Şimdi Ara

İzleme yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben amatör sinema izleyicisiyim.Yakın zamanda Film izlemek için LED TV ya da LED Ekranlı Notebook almayı düşünüyorum.Bütçem yaklaşık 1200 TL.Ben Notebook alma taraftarıyım, ama sizin de gorüşlerinizi almak istiyorum.15-17 İnch Notebook ve Kaliteli bir kulaklıkla iyi bir şekilde fim izleyebilirim diye düşünüyorum .Filmleri genelde tek başıma izleyeceğim için Notebook biraz daha cazip,çok amaçlıda kullanabilirim.Lütfen sizde görüşlerinizi belirtin.Teşekkürler.

• UP :S
  • Hocam Film izlemek için Düsünüyorsan TV al bence artik Cogu Tv de USB destegi ile her formati oynatiyor Nerdeyse.. zamanla HD film isteginizde olursa Notebook aldıgınıza icin pişman olabilirsiniz.. artik Hd olmayan film izleyince tatmin olamiyor insan. Notebook düsünüyor isen üst topiclerde Notebook bolume konu acarsan daha yardımcı olurlar.
  • LED Ekran'lı Notebook HD Oynatmıyor mu? Film için düşünüyorum.Şuan yazdığım pc yüksek donanım Kasa ve 23 İNCH Ekran dan oluşuyor.TV ise 62 CM Tüplü.Ben oturarak fılm ızlıyemıyorum bıde her zaman her yerde ızlemek ıstıyorum.
  • 1200+ biraz daha para koyabilirsen 200 tl Ye güzel bir mediaplayer 150 tl ye hdd al kalan para ile 82 ekran full hd tv alırsın internetten bluray filmleri download et notebook dan zevkli olur emin ol....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.