Şimdi Ara

İzmir'de backwoods puro satan yerler. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Kahvenin yanında backwoods içiyorum. Bayaha keyifli oluyor. Puro mu devamlı aynı tobacco shoptan alıyorum. Geçen adam almaya gittiğimde 1 dk ben sana daha iyisini vereceğim dedi. Çekmeceden çıkardı TAPDK etiketsiz verdi bu daha iyisi dedi aldım içtim harikaydı çok memnun kaldım. Araştırmaya başladım Türkiye'ye gelen backwoodlar uzakdoğudan geliyormuş benim son içtiğim ise batı üretimmiş. İzmir'de nereler batı üretim backwoods satıyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.

• bandrolsüz yerler şans meselesidir şimdi ben bilsem bile sana nasıl söyleyeyim adamın sattığı müşterisi var satmadığı müşterisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BANSHE

arkanı bakkala ver ilerde sağda satılıyo

Espiri yaptın herhalde. Biraz ince bir espiri... Dalga geçilecek konu yok canın cevaplamak istemiyorsa yazma forumu kirletme hocam. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

bandrolsüz yerler şans meselesidir şimdi ben bilsem bile sana nasıl söyleyeyim adamın sattığı müşterisi var satmadığı müşterisi var.

Hocam yazdığın için teşekkürler. Sen yerini söyle ben bi gidip şansımı deneyeyim.
  • BAYAHA dan sonrasini okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbooo

Merhaba, belki ihtiyacınız olabilir diye puroyla ilgili forumda açılmış Puro Severler konusunu sizlerle paylaşmak istedik. Umarım faydası olur.

Merhaba , sitenizi de inceledim gayet başarılı. Fakat , ürünlerinizin tazeliğine ve ödemeden sonra %100 gönderim yapacağınıza nasıl emin olabilirim bilemedim. nette hakkınızda olumlu , olumsuz hiç yorum yok. bilgilendiriseniz sevinirim. iyi çalışmalar.
  • Kıbrıs Şehitleri Kervan (Amerikan) Pasajı İçerideki hemen hemen bütün dükkanlar satıyor.Girişteki dükkanlar genelde besin takviyesi falan satıyor,ortalardan itibaren puro,sigara alkol falan ne ararsan var.

Not:Uzakdoğu üretimi mi yoksa batı üretimi mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun Wukong -- 4 Ekim 2016; 13:36:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.