|
İzmir'de ev bulmak ya da ev arkadaşı
-
-
ek:ege üniversitesine yerleştim -
Allah kolaylık versin çok zor ev bulman, umarım evde kalan oda arkadaşı arayan öğrenci arkadaşlar görür. 9 Eylül kazanmış olsan Bucada bir sürü ev var 1+1, 2+1 3000 civarına ama bornova çok sıkıntı.
-
valla bende bornovadayim. kira fiyatlari inanilmaz uctu. 3000den asagi ev bulamazsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 20 Eylül 2022; 15:5:56 > -
çok pahalıydı hocam baktığımda 5-6 k arası hep. Bunlar da böyle güzel alımlı evler de değil. -
hocam peki Bornova'ya yakın hangi muhitler var? -
-
özkanlar var ama deprem bölgesi. merkeze yakin ataturk mahallesi var oraya bakabilirsin depreme dayanikli.
en güzeli sahibindene girip harita aç etrafini şöyle bir dolan.
onun disinda altindag, yesilova, camdibi gibi yerlere bakabilirsin burada evler daha ucuz olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 20 Eylül 2022; 15:21:7 > -
hocam öyle bir duruma geldim ki deprem bölgesi olup olmaması umrumda değil. 26 sında okul açılıyor kalacak yerim yok. -
sağ olun hocam bakacağım -
özkanlar iyidir o zaman. edit : simdi baktimda 5 6 dan asagi ev yokmus ordada. saka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 20 Eylül 2022; 15:30:27 > -
sağlık olsun hocam sağ olun yine de -
-
sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://www.sahibinden.com/s/yvR0o9yf
şu filtreden bakin hocam bulabileceginizi dusunuyorum.
-
kolay gelsin hocam ben de çalışıyorum ofis bornova ev torbalı da
kaç aydır taşınma planım var ama torbalıdan arabayla git gel yapmak -yıllık bakımı dahil- bornova da eve çıkmaktan daha ucuza geliyor (aile yanı kalıyorum)
kiralar şaka gibi
eli yüzü düzgün eşyalı bir daire 4bin den başlıyor zaten onda da pek seçenek yok +5 bin e çıkmak lazım. Faturalar da bin lira gelse gereksiz bir yük olur benim için
en iyisi sahibinden de kiralık odalara bak, ev sahipleri 3-4 öğrenciye uygun olacak şekilde evi diziyor sonra öğrenci başında 2.5-3bin civarından kiraya veriyor. Gerçe o bile yüksek ama neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 20 Eylül 2022; 15:57:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X