Şimdi Ara

İzlemeden önce ÖLÜNMESİ gereken filmler . (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Derin Vadi
    Ve
    Korkunç Bir Film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle güzel filmleri buraya koyanlar olmuşki..Sorsan "transformers çok ii film yeeeaaaa" derler... Birde imdb bottom 100 den izlemeden copy paste yapanlar olmuş.. Maksat boş yazmak olsun ben film izliyorum işte yaa görünsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Ağustos 2013; 14:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecallofcepa

quote:

Orijinalden alıntı: Epidemikbirolgu

Biraz fazla radikal olcak ama ben sen kimsini sinemada izleme rağmen fragmandan başka sahnelere hiç gülmedim.

Fragmanı izle yeter hacı... Fakat Tolga Çevik'e saygım var adam yolun başında :)
     İzlemeden önce ÖLÜNMESİ gereken filmler .

+ 1 zorladığım halde gülemedim

+2

• Sabit kanca.
    Fragman'a aldanıp izledim aman allahım anlatacak kelime bulamıyorum rezaletinde ötesindeydi.
  • öleydimde izlemeyeydim
     İzlemeden önce ÖLÜNMESİ gereken filmler .

• bu 3 film izlediğim için pişmanım ayrıca

çoğu kişi bu filme bayılır ama ben pek beğenmedim

• arada bi aksiyon gördüm . Senaryoda pek güzel değildi açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 22 Ağustos 2013; 10:01:50 >
  • <çoğu kişinin bayıldığı bir filmi kara listeye koyamazsın sadece sen beğenmiyorsan. Çoğu kişinin nefret ettiği bir filmi koyabilirsin. Forest Gump cok gereksiz olmuş neyse.

Ayrıca Zombilerin düğünü, tam komedi. Ben bayağı gülmüştüm ona. Hem komedi filmlerinin ne gibi bir amacı olacaksa, Ne amaçla yapıldıgı belli değil adı altında burda belirtenlerde komik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Sümela'nın Şifresi:Temel

+1

İzlemeyin, izlettirmeyin.
  • Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in tüm filmleri..

Haa bi de Uwe Ball'un tüm filmleri :) (ismi yanlış yazmış olabilirim)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Film ilk çıktığında bir arkadaşım ''Abi, film çok bomba olmuş kesin gidelim bak.'' demişti. Gittik, pişmanım

Bu filmi bende sinemada izledim ve hayal kırıklığına uğradım, çünkü benim çevremdekiler de filmi anlata anlata bitirememişlerdi. Filmin hiç bir sahnesi çarpıcı değilmiş demek ki filmi hatırlayamıyorum, bir tek alp'in jim carry'e benzediği sahne kalmış aklımda o kadar. Benim de tavsiyem izlenmemesi yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Zombilerin Düğünü. Türk yapımı bir filmdir.

.
  • Daha yeni izlediğim için de olabilir ama inanılmaz hayal kırıklığıydı..

OZ: The Great and Powerful
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn`

Sabit kanca.
    Fragman'a aldanıp izledim aman allahım anlatacak kelime bulamıyorum rezaletinde ötesindeydi.

herkes çok ümitliydi o filmden taki çıkana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Sabit kanca.

herkes çok ümitliydi o filmden taki çıkana kadar

Bir de sinemada izlemiştim.Yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım.Üstelik baya da doluydu ama aradan sonra bi çok kişi gelmedi Zaten aradan sonra baktım arkadaşım uyumaya çalışıyo bende telde takıldım film bitine kadar.Bi kaç sahne hariç çöp bi film yani.

• Verilen örneklerin büyük çoğunluğu günümüz Türk sinemasına ait rezil komedi filmleri.

Bir film izlemeden önce iyice araştırmadan izlemediğimden fazla pişmanlık duyduğum film olmadı. Şu an aklıma gelen tek örnek geçen yıl sevgilimle sinemada izlediğim korku filmiydi. Çok zoraki şekilde izlemek zorunda kaldığımızdan adını hatırlamıyorum. Filmin ortasında sinemayı gülerek terketmek zorunda kalmıştık.
  • Öyle bir film çıkmadı karşıma ne yazıkki

• Human Centipede

bu filmi kim,hangi akla hizmet,hangi psikolojiyle yapmış ve çekmiş anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 23 Ağustos 2013; 17:08:25 >
  • quote:

Sabit kanca.

bu konuya baktığım iyi oldu. arkadaşım sabit kanca çok komik izle demişti. bana fragman saçma geldiği için izleme taraftarı değildim artık ölünce izlerim. süper türk vs arkadaşlar sağolsun bizim yerimize izleyerek kendilerini feda etmişler. ancak yabancı filmlerden yazılanlar arasında izlediklerim var bir kaç tane gerçekten zaman kaybından başka birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.