Şimdi Ara

İzmir'de Dershane Seçimi?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İzmir-Buca da ikamet ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz KPSS için herhangi bir dershane var mı?? Şimdiden teşekkür ederim.

• Kardeşim buca da zaten DOĞRU STATÜ adında bi dershane var. sadece bucada değil bence tüm izmirde genel olarak en iyi dershane diyebilirim. kardeşimle beraber gittik ikimizde istediğimiz sonuca ulaştık. Umarım faydalı olur. Başarılar şimdiden.
  • Son yıllardaki sınav sorularına bakarsan dershane seçimi pekte önem arzetmiyor ama düzene girmek için dershaneye gidilmeli bence. Bence Konaktaki Murat Dershanesini bir düşün, 8-9 derse girdim orada hocaları gayet iyiydi ayrıca kütüphane olayı çok iyi orada sabah gidiyorsun akşama kadar kütüphane, ders, etüd derken zaman verimli geçiyor herkes çalıştığı için seninde çalışasın geliyor güven bana :) Muratı değerlendir derim.
  • karşim murat pahalı gelmişti valla bana. ben bucada okudum o yüzden buca'da gitmediğim kpss kursu kalmadı. birkaç arkadaşım uzman statünün ücretsiz derslerine gitmiş çok memnunmuş falan filan ben de takıldım peşlerine beleş derslerine girdim ehe ehe enayiler falan diye şakamaka sardı baya gayet memnun kaldım. üstüne fiyatları da gayet buca ortalamasının altındaydı.hele bi matematikçi fatih hoca vardı alanında efsane bi hoca (matematik olimpiyatlarına öğrenci hazırlıyomuş deeyolla) tiksinirdim matematikten varya aşık etti herif beni.şahsen tavsiye ederim valla . kantinde yemek yerken bile hocaların yakasından düşmüoduk her hocanın başında bir grup var yemek yedirmioduk şimdi düşünüom ne gaddarmışız. hocalar zaten işlerine aşık. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squarepants5 -- 7 Temmuz 2015; 1:26:27 >
  • teşekkür ediyorum kardeşim. bucadaki uzman kariyeri (doğru statü) seçtim tavsiyen üzerine. şu an çok memnunum bakalım tüm gün dershanedeyim :) gelişmeleri bildiririm buradan.
  • Myers35 M kullanıcısına yanıt
    nasıl kardeşim memnunmusun bende oraya yazılmayı düşünüyorum birde fiyat olarak size ne dediler ? ben kpss a için gelicem yakınında birde kpss akademi dersanesi var birde karacan var acaba hangisini seçsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.