Şimdi Ara

İzmir'de Boyasız Göçük Düzeltme Yapabilecek Yer Tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
8.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    opel astra aracımızın arka çamurluğunda ve bagaj kapağında boya atmamış göçükler var.
    bagajdaki, klimaya dokununca oluşmuş, enlemesine, kalem inceliğinde bir göçük.
    izmir'de boyasız bunları düzeltebilecek servis yada usta tavsiyeniz var mı?
    auto king'e sordum boyarız diyorlar. kaskom var ama boyatmak istemiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

•  İzmir'de Boyasız Göçük Düzeltme Yapabilecek Yer Tavsiyeniz

• Orası boya gerektirir.
  • Kaporta ustasına sor derim. Bide sıcak hava tutarak genlesip düzeltmeyi denedinizmi?
  • Kardeş seninki göçük değil vuruk ve çizik göçük çektirmeyle olur fakat bu ince ve yanyana olduğundan illaki fire vericektir malesef bu boyalık hiç boşuna dolaşma benzinine yazık
  • peki lokal boya ile olur mu? araç opak renk
  • Boyaya ihtiyaç duymadan onarımı olur eğer ki boyada çatlak yoksa..
    Bahadır bey özelden mesaj atıp bilgilerimi sizinle paylaştım.
    En yakın zamanda servisimize bekliyoruz.
    Camkaynak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunayakdoru

Boyaya ihtiyaç duymadan onarımı olur eğer ki boyada çatlak yoksa..
    Camkaynak

Arkadasa katiliyorum boyasiz duzeltilebilecek bi hasar
  • Boyasız düzeltilir fakat ufak,ufacık bir ezik kalması muhtemel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunayakdoru

Boyaya ihtiyaç duymadan onarımı olur eğer ki boyada çatlak yoksa..
    Camkaynak

Hocam önümüzdeki günlerde yanınıza uğramayı düşünüyorum. Acaba Ak Sigorta mini onarımla anlaşmanız var mı?
  • Kasko şirketleri ile çalışmıyorum çünkü yapılan işi adileştirdiklerini düşünüyorum.Bu yüzden çalışmıyorum ama iyat konusunda merak etmeyin size yardımcı olurum...
  • Arkadaşlar bunun bi benzeri ben de var foto da görüldüğü üzre sağ farın sol tarafında çamurlukta göçük var ancak çamurluk daha önce boyanmış içten çekkiç izleri var bunu boyasız düzeltmek mümkün mü sizce İzmirde yapabilecek var mı yardım eder misiniz yaklaşık 1 seneden beri böyle duruyor hepinize iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakandalgic

Arkadaşlar bunun bi benzeri ben de var foto da görüldüğü üzre sağ farın sol tarafında çamurlukta göçük var ancak çamurluk daha önce boyanmış içten çekkiç izleri var bunu boyasız düzeltmek mümkün mü sizce İzmirde yapabilecek var mı yardım eder misiniz yaklaşık 1 seneden beri böyle duruyor hepinize iyi forumlar...

Resimde belirttiğiniz şekildeyse ve aracınız kaskoluysa kasko bozulmadan mini hasar kapsamında boyasız olarak AutoKing yapar hasarınızı.
  • Benim aracımın kapısında benzer göçük oldu. Boyasız Dent Çubukları ile Kartal Otodent de düzeltiler eskisinden farksız şimdi. Parça değişmedi, boya da yok. Arkadaşlar bu işler artık çok gelişmiş.
  • arkadaşlar bayraklı 2. sanayide oto aksesuarcı var mı? sadece yan camlara rüzgarlık yaptıracağım. uygun bildiğiniz yer mevcut mu?
  • 2. sanayide boran oto düzeltme hamdi usta var. 10 numara işçiliği vardır. ve öyle esnaf ağzı ve tripleri yok. şahsiyet olarak da gayet mütevazi. internette araştırın zaten herkes gereğini söylemiş.
  • boyasız göçük düzeltme cihazı ile artık boyayı bozmadan göçük onarımı daha kolay
    www.gocuksepeti.com
  • şgghsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir yer var 2.sanayi sitesinde 10 numara usta sezgin usta seyda oto diye geciyor benim arabanin tavaninasandalye dustu onu bile yapti adamwww.boyasizgocukduzeltmeizmir.com avsiye ederim internet adresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.