Şimdi Ara

İzleyipte önermeyeceğiniz diziler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Arrow
    The Flash
    Da Vinci's Demons
    FTWD
    Fringe
    Hannibal
    The Office(UK)

FTWD fena değil bence onermeyecegim diziler arasına koymam

Kendin demişsin fena değil diye. İyi değil sonuçta. İyi olmayan bir diziyi de kimseye önermem. 70den fazla dizi izliyorum son 10'a girer en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 11 Mayıs 2016; 13:02:17 >
  • The Walking Dead

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz ile Daradevile kötü nasıl dersiniz oz bir bölüm bitmeden diğerini açasım geliyordu mükemmel diziydi
  • Fringe ve daredevil yazanlar neresiyle izliyor acaba.Ekşi hiçbir şeyi beğenmeyen tayfa buraya mı gelmiş.He yavrum he daredevil kötü fringe kötü sorsan
    gotham felan izliyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 11 Mayıs 2016; 16:33:35 >
  • hocam coupling'in ilk birkaç bölümünü izlediğiniz çok belli bence. bitirdiyseniz şaşarım gerçekten. 2. ve 3. sezonlar efsanedir. gerçekten kendinizi gülmeden tutamazsınız.

burada hemen hemen tüm diziler kötülenecek. herkesin kendince gerekçesi var. başlığı ''İzleyip de sevemediğiniz diziler'' olarak değiştirmeniz daha iyi olur. çünkü burada insanlar tavsiye alıyor ve bu tavsiyeler tamamen kişisel. yukarıda oz ile daredevil kötülenmiş güldüm resmen. benim kötüleyeceğim diziler de gülünecek.

ilki the big bang theory. dünya'nın en overrated dizisi bana göre. koca sezonda güldüğüm birkaç tane espri ve iğneleyici söz çıkıyor. sheldon'ın ''asosyal'' rolü de çok kötü, beceremiyor.

ikinci dizi ise linç yiyeceğim sherlock. kötü bir dizi değil fakat sevmememin nedeni dizilere farklı bakış açısıyla bakmam. adamlar 18 ayda 3 bölüm çıkartıyor. bölüm süresi 1.5 saat olduğu için 6 ayda 2 bölüm diyelim. bu sürede hayranlarını bu kadar bekleten bir yapımın aşırı iyi olması gerek. senaryo güzel fakat çekim ortalama. diziyi izleyip geçmek yerine meyve sebze alan müşteri gibi olaya baktığımda diziyi sevemiyorum arkadaş. bunu izleyeceğime daha kaliteli eserler izleyebilirdim diyebileceğim bir dizi bu. agatha christie'nin filmlerini ve dizilerini izlerim. gider and then there were none'ı izlerim.

• Bir dizi sürekli mi aynı olur be bilader bildiğin Arka Sokaklar (Arrow)
  • arrow
    flash
    daredevil
    teen wolf
    vampire diaries
    the walking dead
  • dexter diye bilirim o nefes alışverişi , son sezon ve finali için izlenmeyebilir güzelim dizi bu kadarmı kötü bitirilebilirdi
  • Agents of shield,arrow,fear the walking dead.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • game of thrones
  • Arrow ve Amerikan propogandası Başrolün büyük bir iş yapması, Amerikan propogandası olmuyor

Arrow: 3.sezon itibariyle niye izliyorum bunu dedirten vasat bir yapım

Flash: Orta-güzel arası giden 1.sezondan sonra saçma bir sezonla "Flash" karakterine hakaret olduğunu düşünüdüğüm bir dizidir.
    1 bölümü güzelse sonraki 5 bölümü kötü.. Ergen tripleri, boş muhabbetler ile geçen 35 dakika ile izleyiciyi öldüren ama son 5 dakikasındaki merak ile yayın hayatına devam eden bilim kurgu kelimesini lekeleyen bir yapım.

Jessica Jones: İzlerken dizideki villain sağolsun keyif verse de sezon bitince bu neydi şimdi dedirten anlamsız bir dizi.

The Walking Dead: Ne yapsak izliyorlar diye 2-3 kişiyle bölüm çekip seyirciyle dalga geçen bir balon dizi. Bütün sezonu sezon finaline dayayıp sezon finalinde de soruları cevaplamayıp sonraki sezona bırakan sinir bozucu bir yapım.

Mr.Robot: Fight Club özentisi, "hacker" kavramıyla ilgi çeken balon bir dizi. İlk bölümünün iyi olmasıyla büyük bir hype yaptı ve 2.sezon onayını aldı zaten ondan sonra da tepe taklak inişe geçti.

Not: Bu yazdıklarımı güncel takip ediyorum izlemediğim diziyi kötülemem.

Not2: Dün yazsaydım Legends of Tomorrow da yazardım ama son bölümde mantık hatalarını çok güzel açıkladılar, tabi yine de eksikleri olsa da bu listeye girecek kadar değil.

• American Horror Story
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Gotham kötü mü ?
  • Allâme kullanıcısına yanıt
    gotham'ın kötülüğünden değil de adam imdb 9 üstü ne kadar dizi varsa yazmış.bakıyorum dizi profiline flash felan izliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 14 Mayıs 2016; 10:30:50 >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Daredevilde, Fringede benim izlediğim en vasat dizilerdendi. Yukarda Daredevile kötü yazan tek ben olduğum için şunu da ekliyorum; Gotham ve Flashı hiç seyretmedim...

İmdb 8-9 üstü diye herkes beğenecek gibi bir kaide yok. İmdb 9 üstü olan Sherlock'ta benim için vasat ve sıkıcı bir diziydi. Her neyse.

Kısaca burada benim sevdiğim dizilere çöp dense bile umurumda olmaz. Bu kadar takmamak lazım dizileri.
  • Daredevil beğenmeyebilirsiniz gayet normal de umarım Fringe yazanlar 5 bölüm izleyip bırakıp da yazmıyorlardır, diğer diziler için de geçerli 5 bölümünü izleyince diziyi izlemiş olmuyorsunuz.
  • Adam Sherlock'a sıkıcı, vasat diyor ya boris234 bitti bu başlamış.

@Merc With a MouthHocam sen niye avatarı değiştirdin yahu? Eskisi güzeldi baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 14 Mayıs 2016; 18:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Adam Sherlock'a sıkıcı, vasat diyor ya boris234 bitti bu başlamış.

@Merc With a MouthHocam sen niye avatarı değiştirdin yahu? Eskisi güzeldi baya.

Ben zaten oyum

Ama seni hakikaten anlamadım kardeş. Nereye bir şey yazsam alakasız yerinden yazdıklarımı çarpıtıyorsun, garip-gurup gülme işaretleri ekliyorsun, kendime uzaklaşma verdiğimde seviniyorsun.

Ben sadece diziler hakkında düşündüklerimi söylüyorum. Sanki sana hakaret etmişim gibi niye ciddiye alıyorsun bu kadar?

Her neyse. Sherlock beğenebilirsin ama beni hiç mi hiç tatmin etmedi. Bu kadar insan beğeniyor ama ben beğenecek bir şey göremiyorum, bulamıyorum.

Dizi neredeyse iki senede üç bölüm yayınlıyor. 2010'dan bu yana sadece 10-11 bölüm yayınladı.

Bu bölümler çok çok iyi olmalı ki dizi kaliteli olsun. Ama bakıyorum bildiğin olabildiğince basit kurgularla hiçte ilgi çekmeyen basit konuları işliyorlar.

Bir polisiyenin en önemli kısmı temposu. Ama bu dizinin temposu bayık. Bir bölüm hariç ters köşeler hiçte şaşırtıcı değil.

Dizi öyle karikatür kıvamında ilerliyorki gerzek bir Moriarty karakterinin ergence hareketleri ve ona takık Sherlock'un halleri falan ciddiyetten çok uzak.

Mizahi yönü ve muhabbetler ise dibine kadar klişe. Dizi sadece ve sadece klişeler üzerine kurulu.

Mesela son bölümde değişik bir kurguya girdiler orada da Sherlock'un bilinçaltına falan baktırdılar. Ama hakikaten bu dizideki karakterler o kadar sığca ki ana karakter Sherlock'un bile bilinçaltında Moriarty takıntısından başka bir şey yoktu.

Bilmiyorum daha neler yazılır buraya. 6 senedir 1.30'luk sadece on bölüm yayınlanmış bir dizinin böyle olmaması lazım.

Bak mesela Filinta dizisinin ikinci sezon senarist ve konsept değişikliği vs dolayısıyla baya kötü. Ama konsepti polisiye olan ilk sezon Sherlock'tan onlarca kat daha iyi ve zevkliydi.

Ve sadece 5-6 ay içinde 22 bölüm yayınlanmasına rağmen birçok bölümün konusu daha ilgi çekiciydi, karakterler çok daha derindi, heyecan ve aksiyon yerli yerindeydi.

Sadece Usual Suspect'e selam çaktığı bölüm bile bütün Sherlock'a bedel.

İlk sezon villaini olan Boris Zaharyas oyunculuk ve derinlik olarak bütün Sherlock karakterlerini ipe dizer.

Sherlock'un tatmin edicilikten uzaklığını falan geçtim sadece 22 bölüm*2 saat sürelik bir sezonluk diziyi bile bize 10 senede ancak veriyor.

Bilmem anlatabiliyorum mu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 15 Mayıs 2016; 8:28:11 >

• tom.waits T kullanıcısına yanıt
    1) İngilizlerin çoğu dizisi zaten böyle. Ayrıca Sherlock, polisiye dizisi değildir. Zaten dizide oynayan adamlar boş adam değiller. Diğer projelerden geriye kalan zamanda bu diziyi çekiyorlar.
    2)
    quote:

Orijinalden alıntı: boris234

Yahu sanki yokmuydu Lgbt propagandası dizide?

Genel olarak çok beğendiğim dizi ama dizinin büyük bir kısmı nekrofil ve sapkın bir ailenin cinsel yaşamından kesitlerden ibaret. Bu durumlardan rahatsız olanlar izlemesinler diziyi diye yazdım.

quote:

Şu diziyi gözünün ucuyla seyreden herkes bilir direkt olarak Lgbt propagandası yaptığını. Evet bir çok dizide var eşcinsel sahneler ama bu derece yoğunlukta ve propaganda olarak yansımasına bir bu dizide rastladım.

Six Feet Under için bunları yazan adamsın. Ben neyini çarpıtacağım bunun? Sen zaten yeterince çarpıtmışsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.