Şimdi Ara

İzleyipte önermeyeceğiniz diziler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Stranger Things

Stranger Things'e başlamayı düşünüyordum ama hala kararsızım. Neden önermiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

quote:

Stranger Things

Stranger Things'e başlamayı düşünüyordum ama hala kararsızım. Neden önermiyorsunuz?

Bana çok çocuksu ve klişe geldi ama ileride açılıyor diyorlar siz yine de bakın
  • Vikings.

Tarihi dizidir diye baktım ancak beni sarmadı 2.sezona kadar zar zor geldi ancak bir sonraki bölümü açma isteği olmuyordu içinde bende bıraktım.

Mr.robot

4 5 bölüm izledim ama kapitalizm konusu ön plana çıkınca bu yönüyle fight club filmine benzettim sarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 11 Ağustos 2016; 20:40:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Vikings her sezon üstüne koyan bir dizi hocam, ilk sezon vasattı. Karakterlerin oturması, konunun derinleşmesi ilk sezonda olmadı. Dizi yokluğunda ikinci sezondan itibaren bir şans daha verebilirsiniz.

• Merlin

Arrow

The Vampire Diaries

The Originals
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Person of Interest (ucuz basit çatışma sahneleri, başlarına hiçbirşey gelmeyeceğini bilmek vs yani o kadar sert diziler izledim çok yapmacık kaçıyor.)
    New Girl ( Zooey Deschanel için başladım ama tırt. Winston için devam ediyorum)
    White Collar ( ciddiyet hissedemedim buda PoI deki sebepler)
    Da Vinci Demons (3. sezon durduk yere bitirdiler artı 3. sezon çöp)
    Pushing Daisies (Puanına aldanıp başladım neyin kafası anlamadım)

Aklıma gelen bunlar. Başladığım diziyi mutlaka bitirme kuralımdan dolayı katlandım yukarıdakilere

Person of Interest demiş. Klasik ilk birkaç bölümü veya ilk sezonu izleyip bırakan ergen yorumu. Person of Interest muazzam bir dizidir. Dizinin tamamını izlemediğin yazdığın yorumdan apaçık belli. Şu diziye de laf etmeyin be ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

quote:

Stranger Things

Arkadaşı boşver işi gücü her yerde diziyi kötülemek. Başla direkt soluksuz bitireceksin.

• Hocam sana böyle bir saldırgan yorumu yakıştıramadım ve şaşırdım açıkçası. Diziyi de ergenliği de çoktan bitirdik çok şükür
    Ama belirtmiştim yorumumda zaten benim dizi zevkime tam uymadığını ve kişisel yorumum olduğunu
  • Bu diziyi beğenmeme sebebi olarak bu tarz yorumları yapan biri daha önce hiç görmemiştim açıkçası. O yüzden öyle dedim. Siz dizideki asıl mesajı alamamışsınız maalesef. Çatışma sahneleri asıl olay değildi. Kaldı ki Hollywood filmlerinde elli kat daha saçma pek çok sahne olurken pek çok özel yeteneğe sahip üst düzey bir eski askerin öyle olmasına şaşırılmamalı. Çatışma sahneleri çok ince elenip sık dokunmuş değildi belki ama kesinlikle sırıtmıyordu. Gayet aksiyon doluydu. Özellikle yakın dövüşlere laf ettirmem. Yakın dövüşler muazzam resmen. Ve dizide pek çok önemli karakter çatır çatır öldü. Finali herkes biliyor zaten. Öyle kimsenin ölmemesi gibi bir durum yok. Çoğu dizide zaten başrollerin büyük kısmı bir türlü ölmez, bunu herkes bilir. Bu mu sorun oldu senin için?

Kaldı ki dizideki asıl olay bu bile değildi, çatışmalar her zaman geri planda. Keşke dizinin vermek istediği mesajı anlasaymışsınız. Keşke. Bir efsane olarak kalacak bu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ağustos 2016; 15:48:19 >

• flash 2. sezon tam bir rezalet arrow kahramandan çok dram. mr robot 2.sezon 3 bölüme kadar iyiydi. 3. bölümde çok sıkıldım 4 ü izlemedim bügün 6 çıktı izlerim bir ara yine ama sıkıcı olmaya başladı. yukarda saçma sapan yorumlar var hepsine aldırış etmeyin.

izlediğim diziler şurada sorusu olan sorabilir.

• Quadrions kullanıcısına yanıt
    çünkü yok öyle birşey ^^
  • 3-4 bolum Arrow izlemistim yetti. İzleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Dayman kullanıcısına yanıt
    o ek bölüm benim de canımı sıktı. olmasaydı, hikayenin ucu açık kalsaydı daha tatmin olurdum. şimdi bir de sezon 5 çıkarıyorlar michael yaşıyor falan mutlu sona bağlayacaklar. son sezonu sırf meraktan izleyeceğim kâle dahi almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bu diziyi beğenmeme sebebi olarak bu tarz yorumları yapan biri daha önce hiç görmemiştim açıkçası. O yüzden öyle dedim. Siz dizideki asıl mesajı alamamışsınız maalesef. Çatışma sahneleri asıl olay değildi. Kaldı ki Hollywood filmlerinde elli kat daha saçma pek çok sahne olurken pek çok özel yeteneğe sahip üst düzey bir eski askerin öyle olmasına şaşırılmamalı. Çatışma sahneleri çok ince elenip sık dokunmuş değildi belki ama kesinlikle sırıtmıyordu. Gayet aksiyon doluydu. Özellikle yakın dövüşlere laf ettirmem. Yakın dövüşler muazzam resmen. Ve dizide pek çok önemli karakter çatır çatır öldü. Finali herkes biliyor zaten. Öyle kimsenin ölmemesi gibi bir durum yok. Çoğu dizide zaten başrollerin büyük kısmı bir türlü ölmez, bunu herkes bilir. Bu mu sorun oldu senin için?

Kaldı ki dizideki asıl olay bu bile değildi, çatışmalar her zaman geri planda. Keşke dizinin vermek istediği mesajı anlasaymışsınız. Keşke. Bir efsane olarak kalacak bu dizi.

Bana dizinin vermek istediği mesajı söyler misiniz çünkü ne kadar izlemeye çalışsam sıkıntıdan izleyemiyorum. Kurtlar Vadisi Pusu bile çok daha ciddi geliyor bana.

Mesajı söylerseniz belki o kafayla izleyip beğenebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

quote:

Bu diziyi beğenmeme sebebi olarak bu tarz yorumları yapan biri daha önce hiç görmemiştim açıkçası. O yüzden öyle dedim. Siz dizideki asıl mesajı alamamışsınız maalesef. Çatışma sahneleri asıl olay değildi. Kaldı ki Hollywood filmlerinde elli kat daha saçma pek çok sahne olurken pek çok özel yeteneğe sahip üst düzey bir eski askerin öyle olmasına şaşırılmamalı. Çatışma sahneleri çok ince elenip sık dokunmuş değildi belki ama kesinlikle sırıtmıyordu. Gayet aksiyon doluydu. Özellikle yakın dövüşlere laf ettirmem. Yakın dövüşler muazzam resmen. Ve dizide pek çok önemli karakter çatır çatır öldü. Finali herkes biliyor zaten. Öyle kimsenin ölmemesi gibi bir durum yok. Çoğu dizide zaten başrollerin büyük kısmı bir türlü ölmez, bunu herkes bilir. Bu mu sorun oldu senin için?

Bana dizinin vermek istediği mesajı söyler misiniz çünkü ne kadar izlemeye çalışsam sıkıntıdan izleyemiyorum. Kurtlar Vadisi Pusu bile çok daha ciddi geliyor bana.

Yok bir şey kardeş takıl sen kafana göre. Kurtlar Vadisi'ne devam.

• Person of Interest
  • 1.Breaking bad çok saçma yazın ortasında çölde jesse ceketle dolaşıyo
    2.Prison break çok fantastik michael görünmez oluyo resmen
    3. Game of thrones mantık hatalarıyla dolu. Evcil ejderha mı olur lan
    4. Vikings çok absürd elin çiftçisi öyle karı düşürmüş bide beğenmiyo başka karı alıyo

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum ya da baqın ben bopüler qültürden edkilenmem ben coq farqlıyım tarzı bi kafası var herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

quote:

quote:

quote:

Hocam bu arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum ya da baqın ben bopüler qültürden edkilenmem ben coq farqlıyım tarzı bi kafası var herhalde.

Boşver kardeşim, ya kafası yabancı dizilere pek basmıyor, Türk dizilerine bağımlı olmuş, ya da troll. İlk seçenek daha olası gerçi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.