ne zehiri ya :).. En kötü motoru bozarsınız.. Ha içinde birşey varsa da kısa vade de değil uzun vadede etki gösterir bence..
Alsancakta musluktan akan suyu içiyorum,çayda yapıyorum.Yeşildere yolunda besaş'ın ilerisinde bi çeşme var suyu güzel damcanaları arabaya atıp oradan su dolduruyorum.
Bilader'im "Bayraklı,Karşıyaka,Bornova,Narlıdere" sularında arsenik oranı normal degeri olan %10 dan fazla çıkmış ve %10.1 ve %10.2 ve %10.3 şeklinde tespit edilmiş.
Çok buyuk bı sorun olmasa bile yinede bi sorun...
Anlıcağın Buca, Konak, Balçova, vs..vs. bir çok ilçede hemen hemen hepsinde yani bu 4 ilçe dışında diğer bölgelerde arsenik oranı normal değerinin üzerinde değil(miş)...
arkadaşlar arsenik toksik ve kanserojen bie maddedir... dna hasarına yol açar... kısacası zehirli bir maddedir... ısıtıldığında süblimleşir yani direk gaz haline geçer. çay yapmakta kullanırsanız gaz haline geçer ve arseniği solumuş olursunuz...
lütfen şebeke suyunu içmeyin, çay yapmakta kullanmayın...özellikle küçük çocuklar için endişeleniyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme