Şimdi Ara

İzmir'de En iyi lpg Montajı nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 golf 4 aracıma lpg taktırmak istiyorum .Marka konusunda Brc'de karar kaldım yalnız nerde yaptırmam konusunda bilgim yok
    .En iyi montaj nerde yaptırılır acaba

• 2A Izmır montaj ıcın dogru adres aynı zamanda fırma BRC Ege Bolge Mudurlugu ; gonul rahatlıgıyla donusum yaptırabılırsınız.Selamlar,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

2A Izmır montaj ıcın dogru adres aynı zamanda fırma BRC Ege Bolge Mudurlugu ; gonul rahatlıgıyla donusum yaptırabılırsınız.Selamlar,,,

Hocam ben de 2a yı düşünüyordum .My11 kitinde karar kıldım .
    Sanırım benim 2001 8v golfe uygun olur değil mi ?
    Bir de forum üyelerine 2a nın fiyatta bir kıyağı olabilir mi
    Bir de fiyat nedir acaba şimdiden teşekkürler
  • arkadasım taktırdıktan sonra yorumlarını paylasırsan sevınırım bende aynı yerden montaj dusunuyorumda
  • Merhaba PIERzıng;
    Icınız cok cok rahat olsun.Lpg sektorunun en onde gelen markasını Egenın onde gelen fırmasına gonul rahatlıgıyla taktırabılırsınız.BRC MY11 montaj fıyatı 1.650 TL 10 taksıttır.Yasın Bey'e lutfen selamlarımı ıletınız, ben kendısını bugun telefon ıle arayacam durum hakkında bılgı verecegım. ;) Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

arkadasım taktırdıktan sonra yorumlarını paylasırsan sevınırım bende aynı yerden montaj dusunuyorumda

Tamamdır dostum bakalım maddiyatı ayarlamaya çalışıyorum bu ay olmadı gelecek ay taktıracam
  • quote:

Merhaba PIERzıng;
    Icınız cok cok rahat olsun.Lpg sektorunun en onde gelen markasını Egenın onde gelen fırmasına gonul rahatlıgıyla taktırabılırsınız.BRC MY11 montaj fıyatı 1.650 TL 10 taksıttır.Yasın Bey'e lutfen selamlarımı ıletınız, ben kendısını bugun telefon ıle arayacam durum hakkında bılgı verecegım. ;) Selamlar...

Dediginiz gibi oradaki yasin banada fiyat verdi ama verdigi fiyat1800 tl
    Honda civic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;
    Sızın aracınıza takılacak urun BRC Honda Kıt. Bu kıt honda cıvıc ıcın ozel olarak uretılmıs bır kıttır.Cıvıc benzın enjektorlerı ıcın uretılmıs gaz pıpoları ıle aracınızın emme manıfoltu delınmez ; ozel soketlı tesısat ıle aracınızın benzın enjeksıyon kabloları kesılmez ve lpg kaynaklı sorunlarınız Honda servısınde ucretsız karsılanır.Bu ozel kıtın fıyatı +150 TL daha pahalıdır.

• Yerinde olsam faruk ustaya yaptırırımki işinde en ustasıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_55184085/tm.htm
  • quote:

Merhaba;
    Sızın aracınıza takılacak urun BRC Honda Kıt. Bu kıt honda cıvıc ıcın ozel olarak uretılmıs bır kıttır.Cıvıc benzın enjektorlerı ıcın uretılmıs gaz pıpoları ıle aracınızın emme manıfoltu delınmez ; ozel soketlı tesısat ıle aracınızın benzın enjeksıyon kabloları kesılmez ve lpg kaynaklı sorunlarınız Honda servısınde ucretsız karsılanır.Bu ozel kıtın fıyatı +150 TL daha pahalıdır.

Cevap icin tsk

• Rıca ederım aklınıza takılan tum sorular ıcın bıze yazabılırsınız.Selamlar...

• Aracınız zaten lpg ile tam uyumlu bir araç.8 valf 102 hp'lik hitler motoru :)
    Brc de çok iyi markadır ancak zaten aracınız için bir çok marka hatta hepsi uyumludur.Ysf otogaz zavoli dönüşüm sistemleri çınarlı karakolu karşısı bornova izmir.
    Googledan referanslarını ve çözdüğü sorunları görebilirsiniz.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

arkadasım taktırdıktan sonra yorumlarını paylasırsan sevınırım bende aynı yerden montaj dusunuyorumda

Tamamdır dostum bakalım maddiyatı ayarlamaya çalışıyorum bu ay olmadı gelecek ay taktıracam

Evet dostlar uzun süren beklemeden sonra Lpg'yi taktırdım .
    İzmir BrC 2A'da yakşık 4 saat gibi bir sürede My 11 kitini taktılar.
    1500tl ye peşin aldık.
    Şimdilik bir sıkıntı yok gibi :)

• Pro Otogaz Özkan ustam

• Montaj yaptırmak isyteyen forum kullanıcılarına öncelikli tavsiyem NEYİ, NERDE VE NASIL taktırcağınız gibi soruları kendinize sorup ondan sonra arayışa girmelerini tavsiye ederim. Hiçbir zaman rakamlara aldanıp montaj yaptırmayınız.
    Öncelikle marka seçimi marka seçimi yaparkken uzun vadeli yedek parça teminin de sorun yaşanıp yaşanmıcağı hakkında emin olunuz. En önemlisi ürün kalitesini sorgulayınız.
    İkinci olarak montaj bütün sıralı sistemler de hemen hemen montaj uygulaması aynııdır. Fakat montaj uygulamarın her araca ve motora farklı uygulandığı bütün lpg markaların araçların motor tiplerine öre ürünler mevcut. Örnek vermek gerekirse HONDA ACCORD 2.4 190 HP 4 silindirli araca **** standart kit takılamaz. Bu araca TAM verim ve sonuç almak istiyorsanız **** SÜPER KİT taktırmalısınız. Bu yüzde öncelikle doğru bilgi alacağınız servisi seçmelisiniz.
    Şunu hiçbir unutamalısınız dünyanın en apahalı markasını takmak demek en sonucu alırsınız almana gelemz. O yüzden aracınıza olaması gereken ürün ve markaları tercih ediniz.

Son alarak ama esasında en önemlisi monatj sonrası servis hizmetidir. Malesef sektörümüz de bu sık yaşanan sorunların başında geliyor. Daha öncede dediğimgibi siz dünyanı en pahalı cihazını da taktırsanız da mutlaka benzinli veya bir dizel araç ta ne tür arızalar ve probler çıkıyorsa lpg sistemlerin de bu olabilir ve bunu gayet normal karşılamak gerekiyor.O yüzden montaj sonrası teknik destek ve yaptığı işin arakasında olan bir servis olmalıdır. problemler ve sorunlar karşısın da 7-24 ulaşabilceğiniz, muhattap bulamanız, her türlü teknik konuda size destek ve doğru yönlendirmeler yapması gerekiyor.

Bu dediğim konular dikkat edip bilinçli bir şekilde montaj yaptırdığınız sürece problem yaşamanız gerçek anlam da zor.Rakamlara kesinlikle aladanıp iş yaptırmayınız.

FARUK USTA OTOGAZ
    ŞEHİTLER CAD. NO:104 (SKODA VOSMER KARŞISI)
    ALSANCAK-İZMİR
    TEL:02324781313
    FAKS:02324796491
    CEP:05462710820
    CEP 7-24 : 05464781313
    ZAVVOLİ-CANGAS YETKİLİ BAYİİ

• izmirde
    BRC 2a ege bölge bayi (karabağlar)
    landirenzo olgun lpg (forum bornova karşısı)
    gayem otogaz (çiğli ata sanayi)
    ege otogaz (2.sanayi)
    zavolı polaris (ışıkkent)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 10 Ağustos 2014; 23:29:18 >
  • Karabağlar da Barutoğlu Mühendislik var kesinlikle tavsiye edrim Cüneyt ve Hakan bey ...
  • izmir de değil ama yakın olduğu için soylemek istedim kocaelide bir yer var iyi hizmet veriyor.Ayrıca sizin aracınıza en uygun ve servis ağı yaygın olan bir sistem takmanızı tavsiye ederim oda atiker sistemidir .ancak brc nin servisleri bu kadar yaygın değil..
    http://kadirotolpg.com/
    kadir usta dan bilgiyi alabılırsınız 0535 541 83 28
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.