Şimdi Ara

İzmir çiğli balatçık mah.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmirde Aliağada çalışıyorum.istanbuldan yeni geldim. İşe izbanla gidip geliyorum. Bana balatçık taraflarında ev tutmamı önerdiler. İlk önceliğim izbana yakın olması... Balatçık nasıl bi yer? Katıp çelebi üniversitesine yakınmış. Orada bi sosyal ortam var mı? Yaşanılacak yer mi? Veya başka alternatifleriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balatçık Mahallesi, Türkiye'nin İzmir ilinin Çiğli ilçesine bağlı bir mahalledir.

Balatçık Mahallesi'nde çeşitli konut türleri, okullar, sağlık merkezleri ve alışveriş alanları bulunmaktadır. Mahalle, Çiğli merkeze yakınlığı ve ulaşım imkanlarıyla öne çıkmaktadır.

Anadolu Caddesi, Balatçık Mahallesi'nin ana ulaşım arterlerinden biridir ve mahalleyi Çiğli merkezi ve diğer bölgelere bağlamaktadır. Mahalle sakinleri, toplu taşıma araçları, minibüsler ve özel araçlar ile kolayca ulaşım sağlayabilirler.

Balatçık Mahallesi'nde, eğitim ve sağlık alanında da hizmetler mevcuttur. Mahallede bir adet ilkokul ve bir adet ortaokul bulunmaktadır. Ayrıca, mahallede bir adet sağlık ocağı ve bir adet özel hastane yer almaktadır.

Mahallede, günlük ihtiyaçların karşılanması için çeşitli marketler, bakkallar ve eczaneler bulunmaktadır. Ayrıca, mahallede birkaç kafe ve restoran da hizmet vermektedir.

Balatçık Mahallesi, İzmir'de yaşamak için uygun bir seçenek arayanlar için göz önünde bulundurulabilecek bir mahalledir. Mahallenin merkezi konumu, ulaşım imkanları ve sosyal olanakları, rahat ve konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aliağada neden tutmuyorsun ?

Balatçık eskiden çöptü şimdi üni var etrafı güzel izmir yaşancak şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdroo

Aliağada neden tutmuyorsun ?

Balatçık eskiden çöptü şimdi üni var etrafı güzel izmir yaşancak şehir
    izmirlimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

izmirlimisin

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    ince mitigine 5milyon kişi geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

ince mitigine 5milyon kişi geldimi

Alıntıları Göster
    Saymadım ama kalabalıktı
  • quote:

Saymadım ama kalabalıktı

Alıntıları Göster

• musdroo kullanıcısına yanıt
    Aliağayı bir türlü sevemedim. Birde şehre çok uzak kalıyor. Bu şekilde en azından şehir merkezine biraz daha yakın olurum diye düşünüyorum. Aslında karşıyaka veya bostanlı taraflarında ev bulabilsem orada kalırım. Yolu sorun etmem. Ama haftalardır bakıyorum doğru düzgün bir ev bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

Aliağayı bir türlü sevemedim. Birde şehre çok uzak kalıyor. Bu şekilde en azından şehir merkezine biraz daha yakın olurum diye düşünüyorum. Aslında karşıyaka veya bostanlı taraflarında ev bulabilsem orada kalırım. Yolu sorun etmem. Ama haftalardır bakıyorum doğru düzgün bir ev bulamadım.
    Valla şuan sorun etmessin ama daha sonra sıkıntı olabilir 8de iş başı 6da düşersin yollara 5te bitse 7 de evde olursun akıllı davran
  • Balatçıktan yarım saat karşıyakadan 45 dk sürüyor. 15 dk çok önemli değil ama işte karşıyaka taraflarında ev yok

• Kardeş idare eder ama sıkıcı yani yarı belde havası var balatcik dediğin yerde her taraf inşaat harbiden sıkıcı yer. Ulasim sikintisi yok ama otobus olsun izban olsun var rahat Ama kira açısından önermişlerdir izmirdeki ucuz yerlerden biri. Ben izmire ilk kez geldim dedim bornovadan tutarım konaktan karsiyakadan tutarım ama yemedi gittim balatcikta 2 ay kiraladım eh iste Istanbuldan gelmişsin bide daha merkezi biyerlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 8 Eylül 2018; 0:59:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balatçık koca bir inşaat çöplüğü ve en az 3-4 sene daha öyle kalmaya devam edecek
  • 1shot1kill kullanıcısına yanıt
    Universiteden dolayı ortam canlı diyorlar. Geçenlerde baktım kasaba gibiydi. Bi kaç esnafla konuştum. Okullar açıldığında buralar çok canlı olur dedi. Merkezi yerlerde düzgün bi evin kirası 1500den aşağı değil. Şuan yüksek geldi o fiyat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.