Şimdi Ara

İzmir Bergama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bergama nasıl biryerdir?
    Merkeze yakın mıdır?
    Ulaşım barınma vs?

• Haci iki uc sefer gitme gafletinde bulundum. Köhneee, yıkık bi yer yani. Tutturmuslar bi tarihi kent diye gidiyorlar.
    Saka lan guzel yerdir. Her myo cu gibi sende iki sene bergamaya kazandirip gideceksin. Denize yakindir iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5-6 kere gıttım pek canlı biryer değil onu soylıyeyım ama kafa tipler bulursan güzel olur yani Bornovaya yolun duserse mesaj at
  • Peki insanlari nasil izmire yakin mi?

• ApplauseForMe A kullanıcısına yanıt
    Kardesim arastirmadan nasil yaziyorsun anlamiyorum.

İzmire uzaktir kardesim merkeze(konak) yaklasik 90 kmdir. Tarihi bir sehirdir yilda 400-500 bin turist agirlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceans21

Kardesim arastirmadan nasil yaziyorsun anlamiyorum.

İzmire uzaktir kardesim merkeze(konak) yaklasik 90 kmdir. Tarihi bir sehirdir yilda 400-500 bin turist agirlar.

Ne kadar araştırdığımı bilseydin keşke. :) Ama bunlar özel sorular...
    Yerlisi bilir.
    Var mı bana özel konularda yardımcı olabilecek *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApplauseForMe -- 23 Temmuz 2014; 20:56:37 >
  • Up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm at merakettiğin bişey olursa
  • Kardeşim bende o okulun mezunuyum. Ayrıca şöyle birşey var elektrik-makina-kimya bölümlerinden birini kazandıysan senin bölümün Aliağa'da. Merak ettiğin birşey olursa PM'den sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Kardeşim bende o okulun mezunuyum. Ayrıca şöyle birşey var elektrik-makina-kimya bölümlerinden birini kazandıysan senin bölümün Aliağa'da. Merak ettiğin birşey olursa PM'den sorabilirsin.

Şuanda profiline bakamıyorum.
    Buradan yardımcı olursan süper olur. Kimse ilgilenmiyor bense çok merak ediyorum?
  • okul kötü, bulunduğu yere bayatlı denir orada nerdeyse sırf öğrenciler ikamet eder başlı başına küçük bir kasaba gibidir orası. bergamaya gelecek olursak geçtiğimiz haftalarda unesco tarihi kentler arasına girdi ondan önceki hafta kardeş şehirler olimpiyatlarına ev sahipliği yaptı. bergamanın insanını sevmem, şehir bir öğrenci için eehh işte denilebilir. izmire merkeze uzak fakat aliağaya -yanılmıyorsam- 6-7 tlye gidip oradan izban ile devam edebilirsin merkeze doğru. okul bergama merkezine yakın mıdır diye soruyorsan eğer yürüyerek 20dkda filan cumhuriyet meydanına varırsın öyle söyleyeyim fakat 1tlye yerel dolmuşlar ile ulaşım sağlanıyor onlarla gidebilirsin. daha fazla soruların için pm atabilirsin ve hayırlı olsun bu arada kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.