Şimdi Ara

İzlemeden önce ÖLÜNMESİ gereken filmler . (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Jack and Jill (2011)

http://www.imdb.com/title/tt0810913/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essayon -- 23 Ağustos 2013; 23:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

Forrest Gump. IMDB linkine gerek yok sanırım.

Başlığı yanlış okuma vakası filan sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn`

quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

Forrest Gump. IMDB linkine gerek yok sanırım.

Başlığı yanlış okuma vakası filan sanırım ?

Hemen bir edit çekerim şimdi.

• imdb leri puanları düşük olanları söylemeyeyim de şu filmi bir türlü çözemedim.

nedir yani olay nedir? internetteki yorumları okuyorum da, bazıları bana umut sarıkaya nın şu karikatürünü hatırlatıyor..

İzlemeden önce ÖLÜNMESİ gereken filmler .
  • Anneme birisi poşetle film vermiş. Sağlam bunlar diye. ooo dedim bir sürü film. Sağolsun veren kişi de filmler iyiydi. O kadar fazla olunca direk romantikleri eledim aksiyon filmleri işte ne bileyim kapağı güzel olanlar falan. Aldım elime bir tane. Gecenin devamı diye bir film. Kapağı da karanlık falan. Taktım, kardeşimle izliyoruz. Dublajı iğrenç falan. Kardeşim dedi ki ben izlemiyorum bana anlatırsın. Filmin yarısına geldi hala filmin çekilme amacını anlamadım. Filmi bitirdim ve içimden öküz gibi küfrettim. Fransız filmlerine lanet okudum. (Fransız filmiydi.) Artık nerede görsem fransız filmi izlemem, kırar atarım. Film şöyle. 2-3 çeşit hayat var. Hizmetçi kızın biri elmas küpe çalıp eve dönüyor. Döndüğü kişiler de o evi soyarken ölüyor. Kalanlar parayı alıp kaçıyor. Böyle saçma bir film yoktu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

Batman robin çok kötüydü

• İzlenmemeli mi desem izlemek için hiçbir sebep yok mu desem ne öyle birşey işte...,Boşver en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Anneme birisi poşetle film vermiş. Sağlam bunlar diye. ooo dedim bir sürü film. Sağolsun veren kişi de filmler iyiydi. O kadar fazla olunca direk romantikleri eledim aksiyon filmleri işte ne bileyim kapağı güzel olanlar falan. Aldım elime bir tane. Gecenin devamı diye bir film. Kapağı da karanlık falan. Taktım, kardeşimle izliyoruz. Dublajı iğrenç falan. Kardeşim dedi ki ben izlemiyorum bana anlatırsın. Filmin yarısına geldi hala filmin çekilme amacını anlamadım. Filmi bitirdim ve içimden öküz gibi küfrettim. Fransız filmlerine lanet okudum. (Fransız filmiydi.) Artık nerede görsem fransız filmi izlemem, kırar atarım. Film şöyle. 2-3 çeşit hayat var. Hizmetçi kızın biri elmas küpe çalıp eve dönüyor. Döndüğü kişiler de o evi soyarken ölüyor. Kalanlar parayı alıp kaçıyor. Böyle saçma bir film yoktu ya.

konuya gel

• başlığa kahkaha attım
  • Hepsini geçtimde başlığı henüz anlayabiliyorum
  • The darkest hour. Izlemeyin izlettirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şafak Sezer' in oynadığı bütün filmler
  • Başlık güzel olmuş

• Türk filmlerinden çok var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokoko41- -- 11 Eylül 2013; 13:09:22 >
  • into the wild

• quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Orijinalden alıntı: Evrem94

Fight Club

Fight Club ?

• Trespass-Siz siz olun oyuncuları tanınmış diye bi filme gitmeyin

http://m.imdb.com/title/tt1674784/

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.