Ipadim bozuldu..Hiçbir şekilde açılmıyor sanki pili tamamen bitmiş gibi..Amerikadan aralık ayında geldi..Bildiğim kadarı ile 12 ay uluslararası garantisi var.İzmir'de nereye götürebilirim?
Cevaplarınız için teşekkür ederim..İşyerim Egemek'e yakın. Orası ile görüşeyim diyorum..Umarım makul birşey isterler!!
geçmiş olsun.. gelişmelerden bizi de haberdar edersen çok iyi olur. yurtdışı ipad kullanan herkes için çok iyi bir emsal olur kanaatindeyim.
ipad 1 mi 2 mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: kutri
geçmiş olsun.. gelişmelerden bizi de haberdar edersen çok iyi olur. yurtdışı ipad kullanan herkes için çok iyi bir emsal olur kanaatindeyim.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
ipad 1 mi 2 mi acaba
aralık ayında aldım demiş 1 olması lazım 2 martta çıktı çünkü imkansız o yüzden
Dünyada Apple Store olan her ülkede cihazını garantiden tamir ettirebilirsin.
Ama ülkemizde Apple Store yok, Bilkom var. O yüzden cihazının garantisi bizim ülkemizde malesef geçmiyo (diye biliyorum ben). Sen yine de ara, belki bi ihtimal ücretli olarak yaparlar. Sanmıyorum ya, sen yinede dene şansını. Benim de iPad'im bozulmuştu. Hemde kesin olarak bozulmuştu, senin gibi "belki" bozulmamıştı. Bimeks'ten almıştım, 3.gün bozuldu, gittim 5 dakkada iade ettim, paramı kredi kartıma iade slibi çekerek anında geri verdiler. 1 dakika sonra ATM'den baktım, limitim aynı miktarda geri açılmıştı.