Şimdi Ara

İzleyipte önermeyeceğiniz diziler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şahsen twd derim ilk sezonlar muhteşemken şuan öylesine izliyorum
  • Beyler sakin olun ya zevkler renkler meselesi.
  • DC nin Hemen hemen tüm dizileri.

Arrow berbat ötesi ergen dizisi

Flash full klişe zaten yine de arrowdan bi tık üstte

Jessica jones 8 yaşındakiler için yapılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu çizgi roman dizileri sıkıcı, yapmacık konuşmalar.

• The 100

Başta konusu ilgi çekici geldi hatta güzel bile başladı denilebilir fakat 20 dakika sonra BURAM BURAM ergen kokusu çıkmaya başladı monitördeki piksellerden, uzak durmanız tavsiye
  • Tren wolf

• Arrow, Flash hatta Lucifer dışında tüm süper kahraman dizileri.
  • Daredevil

• arrow sonlara doğru saçmaladı aynı sey etrafında donup duruyor sıktı ancak Flash izlenir ben buraya izlemeyin diye birsey yazamayacağım cunku su ana kadar hep nokta atısı yapmısım

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    gerçekten mi? yorumları çok iyiydi o dizinin hatta indirdim bekletiyodum ben

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi hevesle indirdim 4 bölüm izledim ama sarmadı. Herkes seviyor gerçekten. Sen de dene seversin heralde bende bi tuhaflık vardır

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam sağolun bayramdan sonra inşallah listeye alalım

• Fazla dizi izlemeyi seven biri değilim. İngilizce bir şeyler duyalım diye başladım ama hiç şansım yok arkadaş. İzlediğim diziler sırasıyla:
    Arrow: Sadece başrole yakışıklı bi adam koymakla olmuyor, senaryoda derinlik sıfırdı.
    Sonra İngiliz aksanı duymak için dizi aradım. İngiliz aksanı anlamak zor olduğu için biraz basit ve yavaş konuşulan dizi seçeyim dedim;
    Merlin: Çocuk dizisi zaten beklentim düşüktü de bari sihirli annem kalitesinde olmasaydı.
    Breaking bad: Bu izlediğim en güzel diziydi
    Da vinci: Arkadaş Da Vinciyi severim, icat buluş bu tür şeyleri severim ama o nasıl 3. sezondur öyle.
    İşin özeti benim şansım diziden yana iyi gitmiyor.
  • Hannibal ilk 2 sezon harikaydı 3. sezon beklentimin altında geldi zaten 4. sezon onayı alamadı.. 2 yıl içinde tekrar ekranlarda olacak diye duydum ama doğrumudur bilmem

• The Flash
    Arrow
    Terra Nova
    Supergirl
    Legends of Tomorrow
    Minority Report
    Intelligence
    Merlin
    Camelot
    Resurrection
    Cooper Barret's Guide to Surviving Life
    Anger Management
    Agent Carter
    Blindspot
    Mr. Robot
    *Fear the Walking Dead
    Teen Wolf
    The Wampire Diaries

+*Efsane olmuş 4-5 dizi dışındaki tüm yerli diziler

*Özellikle bunlardan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 8 Ağustos 2016; 2:26:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost a vasat denmis. Oz u kotulemisler :D

• Stranger Things

• quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Fazla dizi izlemeyi seven biri değilim. İngilizce bir şeyler duyalım diye başladım ama hiç şansım yok arkadaş. İzlediğim diziler sırasıyla:
    Arrow: Sadece başrole yakışıklı bi adam koymakla olmuyor, senaryoda derinlik sıfırdı.
    Sonra İngiliz aksanı duymak için dizi aradım. İngiliz aksanı anlamak zor olduğu için biraz basit ve yavaş konuşulan dizi seçeyim dedim;
    Merlin: Çocuk dizisi zaten beklentim düşüktü de bari sihirli annem kalitesinde olmasaydı.
    Da vinci: Arkadaş Da Vinciyi severim, icat buluş bu tür şeyleri severim ama o nasıl 3. sezondur öyle.

Senin şansızlığın değil genelde diziler vasat ve aşırı abartılmış oluyor. Onlarca dizi izledim gerçekten kaliteli olanlar çok ama çok azınlıktaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: boris234

quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

Fazla dizi izlemeyi seven biri değilim. İngilizce bir şeyler duyalım diye başladım ama hiç şansım yok arkadaş. İzlediğim diziler sırasıyla:

Senin şansızlığın değil genelde diziler vasat ve aşırı abartılmış oluyor. Onlarca dizi izledim gerçekten kaliteli olanlar çok ama çok azınlıktaydı.

Kesinlikle öyle. Şu ana kadar hbo ve amc dizileri hayal kırıklığına uğratmadı sadece.

• boris234 B kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben de az çok yabancı dizi mantığını çözdüm. Nasıl bizde yaz dizileri var bir yakışıklı bir güzel sıradan 3. sınıf aşk diyalogları, yabancı dizilerde bunun çok ötesinde değil. Sadece adamlarda teknoloji gelişmiş olduğu için efektler vs bizden çok ötede.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.