Bildirim
İzmir'de Avr ve Hop. Satan Mağaza ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fuar ın Montrö kapısının karşısında Egemen var. Klipsch ve Monitor Audio vardı dinleyebileceğiniz. Extreme audio nun bayisidirler. 0 232 482 1010 den bir ararsanız bağlı sistemleri söylerler. -
Teşekkür ederim. İzmir için çok fazla alternatif mağaza yok anlaşılan -
alsancak cami karşısı akusta var orayada bakabilirsin sevinç pastanesi karşısı fil elektronik var orayada bakabilirsin -
aynı sıkıntıyı bende yaşadım maalesef.izmirde bu tarz işleri adam akıllı ve doğru dürüst yapan bir yer yok. Geçen sadece bestbuy da jbl ls serisini test etme şansı buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: goodwin
Arkadaşlar İzmir'de Media Markt ve Best Buy mağazaları dışında Avr ve hop. incelemesi yapabileceğimiz bildiğiniz noktalar nelerdir ? Orta seviye bir sistem kurmak istiyorum fakat forumdaki tavsiyeler bir noktaya kadar geçerli insan alacağı ürünü görmek sesini duymak istiyor
-
Karşıyaka'da dolmuş duraklarının yan tarfında ki sokaktan dümdüz gidersen 500 m kadar sonra sağda baykal elektronik var.gerçekten çok ilgili ve esnaf bir kişidir sahibi.linkwww.baykalelektronik.com.tr/ yardımcı olur sanırım.iyigünler. -
Karşıyaka da btr sound & vision var belediye sokağında (berrin taşan sok) eski migros şimdiki gürmarın yanında. girne caddesi tarafından 30 mt içerde. demo da yapılıyor. ben her türlü ses, ev sinema, tv sistemi ihtiyacımı oradan alıyorum.
www.btrsound.com 0232 3811881.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X