Şimdi Ara

İzmir'de 2.el ford focus için yetkili veya özel servis ve expertiz önerisi, acil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2005 model 1,6 focus tdci alak üzereyim. Daha önce ne bir yakınımda nede arkadaşlarımda focus ile tecrube sahibi olan yok,
    bu yüzden sizlerden yardım ve desteğinizi rica ediyorum. 2005 model bir focus tdci sahibi ile pazarlık edip fiyatta anlaştık ama henüz
    bir expertiz ve servise gelecek hafta gösterilecek. İzmir'de oturuyorum, tavsiye edilen iyi bir ford özel veya yetkili servise expertiz yaptırıp
    geri kalan bütün bakımlarınıda mümkünse aynı servise yaptırmayı düşünüyorum. Tecrube sahibi olan arkadaşlardan 2.el tdci focus alırken nelere
    dikkat edilmeli, nelere karşı hazır olunmalı ? Önerilerinizi sabırsızlıklz bekliyorum. HOŞÇAKALIN...

• quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

Merhaba, 2005 model 1,6 focus tdci alak üzereyim. Daha önce ne bir yakınımda nede arkadaşlarımda focus ile tecrube sahibi olan yok,
    bu yüzden sizlerden yardım ve desteğinizi rica ediyorum. 2005 model bir focus tdci sahibi ile pazarlık edip fiyatta anlaştık ama henüz
    bir expertiz ve servise gelecek hafta gösterilecek. İzmir'de oturuyorum, tavsiye edilen iyi bir ford özel veya yetkili servise expertiz yaptırıp
    geri kalan bütün bakımlarınıda mümkünse aynı servise yaptırmayı düşünüyorum. Tecrube sahibi olan arkadaşlardan 2.el tdci focus alırken nelere
    dikkat edilmeli, nelere karşı hazır olunmalı ? Önerilerinizi sabırsızlıklz bekliyorum. HOŞÇAKALIN...

merhaba,

bende izmirde 2008 focus tdci kullanıyorum. sana önerim şu şekilde olabilir. ekspertiz işini otokoç çetaş yada arkas gibi yetkili servislerde yaptırabilirsin.
    150 TL + kdv gibi bir rakam vermişlerdi zamanında. şu an ne kadar dır bilemiyorum ama yine bu rakama yakındır herhalde.
    yetkili servisin en büyük faydası şasi numarasından aracın daha önce ki servislerini , neler yapıldığını görebiliyorlar. ve tabi detaylı bir taramadan geçiriyorlar... kaç km de geldiğini gittiğini falan burada bakıp aracın üzerindeki km yi de kontrol edebilirsin...
    yada gaziemirdeki otokent in içinde bir ekspertiz yeri var ve gayet detaylı bakıyorlar. oranında fiyatı en son 50 TL di. ben alırken yetkili servise baktırdım çünkü istanbuldan aldım. orda bu şekilde ekspertiz yaptırabilecegim bir yer bilmediğim için...
    ama gaziemir deki bu yere iki defa başka araba götürdüm ve bence gayet iyi inceleme yaptılar. ama adamlar sana al yada alma yada alınabilir demezler ve demiyorlarda.. sadece durumunu söylüyor sen kararını veriyorsun.

özel servis olarak ta sana kendi aracımı da götürdüğüm ve bir çok yeri denememe rağmen sonunda bulduğum bir yeri öneriyorum. 1.san. sitesi oto Andaç... burda ümit usta var ki bence işini gerçekten iyi biliyor.
    ümit usta hakıında şunu söyleyebilirim . ne zaman aracın bakımı için gitsem ki daha çok yakın bir zamanda ordaydım, başka tamirciler gelip yapamadıklarını bu ustaya soruyorlar yada yaptırıyorlar. gözümle çok şahit oldum.
    oto andaç ı da deneyebilirsin...

yani kısacası bunlar benim tavsiyem. artık karar senin. ben tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım. umarım bu bilgiler işine yarar...
    eğer alırsan şimdiden hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.