Şimdi Ara

İzlere çare krem, Acnelse rehberim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acnelyse tecrubemi sizlerle paylasacagim.Evet ilaci eczaneden bepanthol ile birlikte aldim. ilk gece(24 aralik ) surdum cok ince. siz de cok ince surun yoksa kotu sonuclar dogabilir, sabah kalktim ise yaramamis diye dusundum. o gunun gecesinde tekrar surdum ince tabaka halinde. sabah yuzum gerilmisti ve kurumustu. bepanthol surdum ve okula gittim. cok az bir sure gunese maruz kaldim. aksaminda cildim tahris oldu. MUTLAKA GUNESTEN KORUNUN.o gece derim de kalkmaya basladi. 2 gun boyunca soyuldu. tahris icin bepantholu surekli kullanin. ve tahris tamamen gectigi gun 1 ocak gunu tekrar surdum ilaci.kuruma ve germe yapti. 2 ocak gecesi de surdum.

Benim sorunum daha cok sivilce ve yara izleriydi. aptallik edip yaralari kopardim. feci izler kalacak diye korkuyordum basta. umarim fayda edecektir. ilac hakkinda detayli bilgi icin pm atiniz. her konuda yardimci olmaya calisirim cumartesi aksami ayni sekilde uyguladim, pazar gunu soyulmaya basladi, hala soyuluyor.katlanilabilir duzeyde tahris var. lekeler biraz daha duzeldi diyebilirim. ten renginden memnun olmayan arkadaslara da faydasi var, ciddi manada beyazlatiyor. ben ilaca kis boyunca devam etmeyi dusunuyorum.
    Pazartesi gunu acili bir sekilde yanmaya ve soyulmaya basladi. Kar yagisi ve ruzgar da vardi. Pazartesi sali ayni sekilde soyuldu.carsamba soyulma azaldi. Buguncuma soyulma durdu. Ve sagbyanaktaki derin kirmizi lekelerde ciddi anlamda hafifleme var 15 gun oldu kullanmaya baslayali. 4 kat deri kalkti simdiye dek. Tahminimce 20 kat yeterli olur.
    Bugun 10 ocak cumartesi, ilaci en son pazar surdum. 6 gunde cilt tamamen toparlandi, bu gece tekrar kullanmayi dusunuyorum.

Evet 1 ay olmus kullanmaya baslayali. Arkadaslar gercekten iyilesme var. Ki benim izler baya feciydi. Buna ragmen gelismevar . benimki kadar kotu degildir sizinkiler muhtemelen, deneyin diyorum
    Bugun 15 subat. Basladigim tarih 24 aralik. Neredeyse 2 ay olmus. Acikcasi 2 aydir bu ilaci duzenli kullandim ama rahat olsu diyemem. Dogru duzgun insan icine cikamadjm. Kapali alanda durdum gunese gozukmedim. Ama bu surede yari yariya bir iyilesme gosterdigini gordum. Mevsimden dolayi en fazla 1.5-2 ay daha kullanabilirim. Ve ben de kalan son haddine kadar kullanmayi dusunuyorum. pisman degilim. Yuzunuzde iz varsa gelin kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokokuyanbilir -- 15 Şubat 2015; 21:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devami ?

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

Devami ?

cumartesi aksami ayni sekilde uyguladim, pazar gunu soyulmaya basladi, hala soyuluyor.katlanilabilir duzeyde tahris var. lekeler biraz daha duzeldi diyebilirim. ten renginden memnun olmayan arkadaslara da faydasi var, ciddi manada beyazlatiyor. ben ilaca kis boyunca devam etmeyi dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.