçmalık olmaz.

super

O filmi geçenlerde kiralamıştım kiraladığıma binpişman oldum hem izleyip hemde sövdüm film bitene kadar.
  • kötü film çokta iyi film az. kutsal damacana 2 den uzak durun çok rezil bir film. tam bir zaman kaybı.2 saatimin içine etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Uzaydan Gelen Katil Palyaçolar. Orjinal adını hatırlamıyorum, hatırlamak da istemiyorum zaten.

o nasıl bi film adıdır yaa, bak onu dedin de aklıma geldi. katil kamyonlar diye bi film vardı hatırlayanınız var mı? çoookkkk önceden tv de izlemiştim 15 sene kadar. kamyonlar şoförsüz hareket ediyo, insanları öldürüyo falan

he bi de oyunculuk bakımından en kötü film dabbe konu iyi hoş da ya arkadaş adamları yoldan mı tuttunuz getirdiniz yaa

stephen king'in kısa hikayesi vardı sanki o şekilde,

• Guest House Paradiso

Sanırım 2 kez izlemiştim.O zamanlar nasıl komik gelmişti , nasıl o iğrenç filmin atmosferini , mekan seçimlerini beğenmiştim anlamıyorum , izlemeyin , izlettirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

kötü film çokta iyi film az. kutsal damacana 2 den uzak durun çok rezil bir film. tam bir zaman kaybı.2 saatimin içine etti.

Kutsal Damacana 3 nasıl acaba.. ?
  • Kesinlikle çok filim hareket bunlar.geriye dönüp baktığımda harcadığım paraya en çok üzüldüğüm andır o bileti aldığım an

birde metrodan kaçış mı ne vardı rezalet ötesi.
  • Killer Klowns From Outer Space
  • HAyatımda üç tane kötü film izlemiştim ama tesadüfe bak üçüde aynı filmdi, çünkü farkında olmadan peş peşe seyertmişim biliyomusunuz :D Sonradan anladım :D

Rezervuar Köpekleri
    Rezervuar Köpekleri
    Rezervuar Köpekleri
  • ''Abimm'' ----------------------------------------------------------------------------------------- uzak durun!
  • Yabancı film kategorisinde en kötü film ödülünü yukarıdaki arkadaşımız gibi bende Uzaydan gelen Katil paylaçolar filmine veriyorum. Orjinal adıyla Killer Klowns From Outer Space filmine, hala bu filmi sonuna kadar nasıl izledim anlam verememekteyim.

Filmde binlerce yıl önce tuhaf görünümlü uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğini, burada bir sürü insanı paketleyip yiyecek olarak gezegenlerine götürdüklerini ve bu uzaylıların palyaço şekline benzediğini anlatıyordu. bu olaydan sonra insan nüfusu çok azalmış, insanlar bu tahaf tipli uzaylılara palyaço ismini vermişler. Daha sonra insanlar bu olayı unutmamak ve bu lavukalr bir daha gezegenlerine gelmesin diye palyaço kıyafetleri, palyaçoya benzemek için surat boyama olayları falan çıkarmışlar filme göre.

ama bu korkunç olay zamanla eğlence aracına dönmüş, insanlar paylaçoluğu falan korku unsuru olduğunu unutmuş ve eğlenceli birşey zannetmiş. Binlerce yıl sonra bu elemanlar yiyecekleri tükendiği için geri dönüyorlar herkes onları paylaço felan zannediyor vs vs. Saçmalıklarla dolu bir film. İnsanları pamuk şekerinde kozalayıp sirk görünümündeki uzay gemisinde depoluyorlardı. Konuşamıyorlardı ve bir Allah'ın kulu neden konuşmuyorsunuz demiyordu. İnsana falanda benzemiyorlardı

Buyrun filmden bir kare;

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Yabancı film kategorisinde en kötü film ödülünü yukarıdaki arkadaşımız gibi bende Uzaydan gelen Katil paylaçolar filmine veriyorum. Orjinal adıyla Killer Klowns From Outer Space filmine, hala bu filmi sonuna kadar nasıl izledim anlam verememekteyim.

Filmde binlerce yıl önce tuhaf görünümlü uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğini, burada bir sürü insanı paketleyip yiyecek olarak gezegenlerine götürdüklerini ve bu uzaylıların palyaço şekline benzediğini anlatıyordu. bu olaydan sonra insan nüfusu çok azalmış, insanlar bu tahaf tipli uzaylılara palyaço ismini vermişler. Daha sonra insanlar bu olayı unutmamak ve bu lavukalr bir daha gezegenlerine gelmesin diye palyaço kıyafetleri, palyaçoya benzemek için surat boyama olayları falan çıkarmışlar filme göre.

ama bu korkunç olay zamanla eğlence aracına dönmüş, insanlar paylaçoluğu falan korku unsuru olduğunu unutmuş ve eğlenceli birşey zannetmiş. Binlerce yıl sonra bu elemanlar yiyecekleri tükendiği için geri dönüyorlar herkes onları paylaço felan zannediyor vs vs. Saçmalıklarla dolu bir film. İnsanları pamuk şekerinde kozalayıp sirk görünümündeki uzay gemisinde depoluyorlardı. Konuşamıyorlardı ve bir Allah'ın kulu neden konuşmuyorsunuz demiyordu. İnsana falanda benzemiyorlardı

Buyrun filmden bir kare;

Fikir güzelde uygulama kötü sanırsam :j

• quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

HAyatımda üç tane kötü film izlemiştim ama tesadüfe bak üçüde aynı filmdi, çünkü farkında olmadan peş peşe seyertmişim biliyomusunuz :D Sonradan anladım :D

Rezervuar Köpekleri
    Rezervuar Köpekleri
    Rezervuar Köpekleri

bu filme kötü demek istemiyosun dime? ben yanlış anladım dime?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.