Şimdi Ara

İzmir Arkadaşlar... Mercedes EKSPERTİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. İzmirli dostlara bir sorum var.

İzmire gelip otomatik bir araç almayı düşünüyorum. Araç narlıdere tarafındaymış.
    Bu bölgede çalışmasına titizliğine güvendiğiniz bir oto ekspertiz şirketi var mı?

• biraz acelem olduğundan tekrar danışmak istedim.
  • Bildiğim kadarıyla Narlıdere tarafında yok.! Ancak OTO Kent diye gaziemir 6.sanayide bir yer var orda expertiz var.Birde bornova 2.sanayide var.
  • https://www.facebook.com/pages/Mercedes-Benz-Kompetan-Servis-Izmir/940984479248578

Mercedes için izmir de en iyi özel servis derler.

Narlıdere de ekspertiz yaptıracak yer yok. Arkadasın dediği gibi otokent tarafında pek çok Detaylı ekspertiz yapan yer var.
    Narlıdereden çevre yoluna girin. Gaziemir tarafına gidin. 6. Sanayi otokent çıkışında görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam otokent e gidin genelde narlıdereye yakın olarak orası var. Orda bi sürü expertiz yapan yer mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac 3 5 yillik ise mengerler bi bakabilir. Rica etsem bakarlar gibi geliyor. Gaziemirde

• Izmirli adam yamuk yapmaz. Expertize gerek yok. Ha yamuk yapmışsa zaten o gerçek izmirli değildir. ( GÖÇ alıyor )

• yanıt veren arkadaşlara çok teşekkürler. otokenti not aldım.

havalimanından otokente çok uzak olur mu? takribi araçla ne kadar sürer?
    @savas1000@cagatayu

@sadri.abi selamlar. ekspertiz'i satan için de öneriyorum ben. ileride diyelim ki alıvı başına ekşidi kendi yarattığı bir sorun için... al kardeşim ekspertizde yoktu bu sorun denebilir. alım satımlar için gerekli bir prosedür bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.trust -- 18 Eylül 2015; 22:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.trust

yanıt veren arkadaşlara çok teşekkürler. otokenti not aldım.

havalimanından otokente çok uzak olur mu? takribi araçla ne kadar sürer?
    @savas1000@cagatayu

@sadri.abi selamlar. ekspertiz'i satan için de öneriyorum ben. ileride diyelim ki alıvı başına ekşidi kendi yarattığı bir sorun için... al kardeşim ekspertizde yoktu bu sorun denebilir. alım satımlar için gerekli bir prosedür bence.

Hocam şimdi havaalanının çıkış kapısında Petrol ofisi var ordan devam ederken yol 2ye ayrılıyor siz Gaziemir - Konak - Çevreyolu - Şehir merkezi gibi şeyler yazan tarafa sapıyorsunuz sağ taraf oluyor sonra 3 şeritli bir yola bağlanacaksınız o yoldan devam ediyorsunuz tavsiyem orta veya sol şeridi izleyin 3 tane alt geçit geçiceksiniz son altgeçitten çıktığınızda sağ tarafınızda Optimum AVMyi göreceksiniz orda sağ şeride geçin AVMnin bittiği yerden sağa dönüş var tabelada otokent-gediz-6.sanayi falan yazar o yola saptıktan sonra da yine tabelaları takip edin yanlış hatırlamıyorsam 3.kavşaktan sola döneceksiniz döndükten sonra düz devam ettiğinizde karşınızda otokent. Havaalanından otokente normal trafikte 15dakikada gidersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.