arkadaşlar izmirde servisi ilgisi ve fiyatı açısından iyi olan bilgisayar firmaları nerde?asus yada hp düşünüyorum ama özellikle asus a göre yardımlarınızı bekliyorum... not: bu arada daha öncede sormuştum ama forumlarda bulamadım şimdiden özür dilerim
www.teknofiyat.com buraya istediğin modeli yaz en uygun fiyatlar önünü ne dökülsün
adamlar DELL 6000 için 1220$+kdv yazmışlar, bu nasıl kont bayisi. bunun fiyatının 1049$+kdv olduğunu artık ölüler bile öğrenmiştir.
kardeş sen izmiri falan boşver ürünü fiyatı uygun olan neresi varsa oradan al, çünkü biçok markanın zaten her ilde 3-5 tane servisi oluyor, hele izmirde mutlaka 3-5 tane vardır.
slm dostum öncelikle izmirden laptop alacaksan en iyi fiyatı alabileceğin yerlerden biri olbim dir fakat bu adamlar müşterilerine doğru düsürt davranmıyorlar bu yüzden sana tavsiye edebileceğim en iyi yerlerden biri tekmar yada olgun bilgisayar bu 2 sininde fiyatları fena değil fakat olgunda aldığın bilgisayarı deneme gibi bir şansın olmayacaktır o yüzden en iyisi tekmar bence hemde çok büyük bir yer her laptopa bakıp beğendiğini alırsın ama sen yinede önce bornova yada karşıyaka bimeks e gidip bir bak beğen bir sürü laptop var bimeks te özellikle bornova bimeks te murat bey çok ilgilenmişti benimle bende LG-S1 vardı ben görüntüsünü beğenmediğim için iade ettim paramı geri aldım şimdi başka bir laptop alacam büyük ihtimalle bimeksten yine bakıp beğenip alıcam gibi fiytatı biraz pahalıda olsa en iyi yer bimeks 100 ytl bile fark olsa ben sana derimki git ve oradan al çok iyi hizmetleri var bir sürüde hediye veriliyor laptoplarla beraber neyse çok uzattım karar senin