Şimdi Ara

İzmir-Antalya arası yol ve mola yeri için yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
19.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet millet, var mı bu sene giden-gelen? Yollar ne alemde, var mı bol bol çalışma, kazı :)
  • izmirden antalyaya tatilemi gidilir nekadar saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben Izmirden Hataya kadar gitmeyi düsünüyorum. Yolculuk süresinde sıkıntı yok. 6 günde filan varsam yeter. Yavas yavas geze geze heryeri göre göre bi seyahat planliyorum. Kesinlikle görmek istedigim bir kac nokta var: Izmir merkezi birgün gezip, Efes Antik kenti ve sirince köyünü gezeyim diyorum. Efesi gezdigim gün hangi ilcede konaklasam? Bir gün sonra Pamukkaleye gecicem. Orda 1-2 gün kalicam. Sizce bu baslangic mantiklimi ve Efesi gezdigim gün hangi ilcede konaklasam? Saydigim güzergahda yollar nasil? Ayrica buralari gezdikten sonra sizce nasil bir güzergah izleyip nereleri göre göre gidebilirim? Denizliden direk antalya Merkeze gecim diyorum. Orada bir gün kaldikdan sonra mersin? Sizce nasil bir rota oldu ve yollar ne durumda? Nasil bir tavsiyede bulunursunuz. Benim Izmirden Hataya gecme sebebim yurtdisindan geliyor olmam. Memlekete ulasmadan biraz farkli yerler görmek istiyorum.

Birde araba ile alakali bir sorum var. Avis den Linea kiralamayi düsünüyorum. Dediklerine göre son Model. Lineanin konfor bakimindan epey geri oldugunu tahmin edebiliyorum fakat son model olmasi tedirginligimi gideriyor. Konfor olmasada fena degil heralde ne dersiniz? Birde VW Polo var ona ne dersiniz?

Cevaplar icin simdiden tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabada çocukta olacağı için istikametinize çabuk varcağınız en temiz yol ve istikamet Aydın-Nazilli-Denizli-Antalya dır. Gezmek isterseniz size kalmış.
  • Kisa bi Tekrar edim.

Izmir - Selcuk - Denizli

Bu yollarda sıkıntı yok sanirim.

Denizliden Antalya - Mersin - Hatay (yollari nasil bu rotanin)

veya Denizli - Konya - Mersin - Hatay

Hangi güzergah daha tehlikeli/kötü. Hangi rotanin daha güzel yollari var ona göre secim yapicam. Akdeniz sahil yolu nasil?

•  İzmir-Antalya arası yol ve mola yeri için yardım

arkadaşlar merhaba eski bi konu ama yazacak bir yer bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

İzmir - Hatay arası tayinden dolayı yolculuk yapmam gerekiyor araç 2016 model polo.. hatay da yaşadığım için kar lastiği zincir vs bir şey almadım. izmire yazın geldim 1 sene kalıp yazın dönecektim ama öyle olmadı ocak ayında dönmem gerekiyor. izmirden çıkıp antalya üzeri kıyıdan hataya gitmeyi düşünüyorum yolun uzaması sorun değil güvenli buz ve kar olma ihtimali en az rota olması yeter. Sizce nerden gitmeliyim antalya yolu biraz dar ve uçurum diye diye duydum ama bana altarnatif güvenli bir rota ve (kar çorabı zincir vs ) önerileriniz olur mu ? çok fazla uzun yol tecrubem yok

• OguzZ31 kullanıcısına yanıt
    10 yıldır sömestirde antalya izmir yaparım.denizli aydın üzerinden rahatça gidebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

10 yıldır sömestirde antalya izmir yaparım.denizli aydın üzerinden rahatça gidebilirsiniz
    hocam kış lastiği vs olmadan gidebilir miyim ? kar vs olur mu ? teşekkür ederim
  • OguzZ31 kullanıcısına yanıt
    Hafif kar oluyor ama yollarda kar tutmuyor.şuna dikkat edin:güzergahtaki iç kesimlerden korkuteli-denizli arası mutlaka öğle vakti geçin.hafif kar buz olsa bile öğlene birşey kalmıyor.kış lastiğine gerek kalmıyor.zaten böyle yollarda kış lastiği zorunluluğu yok.güzergah izmir aydın denizli antalya anamur mersin hatay olmalı.sakın konyayı denemeyin.kıyıdan mis gibi gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 28 Aralık 2018; 18:36:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.