Şimdi Ara

izlemediğim film kaldı mı ? öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese sanırım hemen hemen efsane olacak tüm filmleri izledim ve film BULAMIYORUM.
    Bilim kurgu , savaş, tarih,komedi,animasyon, aksiyon, macera,hepsi olur dram ve bayıcı biyografiler hariç.
    kıyıda köşede kalmış muhakakk izlenmeli dediğiniz bir film varmı

• https://www.imdb.com/title/tt0978762/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 3 Kasım 2019; 17:17:39 >

• Siyah beyaz Türk filmleri ne dersin? Mesela son olarak 'dilberler yuvası' ve 'beni Osman öldürdü' diye harika komik filmler izledim

Dönemsel git, 30-40 ların klasikleri Chaplin hitchcock vs izledin mi? İlla hollywooddan gideceksek 70-80lerin komedilerine baktın mı, mesela airplane falan izlemediysen keşfet.

Bölgesel git, avrupadan asyadan g.amerikadan meşhur ve klasik filmleri izledin mi? Ne bileyim italyadan cinema paradiso yunanistandan zorba hindistandan anand izlemediysen, İran sineması diye bir şey duymadıysan uzakdoğuya açılmadıysan sadece vakit öldürmüşsün.

• Böcekli sümük kullanıcısına yanıt
    Sayenizde "Beni Osman öldürdü" filmini izlemiş oldum, izediğim en iyi filmlerden.
  • apali42 kullanıcısına yanıt
    bufilm sanırım gerçekten harika filmmiş bu güne kadar neden izlemedik bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulubudun -- 28 Kasım 2019; 20:20:26 >
  • abluka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.