Şimdi Ara

İzmir'de iyi dövmeci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'de, tercihen Alsancak yakınlarında iyi bir dövmeci arıyorum. Kıbrıs şehitleri caddesi civarında birkaç tane olduğunu biliyorum ama daha önceden dövme yaptırdığınız, işçiliğinin kalitesinden emin olduğunuz bir yer varsa öğrenmek isterim.

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de yetenekli ve deneyimli dövme sanatçıları bulabilirsiniz. İster ilk dövmenizi yaptırıyor olun ister koleksiyonunuza yenilerini eklemek istiyor olun, İzmir'de sizin için mükemmel dövmeciyi bulmak mümkündür.

Dövme yaptırmadan önce, dövme sanatçısının portföyüne ve geçmiş deneyimlerine bakmanız önemlidir. İzmir'in en iyi dövmecilerinden bazılarını bulmak için online incelemeleri okuyabilir ve yerel dövme stüdyolarına başvurabilirsiniz.

İstediğiniz dövme stiline karar vermek de önemlidir. Gelenekselden realizme, suluboyadan geometrik desenlere kadar çeşitli dövme stilleri mevcuttur. İzmir'de bu stillerin her birinde uzmanlaşmış yetenekli dövme sanatçıları bulabilirsiniz.

Dövme yaptırmadan önce dövme sanatçınızla kapsamlı bir konsültasyon yapmanız önerilir. Bu, tasarım fikirlerinizi tartışmanıza, yerleşim seçeneklerini değerlendirmenize ve bakım talimatlarını almanıza olanak tanır.

İzmir'de güvenilir ve yetenekli bir dövmeci arıyorsanız, araştırmanızı yapın ve sizin için doğru olan sanatçıyı bulun. İster kişiselleştirilmiş bir tasarım arıyor olun ister önceden tasarlanmış bir dövme yaptırmak istiyor olun, İzmir'de hayalinizdeki dövmeyi yapan bir dövme sanatçısı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Antalya'ya gelirsen mutlaka beklerim. Burada en iyi dövmeci benim. Çok pis döverim. Biraz kızdırsan yeter. Hastanelik olmak için ekstra ücret alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Antalya'ya gelirsen mutlaka beklerim. Burada en iyi dövmeci benim. Çok pis döverim. Biraz kızdırsan yeter. Hastanelik olmak için ekstra ücret alırım.

hocam çok kötüydü bu ya
  • Kötü olsun diye yazdık zaten, yoksa adres verirdik
  • İstersen benim yaptırdığım yere yönlendirebilirim seni. Üniversite öğrencisi olduğu için dükkanı yok daha ama dövmeler 10 numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Ankara'da iyi saç ekim yerleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.