Şimdi Ara

İzmir’de kan donduran görüntüler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu insan görünümlü yaratığın nefes alması zarar.

İzmir de yaşayan ve eşiyle Boşanma aşamasında olan Şiyan Alpaslan, küçük çocuğunun boğazına bıçak dayararak darp ediyor

• Bu tipden baska ne bekleyeceksin,mühendis doktor felanmı.

• adam sanırsam pkk lı. izmir'e de cexap da kadrolu işe girmek için taşınmıştır kesin..

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

şopara benziyor. şoparlar daha çok hindulara benzerler. kürdler ise senin gibi iç anadolulara daha çok benziyorlar. J2 ile H3 genleri arasında farklar bunlar.

• Şu tipleri çok mu arıyor bu kadınlar böyle ya. Adam anında tutuklamış ama kadının işi zor kendi öz çocuğuna bıçak dayayan kişinin kafa yapısı sıkıntılı demektir...

Kadın daha 25-26 yaşında 7 yaşında ve 3 yaşında çocuğu var yani 18 yaşında daha evlenmiş çocuk yapmış demek oluyor. Ne aceleniz var bu kadar.

Devlet 2 çocuğu koruma altına almış o sevindirici hiç yoktan.

• "sende evleneceksin, çocuğun olacak..." gibi söylemleri dincilerden duyuyoruz hep... zaten bu sapıkların aklı fikri hep uçkurda... sana ne ben evlenip çocuk yaparım yapmam seni ne ilgilendiriyor?

hele bekar kalıp kız arkadaşı olmayana da top gözüyle bakanlar oluyor, birey ister top olsun ister tüfek olsun sen işine baksana birader!

çok pislik bir milletiz de arınma nasıl olacak ben onu merak ediyorum, iğrenç bir toplumuz şu anda. huzur hiç yok, iş hayatı olsun arkadaş çevresi olsun hep bir gerginlik ve koşturmaca söz konusu, hep bir fitne fesatlık var...

• Fenotip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.