arkadaşlar arama yaptırdım önceden açılmış bi topicse affola ama bulamadım. neyse Last Castle izlerken aklıma geldi,böyle filmler var mıdır önerebileceğiniz?Bana lazım oluyor da bazen
hangi açidan gaza gelmek istiyosun onu da yazarmisin
mesela ben temel içgüdü gibi filmlerle gaza geliyorum
ABİ HIZLI VE ÖFKELİ tam gaza gelinebilecek ve etkilenebilecek bir film.
ama izledikten sonra arabaya binmeyin''''2
Biraz eski bir film olacak ama "Braveheart" iyi gaza getirir, özellikle Mel Gibson un at üstünde çapulcu Iskoçya askerlerine yaptığı gaza getirici konuşma beni etkilemişti
Bruce Lee'nin filmleri acaip gaza getirir. Sinema çıkışı tekme tokat dalardı millet birbirine :P
normalde otomobil yarışları ile ilgili filmler ama üdn izlediğim biker boyz var... Resmen bi motor kiralayasım geldi yaw. O sesi insanı alıp götürüyordu. Herkese tavsiye ederim filmi
snatch de bired pitin intikam aldığı son sahneler hakkaten süper gaz...vınn vınnnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Swat & The Chronicles of Riddick serisi
bu iki filmde.
fast n furious & 2f2f filmleri hakketten deli yav gaza gelmemek imkanless
walla geçenlerde jet li'nin son filmine gittim sinema çıkışı millet bana bakıyor nedeni uçan tekme atmamış walla ben bile farkında değildim o derece etkiliyor adamın filmleri....
Torque Ve Fast and furious serileri...
the shawshank redemption. adamin 20 yil hapiste kalipta hala umitle hayata bakmasi cok gaza getirici idi
Fight Club BraveHeart
Doberman
lord of the rings serileri özellikle savaş sahneleri ve tabi fast and furius
quote:
Orjinalden alıntı: FthClk
the shawshank redemption. adamin 20 yil hapiste kalipta hala umitle hayata bakmasi cok gaza getirici idi
Katılıyorum Esaretin Bedeli geleceğini planlamak adına acayıp gaza getirici bi film.