Şimdi Ara

İzmir'den sonra İstanbul'da pitbullu dızo sorunu! Halkın arasında saldırttı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynısı inşallah kendi başına gelir bu babası belli olmayan bilmem neyin

• Türk olmadığı belli. herneyse hepimiz insanız ve kardeşiz olur arada. her topluluktan kötü insanlar çıkıyor sonuçta  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 28 Mayıs 2024; 19:7:35 >
  • Bu dızolar nerden türedi bu kadar
    Eskiden emolar vardı onlar daha medeniydi
    Bu dızolar ormandan kaçmış orangutan gibiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca kediyi bıraktıktan sonra tasmayı niye bırakıyor o sırada birine de saldırabilir bence orası da önemli. Ne anlıyolar şu köpekleri gezdirmekten gerçi köpek onları gezdiriyor da. Hem vahşi hem saldırgan hem de korkunç. Altta yatan psikolojik bir şeyler olduğu kesin.

• Bu soysuzlar dağdan aşiret halinde göçüp gittikleri yerde sürekli böyle pislik olaylara imza atıyorlar, oradaki esnaf adama saldırsa yarın aşiretten 100 kişi toplanıp kadın çocuk demeden saldırır insanlara

Devlet desen 3 5 tarikatçının elinde oyuncak olmuş adalet yok, ne olacak sonumuz bilmiyorum

Umarım köpeğin sahibi o kediden çok daha fazla acılar yaşar

• Vain kullanıcısına yanıt
    Akp sağolsun bu canavarları yasaklı olmaktan çıkardı

ama lafta ağızlık ile gezdirme zorunluluğu da var ama ne polis ne zabıta sallamıyor, ülkedeki çürümüşlük çok büyük

• Saç kesimi hiç mi şaşmaz. Bunlar birbirlerini tanımak için mi saçlarını böyle kestiriyor? Ukraynaya giren işgalcilerde sağa sola Z çiziyor bunlarda kafaya tası koyup altını traşlatıyor.

• Bu pitbull besleyip gezdirenler niye böyle hep barzo. İstisnasını hiç görmedim. İkisi de yok edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ghost gun lazım nerde olursan ol.. Bu allahsız allahınız sürüsüne bereket göndermiş buraya bu "PRİMATLARI"..

• Bu ve bunun gibi kişiler ceza almali.

• dort harfliler boyle vicdansiz olurlar

• Anne babamla Çamlıca tepesine gittik, kaslı esmer genç bi eleman, kimdir necidir bilmem artık orasını, sıfır kol giymiş kasları göstermek için, elinde kocaman bi köpeğin ipi, gelmiş o canavar gibi köpekle ailelerin arasında geziyo, düşünün ufak çocuklar falan oynuyo orda. bide yaşlı bi kadınla uzun süren bi sözlü kavga etti baya yüksek sesle bağırarak. o kadar uzun süre bağırmasına rağmen, herkes bakıp izledi ve güvenlik görevlileri bile yaklaşamadılar. eleman hem kendi kuvvetli hem de köpek kocaman. benim gibi sıska birisi elinde köpek de yokken o ihtiyar kadınla öyle bağırarak kavga etse güvenlik müdahale eder bana.

• Dort harfliyi tekse doversin fakat sonradan seni bulamayacaklarindan emin olacaksin dovup bayiltip beyin sektesi yasatacaksin seni hatirlamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mayıs 2024; 8:3:48 >
  • Bu sefer de bir başkası pitbull köpeğini insanların arasında sokakta cisimlere saldırttı. 

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    tam Türkiye Türkü rahatlığı. kanunlarla başına birşey gelmeyeceğinden %100 emin. buna birşey söylesen "siz canlı düşmanısınız psikoloğa görünün" falan diye cevap verir.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

sanmıyorum. izmire 30 sene önce Türkçe bilmeyen ebeveynleri ile gelip sanki 150 yıllık izrmirli taklidi yapanlardan referans alabiliriz.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    beni çocukluğuma götürdün.

80'lerde İzmir'de dünyaya geldim. baba tarafı İzmir'in köyünden anne tarafı da Aydın'ın köyünden. bizim köy 1800'lerin başında Orta Asya'dan İzmir'e gelmiş topluca. 200 yıl olmuş yani biz göçeli.

80'lerde yaşanan iç göçü iyi bilirim zira bizim oraya da koca bi mahalle kurdular, ilk başlarda yani ufak bi çocuk olarak bildiğim 80'lerin sonları ve 90'ların başlarında ortam çok gergindi. onların çocukları 3-5 kişi gezerlerdi, bizi başedilecek kadar az sayıda olarak yakalarlarsa anında kovalarlardı. küçüklüğümde defalarca kez onlardan kaçmak zorunda kaldım. bir kere yakalanmıştık, biz iki kişiydik onlar 3 kişiydi ama bizden büyüktüler. biz ilkokul 1-2 falanız o sırada. biri bana tokat atmıştı ve sadece tokatla yırttığıma bile sevinmiştim. o yıllarda bu tarz olayların yaşanması için hiçbir nedene gerek yoktu. uzaktan seni gördüklerinden onlardan olmadığını anlarlar ve diş geçirebilecekleri kadar zayıf fiziğe sahipsen saniyesinde kovalamaya başlarlar. buyüzden biz evimizden uzaklaşacaksak genelde bisikletle gezerdik. birkaç kez altımızdaki bisiklete güvenip onların mahallelerine yaklaşmıştık ve sadece yaklaşmak bile yüreğimi hoplatıyodu korkudan. o zamanlar öyleydi.

tabi o zamanlar diğer taraftan da benzerleri yapılmış. mesela adı M ile başlayan partiden kişiler toplanıp otomobille dolanırlarmış, bu iç göç ile gelenlerden bi çocuk-genç falan görürlerse zorla otomobile alıp, ıssız bi yere götürüp, döverlermiş. belki nadir olmuştur ama bunlar da olmuş diye duydum.

yani bir nevi American History X tarzı bi durum vardı o yıllarda. tabi İzmir'in heryeri böyle değildi. bizim yaşadığımız yere yakın çok büyük bir iç-göçmen mahallesi olduğu için biz bunu daha yakından yaşadık.

işin ilginci şu: biz 10 sülale Ege'li bi aile olarak, öğretmen olan babamın doğu görevi gereği zorunlu tayin olmasından dolayı 90'ların başlarında Ağrı'ya taşındık ve 2 sene Ağrı'da yaşadık, sonra İzmir'e ve memleketimiz olan ilçeye döndük. Ağrı'da hiç böyle bi kovalanma olayı yaşamadım. o zamanlar törür çok aktifti, PKK sürekli dükkan yakıp şehirler arası otobüs durdururdu. tayin ile köylere gelen doktorları öldürürlerdi. hatta bizim evsahibimiz olan adamın üçüncü erkek çocuğunu istemişler (evin üçüncü erkek çocuğunu almak bi PKK uygulamasıdır) ama o ortamda bile ben İzmir'de yaşadığım sokakta kovalanma olaylarını hiç yaşamadım Ağrı'da.

tabi aradan 30-35 sene geçti. ailem İzmir'de aynı yerde yaşıyor. ve hayat o zamanki duruma göre tamamen değişti. şuanda bizim mahallede doğan bi çocuk benim o yıllarda yaşadıklarımı yaşamaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.