Şimdi Ara

İzmir'de ise aday olarak Tunç Soyer’den çok daha düşük anket puanı olan Cemil Tugay'ı gösterdiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasılsa seçmen korkuları yok. Nasılsa tıpış tıpış akp gelmesin diye oy verecekler. Hatta aday akp'nin adamı olsa bile.

x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://twitter.com/haskologlu/status/1751973299519668648?s=20

• soyer olmasın da kim olursa olsun

antalyada muhittini yaptılar gene bakalım tütüncü 65 oy alınca napacaklar

muhittin daha otobüs kaldıramıyo otobüs her otobüs 1 saatte gelirse geliyor ve saat kaç olursa olsun balık istifi

bence kemo ve öö partiyi ekoya kaptırmamak için dümen yaptılar bu seçimi bilerek kaybedip ekoyu silecekler sonra kk gene başkan olacak yada önemli bir konuma gelecek adam deli gibi kulis yapıyor şuan

• AKP'den de CHP'den de gına geldi. Böyle düşüneceğimi hiç hayal etmezdim ama beter olsun bu parti diyorum artık.

• daha netleşmedi, CHP MYK'sında karar verilecekmiş ancak Özel, Tugay'ın aday olmasını istiyormuş.

şayet Tugay aday gösterilirse DEM parti İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarını göstermesi yüksek ihtimal olacak.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Dem partinin adayla ne alakası var. Onlar alacakları ilçelere, belediyeye sokacakları adamlara bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B03C6EDC -- 29 Ocak 2024; 18:28:12 >
  • İzmir'de İmamoğlunun gönderdiği bürokrat belediye başkanı olmasın diye artk kim olursa olsun mantığı ile daha kötü bir aday bulmuşlar anlaşılan...

Haberin altında ki yorumlara bakıyorum İzmirliler yaka silmiyor. Kendi belediyesinde iyi değildi zaten Büyükşehire aday yapmak ne alaka diye. Ama tıpış tıpış oy verilip gene rekor bir oy ile seçilecektir...

• tıpış tıpış hadi bakiym

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Ne yapacagini soran olmadi

zaten biliyoruz o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay şu Alevi kurtçu ceteci Tunç soyerin aday olması istiyordu Dersim cetesi Tunç aday olmazsa belgeler yayınlayacagiz diyordu yani çok sevdiğin Tunç KK nin adamiydi CHP de şuan KK cilar tasfiye ediliyor bunu istemiyormuydunuz? Dem bu karardan dolayı büyüksehir lerde aday çıkarabilir sen ve senin gibiler bunu istemiyormuydu zaten kardeşim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp'lilerin hizmet derdi yok ki elinde olduğu yerlere bak zerre hizmet yok izmir'e kurabiye canavarını koysan yine koşa koşa ona oy verirler.

• furandor kullanıcısına yanıt

kurabiye makarnadan iyidir. Makarna'ya da koşanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 29 Ocak 2024; 19:13:15 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Siz niye daha iyisi yerine daha kötüsünü buluyorsunuz? Üstelik bu adam İzmir'li bile değil. İzmir'de neredeyse İzmir'li vekil yok. Ne etti size bu İzmir?

• Tunç ssoyer olmasın sakın yoksa kaybederler

• Cemil Tugay şimdiye kadar Karşıyaka'da gördüğüm en silik belediye başkanıdır. Sırf kurultayda Özgür Özel'i destekledi diye Büyükşehir'e aday gösteriliyorsa bu durum liyakatsizliğin dik âlâsı demek olur.

İzmir buna tepki olarak Ümit Özlale'ye şans verir umarım.

• nForcer N kullanıcısına yanıt

Liyakat ve Cehape??? Hocam siz iyi misiniz? Muharrem İnce'nin yıllardır verdiği mücade bu yüzden işte. Liyakatsız Cehape ve liyakatsız Hükümet ile mücadele ediyor adam, bir de H.A.L.K denen "şey" den linç yiyip duruyor yazık.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Bir de Memleket Partisi'nin CHP ile birleşmesini bekleyenler vardı geçtiğimiz günlerde. Muharrem İnce açıklama yapacağım derken iyi ki böyle bir aptallık yapmamış.

• Cemil Tugay düzgün bir insan, 11 yıl önce tanışma fırsatım olmuştu. Ozamanlar siyasi ayağı yoktu sanırım yada ben bilmiyorum. Ancak Karşıyaka belediye başkanlığı sürecinde karşıyakada pek bir gelişim göstermedi. Sanki biraz pasifte kaldı gibi. Büyük şehir belediyesi biraz büyük gelecek ona. Keşke tekrar tunç aday gösterilse de sağlam bir oy kaybetseler. Çapsız soyerde kabasının üstüne otursa.

Neyse ben karşısındaki en güçlü adaya oy vereceğim için chp de kim olduğunun onemi yok. Karşısındaki güçlü aday dediysem, akp hariç tabiki. Allah göstermesin akp oy vermeyi.

Memleket Partisi ile CHP'nin birleşmesine hayır derdim ben kafası çalışan bir insan olarak, ama CHP'nin başına Muharrem İnce geçerse Memleket Partisi'ne gerek kalmaz o zaman. Bütün iş Muharrem İnce gibi vatansever birinin H.A.L.K'a ulaşabilmesi. Hangi partiden olursa olsun Muharrem İnce'nin arkasındayız. Particilikle alakası yok artık bu Türk Irkı'nın bağımsızlığı ve bekaası ile alakalı bir durum.

Muharrem İnce'nin kulağına; "şu işe yaramaz boştaki adamı al falanca bakanı yap" diye kimse fısıldayamaz. Ama Dersimli Kemal de Özgür Özel de maalesef fısıltılara göre atama yaparlar!

Liyakatsızlar arenasında bir Muharrem İnce'ye linç yapılıyorsa eğer, bu şuan liyakatsız olarak kuırumların başına gelenlerin bu düzenin değişmemesini istemesindendir. (Bak cümlede bir tane bozukluk yok, çünkü liyakatlıyımdır ve şimdi linç başlar, liyakatsız tayfadan) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ocak 2024; 20:20:49 >
  • "Hiç biri" oranı bir mesaj veriyor ama mesajı alan yok

Muharrem İnce sözcü tv'de katıddığı programda, İlgezdi'yi bile savundu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.