Bildirim
İzmir Adnan Menderes Havaalanı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
Havalimanında kentkart satılmıyor diye hatırlıyorum. Bu yüzden uıçaktan indikten sonra izbana kadar yürürsün ordan birine rica et senin yerine basarlar kartı. Ordan İzbanla devam edersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameofonte -- 1 Temmuz 2013; 13:10:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ameofonte
Havalimanında kentkart satılmıyor diye hatırlıyorum. Bu yüzden uıçaktan indikten sonra izbana kadar yürürsün ordan birine rica et senin yerine basarlar kartı. Ordan İzbanla devam edersen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_heat
Arkadaşlar bu akşam 21.30'da Sabiha Gökçen'den İzmir'e geçeceğim metroyu kullanmam gerekiyor Egekent'e geçiş için 22.50-23.00 saatlerinde ulaşım kartı temin edebilir miyim?
İç Hatlar Terminalinin çıkışında hemen bir büfe var.Orda satılıyor dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: Las_Vega$
quote:
Arkadaşlar bu akşam 21.30'da Sabiha Gökçen'den İzmir'e geçeceğim metroyu kullanmam gerekiyor Egekent'e geçiş için 22.50-23.00 saatlerinde ulaşım kartı temin edebilir miyim?
İç Hatlar Terminalinin çıkışında hemen bir büfe var.Orda satılıyor dostum
Teşekkür ederim -
quote:
quote:
Hocam iç hatlar terminali diye bir yer kalmadıki Adnan Menderes'te yurt içi - yurt dışı tüm gidiş gelişler dış hatlardan yapılıyor artık
-
quote:
quote:
quote:
Hocam iç hatlar terminali diye bir yer kalmadıki Adnan Menderes'te yurt içi - yurt dışı tüm gidiş gelişler dış hatlardan yapılıyor artık
Valla çıkar çıkmaz büfe var aldık oradan kentkartı doldurduk treni 5 dk ile kaçırdık :) sonuç havaş ile Mavişehir'e gittik
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla çıkar çıkmaz büfe var aldık oradan kentkartı doldurduk treni 5 dk ile kaçırdık :) sonuç havaş ile Mavişehir'e gittik
neyse sorunu çözmüşün hoş geldin izmire . böbrekler sağlamsa çay ısmarlarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
quote:
quote:
quote:
neyse sorunu çözmüşün hoş geldin izmire . böbrekler sağlamsa çay ısmarlarım
Sağlam sağlam :) Eksik olmayın teşekkür ederim :) Kuşadası yada Çeşme'ye gitmeyi düşünüyoruz ne dersiniz yada başka güzel alternatif bilginiz varsa yorumlarınızı beklerim :)
-
çeşme alaçatı ıldırı gümüldür , seferihisara gidebilirsiniz seçenek çok -
quote:
çeşme alaçatı ıldırı gümüldür , seferihisara gidebilirsiniz seçenek çok
Gideceğimiz yerde kalmayı düşünüyoruz ev olarak günlüğü 90-100 liraya bulabileceğimiz temiz güzel bir yer tavsiye ederseniz sevinirim -
valla bu sene hiç geçmedim o taraflara ya, ana caddeden uzak durduğunuz sürece fiyatlar düşecektir -
quote:
valla bu sene hiç geçmedim o taraflara ya, ana caddeden uzak durduğunuz sürece fiyatlar düşecektir
son olarak bir şey daha sormak istiyorum Menemen taraflarına yakın en temiz plaj hangisi :) özellikle ulaşımı otobüsle trenle kolay olsun çeşme'ye zaten arabamızla gideceğiz -
o taraflar konusunda bilgim yok malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 3 Temmuz 2013; 22:23:49 > -
quote:
quote:
valla bu sene hiç geçmedim o taraflara ya, ana caddeden uzak durduğunuz sürece fiyatlar düşecektir
son olarak bir şey daha sormak istiyorum Menemen taraflarına yakın en temiz plaj hangisi :) özellikle ulaşımı otobüsle trenle kolay olsun çeşme'ye zaten arabamızla gideceğiz
Hoşgeldin İzmire :) menemen tarafında foçaya falan gidebilirsin eski foça- yenifoça taraflarına fakat denizi hakkında çok bir şey bende bilmiyorum. -
quote:
quote:
quote:
son olarak bir şey daha sormak istiyorum Menemen taraflarına yakın en temiz plaj hangisi :) özellikle ulaşımı otobüsle trenle kolay olsun çeşme'ye zaten arabamızla gideceğiz
Hoşgeldin İzmire :) menemen tarafında foçaya falan gidebilirsin eski foça- yenifoça taraflarına fakat denizi hakkında çok bir şey bende bilmiyorum.
Eski foçadaki merkez komutanlık plajını(subay) denedik gayet güzeldi otel konforu vardı cidden. Çeşme kocakarı plajına gittik hizmet dışında denizi güzeldi :) Bakalım arayışlar devam ediyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X